1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: İlk cezalar Sivasspor'a

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

3 Puan Sivasa VeriLmeLi

Trabzona En Az 5 Maç Ceza AlmaLı
    (Biz Su Şişesi Attık Die Aldık O Kdr Cezayı İnip FutboLcuyada SaLdırmadığımız HaLde)

SivasLı FutboLcuLara TaraftarLara VurdukLarı Icın Ceza VeriLmemeLi
    Hatta OduL VermeLeri Lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    3 Puan Sivasa VeriLmeLi

(Biz Su Şişesi Attık Die Aldık O Kdr Cezayı İnip FutboLcuyada SaLdırmadığımız HaLde)

birincisi sen hangi takımısın söylediklerinden gs'li çıkıyor..ama ben seni kayserili biliyorum..ayrıca sen ödül ver bu sefer ölü çıkar o stattan aynen devam..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    birincisi sen hangi takımısın söylediklerinden gs'li çıkıyor..ama ben seni kayserili biliyorum..ayrıca sen ödül ver bu sefer ölü çıkar o stattan aynen devam..

Turkıyede 2 takım tutuLur 1.cisi uc buyukLerden bırı 2.si memLeketının takımı
    gaLatasary v kayserispor

nie oduL verınce futboLcuLar adammı oLdurcek.

adamLar sahaya qırıcek bı tanesınıde arkadasıma vurucak bana v takım arkadasLarıma saLdırcak hıc bı sey yapmıcam

ödüL derken abartıLmamaLı n var bunda taraftarın yerı tribundur diip ceza verıLıp verıLmemesı tartısıLmadan gecıLmesı qereken bı konu dıorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Turkıyede 2 takım tutuLur 1.cisi uc buyukLerden bırı 2.si memLeketının takımı
    gaLatasary v kayserispor

nie oduL verınce futboLcuLar adammı oLdurcek.

adamLar sahaya qırıcek bı tanesınıde arkadasıma vurucak bana v takım arkadasLarıma saLdırcak hıc bı sey yapmıcam

ödüL derken abartıLmamaLı n var bunda taraftarın yerı tribundur diip ceza verıLıp verıLmemesı tartısıLmadan gecıLmesı qereken bı konu dıorum
    ceza alacaz bunu tartışan yok bir kere.tartışılan sivslı bazı topçuların aldıgı cezalar..
    tutulacak iki takım var diyosun biri 3 büyükler bide memleket takımı..ben nedense istanbula sempati duymuyorum memlekte takımımı tutyorum karşılıksız

anlatamadım gitti bizim futbolcular sivaslılara karşılık verseydi nolurdu..orada nefsi müdafa yapması gereken tek kişi mehmet..diğerleri maşallah önden dalmışlar..

Quote Originally Posted by paco View Post
    alla allaaa .... O sahaya inen turunculu adam konusuyor sanki burda .... ya da onunla ayni dusuncede goruste olan biri ....

nasıl bakarsan öyle görürsün ne diyelim.bunu senin bana belirtmen ilginç olmuş...dinime küfreden müslüman olsa misali
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    2 3 maç saha kapatmayla bu olay kapanmaz bence...Gerçekten çok komik olur ayrıca Galatasaray yönetimi olsun taraftarı olsun buna isyan eder...Geçen seneki FB maçında olanlardan sonra GS ye 5 maç ceza verilmişti...Bu ceza sonuna kadar haklıydı...Ama hiç bir taraftar sahaya inip futbolculara saldırmadı....Bunu savunan insanların bu forumda olmayacağını umuyorum...
    yahu biraz yukarıdaki yorumlarıda okuyun balıklama dalmayın..savunmuyoruz yapılanları sadece tek suçlu olmadıgımızı belirtiyoruz..bu takım 96'da son maçta rakibine evinde yenildi olay çıkmadı,rum faciasında olay çıkamdı,otelul maçında olay çıkmadı sivas maçında taraftar sahaya indi öylemi biraz düşünün..bu mesajı 40.kez yazacam nerdeyse..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

3 Puan Sivasa VeriLmeLi

istersen Başbakan kabul etsin onları üstün başarı madalyası da takılsın?

Mesaj Yetkileri