Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: Geliyorum İzmiiiiiirrrr

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Buca'da dev bir Mevlana heykeli var.Yedigöller diye bir yer var gezilebilcek.Buca'da oturmayacağına göre Şirinyer trafiğine alışman lazım
    İstanbul trafiğini bilen birine oranın trafigi vız gelir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

şirinevler trafiğinin üstüne tanımam ben...buca da oturcam büyük ihtimal okula yakın olmalı ev.1 saat çok be abi...gerek yok.buca ne kadar kötü olabilir ki ya:s zaten muhtemelen site olcak...baktım beğenmedim bucayı özel yurtta kalırım bilmiyorum ya aptal oldum

Quote Originally Posted by comandante View Post
    şirinevler trafiğinin üstüne tanımam ben...buca da oturcam büyük ihtimal okula yakın olmalı ev.1 saat çok be abi...gerek yok.buca ne kadar kötü olabilir ki ya:s zaten muhtemelen site olcak...baktım beğenmedim bucayı özel yurtta kalırım bilmiyorum ya aptal oldum
    yücel abi buca eskiden güzelmiş(büyüklerimden duyduklarıma göre)şimdi baya kötü

Nesil
    2006

Abi İzmir'de Urla, Seferihisar, Çeşme veya Konak'ta oturacan. Başka yer tanımam.

Urla, Çeşme ve Seferihisar şehir dışında Ayrıca buraları tatil yeri, kışın çekilmez bir hal alıyor.

Konak ise İzmir'in göbeği, merkezi... Konak diye bir semt yok, Konak'ta ev de yok Taksim, Kızılay gibi yani... Evleriyle veya oturulacak yerleriyle değil, alışveriş merkezleriyle, meydanıyla, kalabalıklığıyla anılırlar daha çok.

Konak'a bağlı birçok semt var, Hatay'dan tut Alsancak'a, Pasaport'tan tut Üçkuyular'a...

bence alsancaktan ev tut

sakın öyle bir hata yapma bence alsancakta yapamazsın hem tuzludur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle Alsancak'ta kiralık ev bulmak zor, bulsan da tutmak zor.

Yücel gerçi msnde de konuştuk ama önce bir dönem yurtta kal derim. Hem çevreyi öğrenirsin hem de arkadaş çevren olur. Sonrasında da eve çıkabilirsin.

Ben Buca tarafına pek gitmediğim için bilmiyorum yine de arkadaşlara bir soracağım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Urla, Çeşme ve Seferihisar şehir dışında Ayrıca buraları tatil yeri, kışın çekilmez bir hal alıyor.

Konak ise İzmir'in göbeği, merkezi... Konak diye bir semt yok, Konak'ta ev de yok Taksim, Kızılay gibi yani... Evleriyle veya oturulacak yerleriyle değil, alışveriş merkezleriyle, meydanıyla, kalabalıklığıyla anılırlar daha çok.

Konak'a bağlı birçok semt var, Hatay'dan tut Alsancak'a, Pasaport'tan tut Üçkuyular'a...
    Taksim gibi genel söyledim. Oradaki mahallerede oturmak bile güzel. Evler kötü ama mekan hareketli.

Zaten bende İzmir'i yazın seviyorum. İzmir'i çok severim. Alsancak çok iyi yerdir. Ama Yücel orası sanırım sana ters.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

her yer ters ya deli oldum...muhtemelen bornova oluyo.ama guz yariyili ozel yurtta kalcam buyuk ihtimal

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim terten kasıtım pek Buca'dan arkadaşım olmadı. 3 sene önce dershaneden vardı bir arkadaş, o zaman sıkça gidip geldim, bornovadan 2 vesaitte yapabilirsin, metro ile çankayaya gider ordan otobüsle okula gidersin.

Neyse sen bir gel kaydını yaptır, ortamı gör herşey hallolur...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Benim terten kasıtım pek Buca'dan arkadaşım olmadı. 3 sene önce dershaneden vardı bir arkadaş, o zaman sıkça gidip geldim, bornovadan 2 vesaitte yapabilirsin, metro ile çankayaya gider ordan otobüsle okula gidersin.

Neyse sen bir gel kaydını yaptır, ortamı gör herşey hallolur...
    Bornova'dan tek vesaitle gidebilir. Bornova'dan 515'e bindiği an (otobüse yani), direkt kampüse götürür.

Alsancak'ta kiralık evler öyle sanıldığı gibi ucuz değil. 1500 YTL'den başlıyor. Ayrıca bir öğrenci için aşırı lüks olur Alsancak ve geceleri tekin olmuyor fazla, malum gece kulüplerinin ve eğlence mekanlarının içinde olduğu için...

Ev tutacaksan ya Bornova ya da Hatay derim. Yurtta kalacaksan güzel bir özel yurt bul, devlet yurdu var Buca tarafında ama o yurt epeyce kötü. İkisinin de okula uzaklığı aynı, tek vesait. Karşıyaka da güzel bir yer ama orası okula iyice uzak kalır. Hatay, Güzelyalı, Üçyol tarafları güzeldir, yine Bornova da güzeldir, karar senin.

Buca diye ek$isözlük'te aratırsan sonlara doğru pek iç açıcı olmayan yorumlar çıkıyor güvenlik açısından... Buca'dan kesinlikle ev tutmanı önermem.

izmir iptal oldu ben şehir değiştiriyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Sen git balık,fok,kutup ayısı vs. ne avlıyorsan ona devam et taa oradan karıştırma ortalıgı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yücel hayırlı olsun. Çok güzel bir duygu. Darısı hepimizin başına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Tebrikler Yücel,sevindim doğrusu..

Bir kişi daha eksildik İST'den...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bornova'dan tek vesaitle gidebilir. Bornova'dan 515'e bindiği an (otobüse yani), direkt kampüse götürür.
    Biliyorum Egemen 515'i de. Daha önceden de yazmıştım, alternatif olarak belirttim 2. seçeneği. En azından metro ile Çankaya'ya 5 dk'da gider.

Nereye gidiyorsun oğlum, yoksa hiç dönmeyecek misin buralara, orada mı kalacaksın.
    "YÜCE ATATÜRK"

olm yücel herkesi kaçırıyosun izmir'den, serkan sende şehir değiştir yücel tek başına kalsın orda hehuehue

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

hayırılı olsun yücel abi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yücel benden sana bir tavsiye, sakın İzmir'in kızlarına kapılma.. Bu sene bir tanesine kapılmak gibi bir gaflete düştüm, çok kötü bir tecrübe oldu.. Ben yandım, sen yanma kardeşim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    olm yücel herkesi kaçırıyosun izmir'den, serkan sende şehir değiştir yücel tek başına kalsın orda hehuehue
    Düşünmüyor değilim Eray gitmeyi.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yücel benden sana bir tavsiye, sakın İzmir'in kızlarına kapılma.. Bu sene bir tanesine kapılmak gibi bir gaflete düştüm, çok kötü bir tecrübe oldu.. Ben yandım, sen yanma kardeşim..
    Kardeşim İzmirli değilsen İzmirli kızlara neden kapılıyorsun. Yanarsın işte öyle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kızlara değil, kıza.. Aç gözlümüyüm ben ? Şimdi sen neden genelleme yaptın diye sorarsın, kızların hepsi aynıymış İzmir'de..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bişi derdim de şimdi forum kuralları elimi bağlıyo=) lan gel gel diye yalvaran ben miydim...rencide ettin beni.

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Yücel hayırlı olsun. Çok güzel bir duygu. Darısı hepimizin başına.
    Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Tebrikler Yücel,sevindim doğrusu..

Bir kişi daha eksildik İST'den...
    sağolun beyler...erdem bu sezon 3-5 maça gelebilirim tahminimce...

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    senden kaçıyorum olum ben.

Quote Originally Posted by yavuzselim_58 View Post
    hayırılı olsun yücel abi
    sağolasın kardeşim.

ben ne kapılcam be onlar bana kapılsın

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Düşünmüyor değilim Eray gitmeyi.

Kardeşim İzmirli değilsen İzmirli kızlara neden kapılıyorsun. Yanarsın işte öyle.
    serkan sende eraya uydun ya alcağın olsun...

Kızlara değil, kıza.. Aç gözlümüyüm ben ? Şimdi sen neden genelleme yaptın diye sorarsın, kızların hepsi aynıymış İzmir'de..
    kızlara kızlara...kıza diye tekil bişi yok abi benim için=))

Nesil
    2006

Yücel gitmene çok mutlu oldum. İstanbul bir GS'liden kurtuluyor.

izmire gelince yeni kavramlar öğrenirsin
    bir kere simiti unut artık onun adı gevrek

Hakkaten İzmir'e gelince epey yeni şey öğreneceksin Mesela birader, bilader falan dersin, ağzın alışır İzmir insanı genelde öyle konuşur. Ayrıca birine bir şey söylediğinde "Harbi mi?" yanıtını alırsın hemen İzmir'de Gavur İzmir'e geliyorsun, çok memnun kalacaksın

İzmir'de midye dolma, kumru gibi güzel şeyler yiyeceksin. Güzel kızlarıyla tanışacaksın, hepsi birbirinden güzel ve sıcaktır

Tabii semtten semte değişiyor İzmir kızları, Karşıyaka kızları vardır, Alsancak kızları vardır, Güzelyalı kızları vardır, yani hepsinini ayrı özellikleri vardır Zamanla hepsini öğreneceksin

İzmir'de maçlara gelirsin artık, Altay, Karşıyaka, İzmirspor gibi 2. lig takımlarının maçlarıyla idare edeceksin mecburen Bazen üç büyüklerin cezalarından ötürü burada oynanacak maçlara da gidebilirsin. Galatasaray saha kapatma cezası alırsa muhtemelen maçını İzmir'de oynar, senin için de güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Domates değil Domat birde çekirdek değil çiğdem denir burda alırken.Midye dolma sektörü İzmir'in tepesinde Kadifekale'dedir.Buranın manzarası çok güzel olsada yerleşimden dolayı Kale'ye ulaşıp İzmir'in muhteşem manzarasını görmek zordur.Ben o güzelim manzarayı gören nadir kişilerdenim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

şimdi ben bakkala gidersem çiğdem ver mi dicem?

Tebrikler Yücel (: Izmir`e cok cabuk alisirsin,ortam güzeldir orada.Egemen`in dediklerine de katiliyorum (:

izmirde de bi tsi buluşması isteriz )))madem gelcen yücel abi

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri