1 ile 30 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Fenerbahce bugün cok iyi oynadi, Tümer'i begenmedim, cok pas hatasi yapti ayrica topu cok ayaginda tuttu buda sürekli topu kaptirmasina neden oldu.Carlos süperdi, Önder iyiydi fakat hatalarida vardi, kisacasi Fenerbahce turu garantiledi diyebiliriz.
    Nasıl garantiledi anlamıyorum ben?

İzah edebilir misin?Birde Fenerbahöe bugün süperdi demişsin.Süper olacak ne gördük golden başka?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Nasıl garantiledi anlamıyorum ben?

İzah edebilir misin?Birde Fenerbahöe bugün süperdi demişsin.Süper olacak ne gördük golden başka?
    Garantiledi cünkü sahada da gördük ki Anderlecht Fener'e rakip olacak bir takim degil, ayrica Fenerbahce süper oynadi, bunu SENIN disinda herkes gördü. Sahada bambaska bir Fenerbahce vardi bugün. Galibiyeti sonuna kadar hakettiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Garantiledi cünkü sahada da gördük ki Anderlecht Fener'e rakip olacak bir takim degil, ayrica Fenerbahce süper oynadi, bunu SENIN disinda herkes gördü. Sahada bambaska bir Fenerbahce vardi bugün. Galibiyeti sonuna kadar hakettiler.
    Neyse tartışmak istemiyorum.Zaten bu yüzden yeterince ceza aldım..

Umarım turu geçersiniz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kusura bakma ama kardeş ben süper bir futbol göremedim sahada.İlk yarı Fenerbahçe iyi oynadı.2. yarı futbol adına hiçbirşey göstermedi sahada.Tur da öyle dediğin gibi garanti değil.İnşAllah Fenerbahçe turu geçen taraf olur

Mesaj Yetkileri