Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 67 sonuç

Konu: İbrahim Üzülmez'e 3 maç ceza

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İbrahim Kezman'a 3 maç cezalık ne yaptıki?
    Üç maç için bişey demedim. Ceza alması doğru dedim. O yüzden üç maç çok ama caydırıcı olması için bu tip cezalar artık verilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bu cezaya değecek bir haraket yapsaydı içim yanmazdı , bir hiç yüzünden aldığı cezaya bak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bu cezaya değecek bir haraket yapsaydı içim yanmazdı , bir hiç yüzünden aldığı cezaya bak.
    Kameralara doğru nasıl hakaretler savurdu görmedin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kameralara doğru nasıl hakaretler savurdu görmedin mi?
    Benim demek istediğim , Kezman'ın yaptığı alakasız haraket için, bu yüzden bir hiç yüzünden dedim ceza çok veya az onu kastetmedim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya kezman kışkırttı kışkıtmadı.umrumda değil kışkırtan tayfa.sen bjk kaptanıysan takımın yeniliyorsa sana ihtiyaç var demektir.kışkırmıycaksın abi...3 maç az çok bana düşmez yorum ama şunu derim hep caydırıcı cezanın olmadığı yerde suçun önüne geçilemez...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Kezman'a vurmadı galiba yanlış görmediysem,hakeme de kafa atması falan söz konusu değil ama o hareketin kırmızı kart olacağı belliydi neden o kadar delirdi anlamadım...
    Birde artık İbo yaşına başını almış belli tecrübeye sahip bir adam,Kezman'ın karakteri de belli.Ben Kezman'ı yargılayamam yaptığı yanlış olabilir,etik olmayabilir ama kurallar çerçevesin de hakemin yapacağı bir şey yok,onu yargılamak Fenerbahçe taraftarına düşer,yaptığını doğru buluyorlarsa da bir şey demem,sonuçta belli bir kesmin mantığı kazanmak için her yol mübah olacaktır!
    Ama İbrahim Üzülmez'i yargılamak bana düşer;en azından takımını seven bir taraftar olarak buna hakkım olduğunu düşünüyorum.Zaten artık maç bitmiş sayılır,dakika olmuş 90+bilmem kaç,bütün takım yorulmuş.O durumda bir gol atmamız da mümkün değildi bence...Tamam iyi hazırlanmışsın,hırslanmışsın ama olan olmuş.3 maç oynamayacaksın işte şimdi hem takıma hem kendine zarar,bunu artık yapmaması lazım.Ben yine de kızmadım bu hareketleri ne kadar hırslı ve kazanmayı ne kadar çok istediğini gösterir...3 maç ceza normal gözüküyor bence,çünkü amacı o olmasa bile ki bunu bilemeyiz dışarıdan bariz adama vurmaya gitmiş gibi oldu,hakeme de çok fazla itiraz etti,o ara bir müdahale de olmuş sanırım ki hakeme müdahale de kırmızı kart zaten.Yine de 2 maç olurmuydu?Belki olurdu ama 3'de normal gözüküyor bana şu anda...
    Birde bu Fırat Aydınus'a hep Beşiktaş'lı derler ama adamın siyah-beyaz'a alerjisi var sanırım,bize kırmızı kart göstermeyi çok seviyor! Şaka şaka,iyi maç yönetti yine bence...Dünya standartların da kaliteli bir hakem..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Kezman'a vurmadı galiba yanlış görmediysem,hakeme de kafa atması falan söz konusu değil ama o hareketin kırmızı kart olacağı belliydi neden o kadar delirdi anlamadım...
    Tekrarda gösterilen pozisyonda vurmadı gözüküyor ama ilk pozisyona bakarsak hatta Terim bile maç oynanırken İbrahim vurdu diye yorum yapmıştı, oturan Kezman'a vuruyor.

Vurduğu kesin yani, 2 maç direk kırmızı gördüğü için 1 maç da hakeme hakaretten verilmiş olabilir. Normal bana göre de...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

çok hırs yapmış belliydi kart görecei...az bile werdiler

Federasyonun verdiği nadir doğru kararlardan biri...

Fatih Terim "Of of of" demiş maç anında, ben pozisyonu takip ediyordum o anda, ekranın soluna bakmıyordum, Fatih Terim görmüş bizden önce, ben şaşırdım hatta ne oldu niye böyle dedi diye ama İ.Üzülmez tekme atmış Kezman'a sonradan görünce F.Terim'in of of demesini anladım

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fatih Terim "Of of of" demiş maç anında, ben pozisyonu takip ediyordum o anda, ekranın soluna bakmıyordum, Fatih Terim görmüş bizden önce, ben şaşırdım hatta ne oldu niye böyle dedi diye ama İ.Üzülmez tekme atmış Kezman'a sonradan görünce F.Terim'in of of demesini anladım
    Ben gördüm tekme attı zanettim ama kamera daha yakından gösterince sadece üstüne yürümüş gibi geldi ama bilemem,sonuçta teşebbüsün de cezası var bildiğim,neyse yukarı da ceza hakkında görüşlerimi belirttim bir daha başa dönemem şimdi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Birde bu Fırat Aydınus'a hep Beşiktaş'lı derler ama adamın siyah-beyaz'a alerjisi var sanırım,bize kırmızı kart göstermeyi çok seviyor! Şaka şaka,iyi maç yönetti yine bence...Dünya standartların da kaliteli bir hakem..
    Sabıkası var. Alışveriş merkezinde Fenerbahçe'li bir taraftarı dövdü diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    cem papila'da hakem olmadan önce bjk zonguldak derneğine üyeydi noldu ? hem bjk hem ts'yi yaktı...bence bunların altında fazla durmamak lazım

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ya onu hatırlıyorum bende ama adam küfür etmiş ona sanırım.BJK-FB değil mevzu yani bildiğim kadarıyla...
    Adam dışarı da banada küfür etse bende kavga ederdim ama olayın tam ayrıntılarını bilemem,yanların da değildim.Fırat Aydınus hakkında genel yorumum iyi bir hakem olduğu,hatta bu BJK'li lafları yüzünden falan kişisel görüşüm bize biraz daha sert davranıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

abi kimse durup duruken adam dövmez...hele bildiğim ibrahim üzülmez yapmaz öle birşey...git ki terbiyesiz herfi ne dedi üzülmeze...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by comandante View Post
    abi kimse durup duruken adam dövmez...hele bildiğim ibrahim üzülmez yapmaz öle birşey...git ki terbiyesiz herfi ne dedi üzülmeze...
    Onu Fırat Aydınus için demişti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah'tan alternatifli bir kadromuz varda fazla eksikliğini çekmiyeceğiz kaptanın yokluğunu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İyi lisansını almamışlar elinden

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Arkadaşlar İbrahim'im yaptığı hareket şu: Kezman'ın baldırına basmak, diziylede yüzüne vurmak ve hakeme kafa atmaya çalışmak. Kimse bana yok sinirlenince kafasını öne eğiyor, yok böyle yok şöyle demesin. Az çok o tür anları yaşamış insan bilir. Sinirlenirsin ama vuramazsın, tam kafan temas edecek kendini kesersin, geri çekersin ya İbrahim'in yaşadığıda aynen budur. Bu yüzden 3 maç az. Geçen sene Appiah'ı unutmayalım. Futbolcuya kafa atmaya teşebbüsten 3 maç ceza aldı. Burada ne söz konusu. Sakat bir futbolcuya vurmak, hakeme kafa atmaya teşebbüs etmek hatta temas etmek.

Not: Kimse Kezman'ın sakat olmadığı hakkında cevap yazmasın. Bende biliyorum sakat olmadığını ama o sırada İbrahim bu kanıya nasıl varıyor, belki adamın lifi attı. Sende gidip ayağına basıyorsun. Eğer tahkim bu cezayı düşürürse Türk Futboluna yazıklar olsun!!!

I Love You Batman!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kaptanda biliyordu sakat olmadığını.Bilseydi zaten böyle bir şey yapmazdı. Onun sinirlendiği numaradan kendisini yere atması.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    Arkadaşlar İbrahim'im yaptığı hareket şu: Kezman'ın baldırına basmak, diziylede yüzüne vurmak ve hakeme kafa atmaya çalışmak.
    I Love You Batman!!!
    Bunların hepsini İbrahim yaptı demek.Maçı tarafsız gözle yorumlayacak adam çıkmıyor yahu.
    I Hate You Batman!!!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by comandante View Post
    Fırat Aydınus için yazdım.

Tamam Arkadaşlar uzatmayalım kapatalım bu konuyu oldu bitti boşuna tartışmayalım... Çok uzadı bu olay..

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Genç Kartal, nerden biliyosun İbrahim'in sakat olmadığını bildiğini. Hadi seni geçtim sen Beşiktaş'lısın, oyuncunu savuncan ama İbrahim nerden biliyor sakat olmadığını o anda. Doğa üstü yeteneklerimi var.
    blackeagle3992, sen herhalde taraflı gözden bakıyorsun. Değişik açılardan izleyince göremiyon mu. Yada öyle görmek istiyorsun. Dikkatli izle. Koşarak geliyor, ayağına basıyor, sonrada o hızla diziyle vuruyor. Hakeme yaptığınıda ilk sayfadan seyredebilirsin.

I Hate You Beşiktaş!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Genç Kartal, nerden biliyosun İbrahim'in sakat olmadığını bildiğini. Hadi seni geçtim sen Beşiktaş'lısın, oyuncunu savuncan ama İbrahim nerden biliyor sakat olmadığını o anda. Doğa üstü yeteneklerimi var.
    blackeagle3992, sen herhalde taraflı gözden bakıyorsun. Değişik açılardan izleyince göremiyon mu. Yada öyle görmek istiyorsun. Dikkatli izle. Koşarak geliyor, ayağına basıyor, sonrada o hızla diziyle vuruyor. Hakeme yaptığınıda ilk sayfadan seyredebilirsin.

I Hate You Beşiktaş!!!
    İşi hakarete götürme,konuyu karıştırma herkes yorumunu yapıyor.Ben 3 maç normal dedim,sen az dedin başkası çok dedi...
    Ama I hate you Beşiktaş dersen burası iyice karışacak ona göre,olayın suyunu çıkartmayın..

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Bende istemem kimseye hakaret etmeyi hatta sevmemde ama bazı kişiler benim sevdiğim futbolcuya hakaret edince niye ses çıkmıyorda BJK'ye edince çıkıyor. Onlar öyle yazmasa bende yazmazdım...

Ne ekersen onu biçersin...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bende istemem kimseye hakaret etmeyi hatta sevmemde ama bazı kişiler benim sevdiğim futbolcuya hakaret edince niye ses çıkmıyorda BJK'ye edince çıkıyor. Onlar öyle yazmasa bende yazmazdım...

Ne ekersen onu biçersin...
    Evet arkadaş doğru söylüyor bu konuda kimse işi hakarete götürmesin,onda önce atılan i hate you batman da çok gereksiz olmuş.Neyse işe hate falan karılştırmadan devam edersek seviye düşmemiş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklı bir karar olduğunu itiraf etmeliyim...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Haklı bir karar olduğunu itiraf etmeliyim...
    Sonunda objektif biri çıktı...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Bence cok abartmislar, 2 mac ceza yeterdi.
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sonunda objektif biri çıktı...
    Evet objektif biri sizde de çıktı

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri