Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önder harikaydı belçikalılara mesajı gönderdi valla

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fenerbahce bugün cok iyi oynadi, Tümer'i begenmedim, cok pas hatasi yapti ayrica topu cok ayaginda tuttu buda sürekli topu kaptirmasina neden oldu.Carlos süperdi, Önder iyiydi fakat hatalarida vardi, kisacasi Fenerbahce turu garantiledi diyebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Fenerbahce bugün cok iyi oynadi, Tümer'i begenmedim, cok pas hatasi yapti ayrica topu cok ayaginda tuttu buda sürekli topu kaptirmasina neden oldu.Carlos süperdi, Önder iyiydi fakat hatalarida vardi, kisacasi Fenerbahce turu garantiledi diyebiliriz.
    Nasıl garantiledi anlamıyorum ben?

İzah edebilir misin?Birde Fenerbahöe bugün süperdi demişsin.Süper olacak ne gördük golden başka?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Nasıl garantiledi anlamıyorum ben?

İzah edebilir misin?Birde Fenerbahöe bugün süperdi demişsin.Süper olacak ne gördük golden başka?
    Garantiledi cünkü sahada da gördük ki Anderlecht Fener'e rakip olacak bir takim degil, ayrica Fenerbahce süper oynadi, bunu SENIN disinda herkes gördü. Sahada bambaska bir Fenerbahce vardi bugün. Galibiyeti sonuna kadar hakettiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk yarı süperdik bunda hemfikirim ama 2.yarı kötüydük bunuda kabullenmek lazım kaçan pozisyonları kimse unutmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Vercautern: Sonuç Anderlecht için kötü

Anderlecht Teknik Direktörü Franky Vercautern, Fenerbahçe karşısında ilk yarıda rakiplerinin, ikinci yarıda ise kendilerinin etkili oynadığını söyledi.

Franky Vercautern maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün 2 yüzlü bir maç oynandığını belirterek, ''İlk yarıda Fenerbahçe baskılı oynadı, biz istediğimizi yapamadık. İkinci yarı ise tam tersi oldu ve oyuna biz hakimdik.

İkinci yarıda Fenerbahçe'yi sıkıştırdık. Gol pozisyonları bulduk ama gole çeviremedik'' diye konuştu. 1-0'lık sonucun tehlikeli olduğunu kaydeden Vercauteren, ''Maçın sonucu tehlikeli ama imkansız değil. Orada sonucu lehimize çevirebiliriz. İkinci yarı gösterdiğimiz performansı tekrarlarsak turu geçebiliriz. Elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Vercauteren, ilk yarıda performanslarının düşük olmasının nedeni konusunda ise ''Oyuncularım atmosferden etkilenmiş olabilir. Sonuçta 50 bin kişi önünde oynadılar ve ilk yarıda istediğimi yapamadılar. Geçen yıl ilk maçta Benfica'ya 1-0 yenilmiştik, ama sonra turu geçmiştik. Umarım bu kez de öyle olur'' diye yanıtladı.

''İlk yarıda Fenerbahçe'nin baskısı ve kalitesi sizi şaşırttı mı?'' sorusu üzerine de Vercauteren, ''Bunu bekliyorduk. Fenerbahçe'de oyuna inisiyatifini koyan oyuncular olduğunu biliyorduk. Bunun yanında ismini fazla duymadığımız oyuncular da maça damgasını vurdu'' Vercauteren, son olarak Fenerbahçe'nin zayıf taraflarının sorulması üzerine, ''Zayıf noktaları söylemem, çünkü rövanşta bize lazım olacak'' diyerek sözlerini tamamladı.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Garantiledi cünkü sahada da gördük ki Anderlecht Fener'e rakip olacak bir takim degil, ayrica Fenerbahce süper oynadi, bunu SENIN disinda herkes gördü. Sahada bambaska bir Fenerbahce vardi bugün. Galibiyeti sonuna kadar hakettiler.
    Neyse tartışmak istemiyorum.Zaten bu yüzden yeterince ceza aldım..

Umarım turu geçersiniz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kusura bakma ama kardeş ben süper bir futbol göremedim sahada.İlk yarı Fenerbahçe iyi oynadı.2. yarı futbol adına hiçbirşey göstermedi sahada.Tur da öyle dediğin gibi garanti değil.İnşAllah Fenerbahçe turu geçen taraf olur

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İlk yarı süperdik bunda hemfikirim ama 2.yarı kötüydük bunuda kabullenmek lazım kaçan pozisyonları kimse unutmasın
    2.yarida cok iyiydik.Rakibe sürekli pozisyon vermemizin nedeni orta sahada Tümer ve Alex'in kosmamasiydi, rakip ortasahamizi cok kolay gecebildi.. Fakat Zico daha sonra bunun farkina vararak ikisinide oyundan aldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne diyosun yaw 2.yarı neremiz iyiydi .. tümer alex ilk yarıda koşmuyordu onlar 2 senedir koşmuyorlar bu bahane değil 2.yarı her zaman olduğu gibi kondüsyon sorunumuz ortaya çıktı ve hiç bir şey yapamadık bunu kabellnmek lazım anderlecthin girdiği pozisyonları kimse göz ardı edemez

Yahu Ömerdinho bir sen diyosun 90dk iyiydik sen galiba farklı bir maç izledin...

Tamam skor gzl 1-0 inş. turuda atlicak FB ama herşeye gözünü yumup süperiz süperiz deme yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anderlecht kendi evinde daha iyi oynayabilir.Bunu göz ardı etmemek gerekir.Ki takımlar her zaman iyi oynamayabilirler.1-0 da çok avantajlı bir skor değil.Ama inşAllah geçeriz turu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kimmiş "farklı" olanı savunan Ömer?

İyi oynadık bugün,galibiyeti hakettik.

Aurelio,Serdar,Tümer Deniz ve Alex'i çok beğendim.

Alex bugün bu takımın herşeyi olduğunu gösterdi.Çok iyi oynadı.Luciano'da görmeye alıştığım 2 numarayı Lugano'da gördüm.Lugano da iyi oynadı bugün.

Bu maçı bu skorla kazanmamız güzel oldu.1-0'lık skorla Belçika'daki maçta baskı ,stres olmadan rahat rahat oynarız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TüMer sahanın en kötüsüydü denizle beraber neresini beğendin yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Yahu Ömerdinho bir sen diyosun 90dk iyiydik sen galiba farklı bir maç izledin...

Tamam skor gzl 1-0 inş. turuda atlicak FB ama herşeye gözünü yumup süperiz süperiz deme yahu...
    90 dakika iyiydik diye birsey demedim, zaman zaman kötüydük bununda nedenini belirttim zaten, rakibe pozisyon verdik ve orta sahamiz kötüydü.. Aurelio ve Deivid disinda mücadele eden pres yapan yoktu Tümer,Alex zaten kosmadi,Kezman'da ileriden gelip top alacak degil ya, Deniz desen sahada dolasiyor, topu takip etmiyor ayagina geldigi gibi pas veriyor.

Yok 2.yarıda da çok iyiydik dedin ondan söledim ben... Neyse bu gzl gecede avantajlı skorlar aldık(90+7 Hakem kıyağı) dışında... İnş... 2takımımızda Şampiyonlar Ligine katılıcaktır...=)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

aurelio'nun yanına kafası rahat bir appiah gelmeli yoksa Fenerbahçe Deniz ile hiç bişey yapamaz.. 10 maç kötü 1 maç iyi..

Fenerbahçe bugün ilk yarı çok etkili oynadı ama ikinci yarı sahada yoktu sanki. İlk yarı golü bulması iyi oldu zira ikinci yarı gol bulacak pozisyona dahi giremedi.

1-0 avantajlı, iyi bir skor. 2 farklı kazanmak isterdik tabii ama en azından gol yemeden kazandık, bu iyi. Werder Bremen bile D.Zagreb karşısında 2-1 galip gelmiş, bu skoru göz önünde bulundurursak Fenerbahçe Zagreb'den daha güçlü bir rakip karşısında 1-0 gibi güzel ve temiz bir skor aldı.

Fenerbahçe ilk yarı etkiliydi, soldan özellikle çok iyi geliyordu, Tümer ve Carlos orayı iyi kullandı ama Tümer ikinci yarı bitti resmen, dolayısıyla da sol kanat da bitti. Tümer'in ikinci maç oynamaması lazım, Uğur da kötüydü sonradan girmesine rağmen etkili değildi.

Alex hiçbir şey yapmadı, bir gol attı o kadar, aynı tas aynı hamam. Deniz ıslıklandığı için "Beni çıkar" demiş Zico'ya, Lugano da "Kulak asma, kafana takma" demiş Deniz'e ama Deniz çıkmak isteyince de Selçuk girdi. Deniz'e ayıp ediliyor, yazık ediliyor, bu çocuk 90 dakika canla başla savaşıyor, ama ne yapsa yaranamıyor, yahu ne yapsın adam artık, onun kadar koşan, top kapan, pres yapan, markaj yapan var mı bu takımda Aurelio dışında?! Fenerbahçe taraftarı hata yapıyor, Deniz'i kaybetmemeliyiz. Alex hiç koşmuyor, bir gol atıyor, Deniz hep koşuyor ama ıslıklanıyor.

Vederson'un oynaması lazım solda ikinci maç, en azından sonradan oyuna girmeliydi, Zico onu da yapmadı. Deivid de bir şey veremedi bugün, kötüydü. Yedekteki isimler bari Gaziantepspor maçında şans bulsun, bugünkü maçta oynayanlar yorulmuştur haliyle.

Neyse Zico'ya rağmen kazanmak güzel, inşallah turu geçeriz, bu arada 2. maç ne zaman?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2.maç 28 29 ağustosta yani 2 hafta sonra zamanımız var sakatlık olmazsa çook umutluyum

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

yine karın ağrıları eşliğinde bir 90 dakikamı ziyan ettim
    Zico olduğu sürece bu böyle devam eder. Fenerbahçenin maçları hakkında ne yorum yapacağım ne de fikir üreteceğim.. Aynı tas aynı hamam nasılsa

Nesil
    2006

Default Maçtan Görüntüler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devrede Bir pankart gösterdiler " Tuncay Ruhunu Gönder" çok gereksiz bir pankart tuncayı her puan kaybettiğimz maç arayacaksak nerde kaldı bizinm büyüklüğümüz

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Devrede Bir pankart gösterdiler " Tuncay Ruhunu Gönder" çok gereksiz bir pankart tuncayı her puan kaybettiğimz maç arayacaksak nerde kaldı bizinm büyüklüğümüz
    bu pankarttan ders çıkarsa keşke fb'li oyuncular

Çok güzel ve doğru bir pankart gerçekten. Bugün Anderlecht golü bulsa çırpınacak, bir şeyler yapmaya çalışacak futbolcu yok. Bilmem farkında mısınız ama Fenerbahçe'yi seyrederken eski keyfi ve heyecanı alamıyorum, Tuncay olmadığından mıdır bilinmez ama öyle...

TUNCAY RUHUNU GÖNDER...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Çok güzel ve doğru bir pankart gerçekten. Bugün Anderlecht golü bulsa çırpınacak, bir şeyler yapmaya çalışacak futbolcu yok. Bilmem farkında mısınız ama Fenerbahçe'yi seyrederken eski keyfi ve heyecanı alamıyorum, Tuncay olmadığından mıdır bilinmez ama öyle...

TUNCAY RUHUNU GÖNDER...
    Tuncay gitti artık bunu neden kabullenemiyoruz... hala arkamza bakarsak ileriye nasıl adım atıcaz siz tuncayın gittikten sonra yaptığı açıklamaladı gördünüz mü sadece küfür etmediği kalmış eğer bir daha bulabilirsem koyarm siteye ... tuncay hayranıydım ama şuan nefret ettiğim oyuncularn başında geliyor inş. boro forması ile coca-cola championshipte top koşiturur gidişatta öle

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tuncayı'ın bu takıma kattıklarını anlamak için daha çok beklememiz lazım.Daha neler götürmüş giderken acaba?

Hep birlikte göreceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sevdim bu Sloganı "Tuncay Ruhunu Gönder"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay'ın katkılarını kimse tartışamaz ama artık önümüze bakmalıyız tuncay bize gökten inmedi ya bizde göndermedik kendi gitti ve şuan daha çok erken ama küme düşmemeye oynayacak gibi ona küme düşmeme yolunda başarılan dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tuncay'ın katkılarını kimse tartışamaz ama artık önümüze bakmalıyız tuncay bize gökten inmedi ya bizde göndermedik kendi gitti ve şuan daha çok erken ama küme düşmemeye oynayacak gibi ona küme düşmeme yolunda başarılan dilerim
    Şimdi geçiniz bu küme düşme olaylarını falan.İki sezon önce UEFA'da final oynayan bir takım bu kadar çabuk yok olamaz.Tuncay'ın Fenerbahçe'Den ayrılış şekli taraftarlarca hoş karşılanmadığı için bu tür yorumlar yapılıyor..

Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri