1 ile 30 arası toplam 269 sonuç

Konu: Bolton Wanderers da Bayan menajer dönemi başladı

Hybrid View

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    bu arada dioufu sat yaşlanmadan anelka zaten mızmız bebek gibi oluyo gitmezse dioufun yerine cassano anelkanın yerine doudini almalısın bence.
    Cassano pahalı da ola ki aldım diyelim Cassano da çok sorunlu bir futbolcu param olursa ilk olarak Jo**uin imi düşünürüm Ayrıca Anelka sezon sonunda bayaa iyi para edecek oynadığı futbol,asistler ve goller bunu gösteriyor.Lyon 21 vermişti 25-30 m arası teklif gelirse postalarım şüphesiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    Cassano pahalı da ola ki aldım diyelim Cassano da çok sorunlu bir futbolcu param olursa ilk olarak Jo**uin imi düşünürüm Ayrıca Anelka sezon sonunda bayaa iyi para edecek oynadığı futbol,asistler ve goller bunu gösteriyor.Lyon 21 vermişti 25-30 m arası teklif gelirse postalarım şüphesiz

bence hıc bekleme 10 bıle olsa ver gıtsın ılerde arklandan vurur senı o uyuz herıf

bu arada jo ıyı transfer ama pato yasını doldurduysa patoyu al derım ben

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    Sanki jo**uin çok ucuz bolton fakir fukara bi takım anelkadan gelicek parayla rahat edersin ayrıca anelka sakaltlanırsa nolcek 5 ay mesela 1 milyon öro bile vermezler yaa bence böni dinle sat-mı-yo-ruz deme hemen SAT!! şimdi bugün anında

Mesaj Yetkileri