Bu fotomaç'ın yazarları cehennemlik..
Bu fotomaç'ın yazarları cehennemlik..
Fatih Türkiye'den ayrılırken Sultandı.Ama orada fazla bişey yapamadı avrupa sevdası boca 1 yılına mal oldu.Fenerbahçe'ye giderse 2 yıl sonra sıradan bir forvet olarak ligin ortasında oynayan bir takımda yer alır ancak.
Fatih Tekke isabetli bir transfer olur, kafa toplarında çok etkili, Kezman ile ikisi bu ligi dağıtırlar gibime geliyor. Ancak çift forvete dönülürse defansif anlamda sorun yaşanabilir.
Bana göre en mantıklısı, zayıf rakiplere karşı (Ç.Rizespor, Kasımpaşa gibi) çift forvet ve arkalarında Alex (4-1-2-1-2) şeklinde oynanabilir. Zor maçlarda (Beşiktaş, Galatasaray, Kayserispor, Avrupa maçları) tek forvet F.Tekke şeklinde oynanabilir. F.Tekke tek forvet oynayabilecek bir oyuncu, Kezman veya Alex zorlu maçlarda kulübeye oturur.
İnşallah gerçekleşir Tekke transferi.
F.Tekke kaç yaşında ?
30 yaşında olan Fatih Tekke gelse iyi olur kafa toplarında iyibiroyuncu hızlı kuvvetli hemde yabancı deil kontanjan problemı olmaz ama ne olursa olsun Fatih Tekke'nin Şampiyonlar Ligi tecrübesi olmadığı için uzun hızlı Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir forvet daha iyidir...
Al işte Fotomaç'a da piyango vurdu.Adamlar bas bağırdı bu transfer olacak diye en sonunda tuttu.Bir tek biz söylemiştik diye kasım kasım kasılırlar.
Çok sevindim Tekke transferine.Umarım bonservisini de alırız.
Fatih Tekke gelirse çok iyi olur tek forveti çok iyi oynar o gelince Kezman Deivid'in yerinde oynar sağ kanatta
Tekke transferi kesin bitti mi ?
Kezman nasıL sağ kanatta oynuyor onu anLamadım ben.Sonra adam neden oynamıyor diyorLar.Çift forvette Kezman Tekke ikiLisi çok etkiLi oLur.Tek forvette Tekke Kezman sağda oLayı Facia oLur.OLdu bide Deividi soLda oynatsın artık Zico.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kezman Sag kanat oynarsa Anelka gibi olur .Anelka'da Sag kanat oynuyordu bazen morali cok bozuktu.
En iyisi cift forvet Fatih and Kezman.![]()
ya transfer kesin bitti mi biri cvp versin
Demek ki Zico tek değilmiş.Onun gibi düşünenler varmış.![]()
Tekke alınırsa arkasında Alexle çok iyi olurlar. Kezman da yedeğe geçer. Biraz kendini toparlayıp güçlenmesi lazım. Tamam yetenekli oyuncu ama tek forvet oynayacaksa daha kuvvetli olması lazım.
Bu kadar forvet var diyorsunuz ama Zico dünkü yedekler arasına kaç forvet almış acaba? Tekke gelirse faydalı olacaktır...
"YÜCE ATATÜRK"
tekke ilaç gibi bi transfer olur
Bende biliyorum Kezman'ın faydalı olmayacağını en iyi çift forvette oynayacağını ama sizce Zico Kezman'ı keser mi? yada çift forvete döner mi?İşte ben bu yüzden sağ kanatta oynar dedim kesin bir şey yok Fatih konusunda gelince görürüz.Anelka,Nobre bunlarda oynamıştı o bölgede
Tekke gelirse Semih'in kiralanması gerekli, kulübede yazık olmasın Semih'e yine.
Nobre 1-2 maç oynadı sağda rezil oldu bıraktı feneri gitti beşiktaşa
Şaka bi yana Fatih gelecek gibi. Ciddi ciddi bekliyorum ben..
Fatih Tekke ile ilgili kulüpten resmi bir yalanlamanın gelmemesi de şaşırtıcı...
bence fatih tekke gelmez yalan haberdir,ama eğer gelirsede ligde 4-1-2-1-2 siteminde avrupada ise bu sistemle oynanmalı
Fatih'in geleceğini zannetmiyorum ama gelirse Kezman'la birlikte çok can yakarlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence Fatih gelirse Kezmanın canı yanacak gibi..
Basında en cok kızdıgım haber su Galatasaray tekke için ugrasdı fenerbahceca aldı.....ya biz tekke ile hiç ilgilenmedık basın kendisi uydurdu.hatta bir ara bize trnasfer yaptılar..
Tekkenin gelmesi cok iyi olur...ben kezman göndrilmesi lazımö suanki sistemde kezman cok sac bas yoldurur..
"Tekke F.Bahçe'de" iddiası
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Sarı lacivertli kulüpten bu transferle ilgili herhangi bir doğrulama ya da yalanlama gelmezken, teknik direktör zico ile geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda yabancı futbolcu transferini askıya alan yönetim yerli forvete yönelmişti. Fenerbahçe yönetiminin Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke ile büyük ölçüde anlaştığı ve bu transferin bir kaç gün içerisinde gerçekleşmesinin beklendiği öğrenildi. Fatih Tekke'nin transferin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe'de 1 yıllık kiralık olarak forma giyeceği ifade edildi.
DHA
F.Bahçe'ye transfer olacağı iddia edilen ve transfer rakamları dahi verilen Fatih Tekke hakkında yeni bir gelişme yok! Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, sarı-lacivertli kulüp ilgilendiği futbolcu ile en son bir ay önce görüştü ve şu anda yapılan haberler gerçek değil.
Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Tekke'nin kulübü Zenit'e 4.5 milyon Euro ve Tekke'ye de 2.5 milyon Euro teklif ederek anlaştığı haberleri doğru değil.
Fenerbahçe'nin ilgilendiği milli futbolcu için en son bir ay kadar önce görüşüldüğü ifade edilirken, şu anda yeni bir gelişme olmadığı ve yapılan haberlerin de gerçek olmadığı belirtildi.
Öte yandan Tekke'nin Zenit'te mutlu olmadığı ve Türkiye'den ya da Avrupa'dan başka bir takıma transfer olabileceği gelen haberler arasında.
Zenit Trabzonspor'dan giden Fatih Tekke, 2006'dan beri formasını giydiği Rus ekibinde bugüne kadar 25 lig maçında forma giydi ve 6 gol kaydetti.
29 yaşındaki milli futbolcunun Zenit ile 30 Haziran 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bu sezon 8 kez ilk 11'de ve 2 kez de sonradan görev alan Tekke 2 gol attı ve 2 de sarı kart gördü. Tekke'nin takımı Zenit, Rusya Ligi'nde geride kalan 20 haftanın sonunda Spartak'ın 5 puan arkasında 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. 16 takımlı Rusya Ligi 30 hafta sürüyor.
Ajansspor
ama ben bu habere fazla inanmadsim hem kayanaklar belirtilmemis hem de fotomaclan taktigi var klube yakin kaynaklar taktigi felan hem 2 gundur yapilan bu haberler yalan olsa herkeden once fenerbahce.org yalanlardi
Medya coştu. Artık kendileri yazıp,kendileri yalanlıyorlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti