bu arada dioufu sat yaşlanmadan anelka zaten mızmız bebek gibi oluyo gitmezse dioufun yerine cassano anelkanın yerine doudini almalısın bence.
bu arada dioufu sat yaşlanmadan anelka zaten mızmız bebek gibi oluyo gitmezse dioufun yerine cassano anelkanın yerine doudini almalısın bence.
Ayşe teyze...yaş 16....espriye bak
ne alaka yaa...
Cassano pahalı da ola ki aldım diyelim Cassano da çok sorunlu bir futbolcuparam olursa ilk olarak Jo**uin imi düşünürüm
Ayrıca Anelka sezon sonunda bayaa iyi para edecek oynadığı futbol,asistler ve goller bunu gösteriyor.Lyon 21 vermişti 25-30 m arası teklif gelirse postalarım şüphesiz
![]()
tekliflere bakalım o zaman sizi dinleyipben-haim hiç fena değil ya sakatlanmadı da hiç,satmıiim en iyisi.onun yerine teklif gelen tüm oyuncuları düşüneceğiz satmayı fiyatına göre. Pato ya fln da bakalım bi. Aslında tecrübe kazansa Vaz te nin yanında Nathan Wolfe iyi iş çıkarır ama.yine de transfer gerek forvet e
forvete eddie johnson yada mauro zarate
Başarılar Dilerim,transferler güzel olmuş..
Forvette eger yeterli butcen varsa Berbatovu Tavsiye ederim.
Arkadaslar onu bunu birakin Lebohang mokoena degilde Aouron mokoena defansta tas gibi gucleri kotu ama super defansta kolne almistim hatta uefa finalini oynadik Allah razi olsunonun hummasiyla kzandik ama forvet diyorsan dedigi gibi berbatov
Anelka düşmanlarıı
Anelka ne takımlar kurtarıyor bea![]()
![]()
Anelkayı sat derım onun yerıne eddıe johnsonu al eddıeyı tutumıyorlar basarılar
Middlesbrough u deplasmanda 2-1 ile mağlup ettik. Maçın adamı Shane Supple.
Shane Supple ı yorumlamak gerekirse;Jussi yerine ona güvenmek istemiştim bu maçta ve yaptığı harika kurtarışlarla da kendini kanıtladı.Kendisine bir süre daha forma vermeyi planlıyorum
mac sslerı koymayı dusunmuyomusun?
maç ss lerini sadece pc yi yeniden başlattığımda koyabiliyorum.Bunu da önemli maçlarda yada ardı ardına kabul ettiği kadar uploadlayarak koyuyorum. Bir problem olduğundan bahsetmiştim önceden
tmm ozaman yenı sslerı bugun koymayı dusunuyormusun dıye sorıyım ben yada ne zaman koycaksın?
Aston Villa maçı harikaydıBiraz da Villans ın kalecisi saolsun ne attıysak yedi neredeyse
ayse yenge gayet gzl gidiyorsun bnce forvete cesar delgado yu al 1 yıl içinde çok değer kazanıyor ayrıca tekniği ve bitirişi yüksek bir oyuncu ısrarla almanı tavsiye ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
taktik ve antreman kullanıyormusun??
guzel maclar vıllans macı olay olmus basarılar![]()
Taktik kafama görebirazda rakibe göre... Genelde Değişiyor.
4 defans 1 dm 1 mc 2 amr/l 2 fc oklarıyla vs siyle şu an ki taktik bu. Bir de takım için özel komutlar var tabi
Villans gerçekten çok güzel oldu Fa cup ta west Ham la eşleştik yarı final mücadelesinde.diğer maç ise Boro-Arsenal maçının galibiyle Liverpool oynayacak.
Ligde de liderliği kaybetmemeye çalışıyoruz elimizden geldiğince.Henüz bir aksaklık,puan kaybı yok. uzun süredir berabere de kalmadık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forvet olarak Lukas Podolski sizce takıma gelmeli mi???
Berbatovu hiçbir şekilde satmayacaklarını söylediler.Eddi Johnson da Lille de oynuyor.Onu da almak çok zor.Bende Podolski yada Fred olabilir diye düşünüyorum,fakat onaylamazsanız para biriktirip yıldız alacağız![]()
podolski ? sen ıyımısın alabılecegın en ıyı adam taby alabılırsen...muthıs olur mutlaka almaya calıs podolskıyı.fred ıkıncı planda kalsın stepne olarak![]()
güzel o zaman fiyatta anlaşmak üzereydik 10 milyon dolar a podolski geliyor![]()
ıste budur forvet hattın muthıs olacak cok ıs yapar podolskı ayrıyetten AMRC de oynayabılıyo
Bolton 5-1 Sheff Utd
Anelka hattrick yaptı. Vaz te ise 2 gol 1 asist. Maçın Adamı Anelka.
Moralimizi tamamlayan bir skor oldu bu gayet. Fakat rehavete kapılmamalıyız.Sona yaklaşıyoruz gittikçe.30. Haftada geride kaldı. Fikstürün kalan kısmında ligde Chelsea ve Tottenham bizi zorlayacak maçlar olabilir,yine de ipleri sıkı tutup başarıyla kendimizi kanıtlamak istiyoruz
Podolski harika olur...![]()
Carling Cup tan sonra,Fa Cup ve Lig şampiyonluğunu da kazanmış bulunmaktayız. Bunlarda tüm screenlar
Desteğinize ilginize teşekkürler![]()
Mutlu son.![]()
cok guzel. bu arada noldu Podolski bitirdınmı transferi?
Tabii ki bitti podolski 1 temmuz da gelecek o da2. sezonu payalaşacak zamanım yada oynayacak vaktim olursa
görürürüz podolski nin gollerini de.
Şimdi öss maratonu başlayacak![]()