3 Puan Sivasa VeriLmeLi
Trabzona En Az 5 Maç Ceza AlmaLı
(Biz Su Şişesi Attık Die Aldık O Kdr Cezayı İnip FutboLcuyada SaLdırmadığımız HaLde)
SivasLı FutboLcuLara TaraftarLara VurdukLarı Icın Ceza VeriLmemeLi
Hatta OduL VermeLeri Lazım
3 Puan Sivasa VeriLmeLi
Trabzona En Az 5 Maç Ceza AlmaLı
(Biz Su Şişesi Attık Die Aldık O Kdr Cezayı İnip FutboLcuyada SaLdırmadığımız HaLde)
SivasLı FutboLcuLara TaraftarLara VurdukLarı Icın Ceza VeriLmemeLi
Hatta OduL VermeLeri Lazım
Turkıyede 2 takım tutuLur 1.cisi uc buyukLerden bırı 2.si memLeketının takımı
gaLatasary v kayserispor
nie oduL verınce futboLcuLar adammı oLdurcek.
adamLar sahaya qırıcek bı tanesınıde arkadasıma vurucak bana v takım arkadasLarıma saLdırcak hıc bı sey yapmıcam
ödüL derken abartıLmamaLı n var bunda taraftarın yerı tribundur diip ceza verıLıp verıLmemesı tartısıLmadan gecıLmesı qereken bı konu dıorum
ceza alacaz bunu tartışan yok bir kere.tartışılan sivslı bazı topçuların aldıgı cezalar..
tutulacak iki takım var diyosun biri 3 büyükler bide memleket takımı..ben nedense istanbula sempati duymuyorum memlekte takımımı tutyorum karşılıksız
anlatamadım gitti bizim futbolcular sivaslılara karşılık verseydi nolurdu..orada nefsi müdafa yapması gereken tek kişi mehmet..diğerleri maşallah önden dalmışlar..
nasıl bakarsan öyle görürsün ne diyelim.bunu senin bana belirtmen ilginç olmuş...dinime küfreden müslüman olsa misali
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yahu biraz yukarıdaki yorumlarıda okuyun balıklama dalmayın..savunmuyoruz yapılanları sadece tek suçlu olmadıgımızı belirtiyoruz..bu takım 96'da son maçta rakibine evinde yenildi olay çıkmadı,rum faciasında olay çıkamdı,otelul maçında olay çıkmadı sivas maçında taraftar sahaya indi öylemi biraz düşünün..bu mesajı 40.kez yazacam nerdeyse..