1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: İngiltere ' de Büyük Kapışma

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Başarılar..

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Başarılar..
    SAOL ......

____________VE TRANSFER DOSYASI_____________

Maarten Stekelenburg

Shot with Canon EOS-1D at 2007-08-17

Bu transfer için çok uğraşdım fakat fiatı bir türlü indiremedim ama çok faydalı olacağına inanıyorum.Yaklaşık 7 Milyon Euro civarı bonservis bedili ödedim.

Javier Mascherano

Liverpool ' da kiralık olarak oynayan Mascherano ' nun transferini de yaklaşık 10 Milyon Euro ' ya bitirdim.

Fathi Malik

Fathi Malik ' de takıma yararlı olabilecek oyunculardan.Bu transferde de çok zorlandım ne kadar ısrar etsemde ücreti indirmediler.Malik ' in bonservis fiyatı yaklaşık 10 Milyon Euro ' ya kapattık.

Ve BOMBAAAA.......

Simao Sabrosa

Ve sonunda Liverpool bombayı patlattı.Benfica ' daforma giyen Simao Sabrosa ' renklerine kattı.Bonservis bedeli olarak yaklaşık 15 Milyon Euro ödedik.

YAPRAK DÖKÜMÜ

Steve Finan

Steve Finnan Aston Villa ' ya yaklaşık 5 Milyon Euro ' ya Liverpool ' dan ayrıldı.

Mohamed Sissoko

Mohamed Sissoko ' yu da Chelsea ' ye yaklaşık 6 Milyon Euro ' ya tamamladık.

Lucas

Lucas'ı da sattım.Takıma yararlı olmayacağını düşünüyordum.Lazio'ya yaklaşık 5 milyon Euro'ya sattım.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ........

Quote Originally Posted by eren45 View Post
    ____________VE TRANSFER DOSYASI_____________

Maarten Stekelenburg

Shot with Canon EOS-1D at 2007-08-17

Bu transfer için çok uğraşdım fakat fiatı bir türlü indiremedim ama çok faydalı olacağına inanıyorum.Yaklaşık 7 Milyon Euro civarı bonservis bedili ödedim.

Javier Mascherano

Liverpool ' da kiralık olarak oynayan Mascherano ' nun transferini de yaklaşık 10 Milyon Euro ' ya bitirdim.

Fathi Malik

Fathi Malik ' de takıma yararlı olabilecek oyunculardan.Bu transferde de çok zorlandım ne kadar ısrar etsemde ücreti indirmediler.Malik ' in bonservis fiyatı yaklaşık 10 Milyon Euro ' ya kapattık.

Ve BOMBAAAA.......

Simao Sabrosa

Ve sonunda Liverpool bombayı patlattı.Benfica ' daforma giyen Simao Sabrosa ' renklerine kattı.Bonservis bedeli olarak yaklaşık 15 Milyon Euro ödedik.

YAPRAK DÖKÜMÜ

Steve Finan

Steve Finnan Aston Villa ' ya yaklaşık 5 Milyon Euro ' ya Liverpool ' dan ayrıldı.

Mohamed Sissoko

Mohamed Sissoko ' yu da Chelsea ' ye yaklaşık 6 Milyon Euro ' ya tamamladık.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ........

oyunculari cok ucuza vermissin ama gelenler iyi oyuncular gelecek senelerde mascheranoyu 50 ye satarsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Cole Ashley
    la doruk bir dur acaba kim

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Başarılar..
    Teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şok Şok Şok

İversen Man Utd'de...

İversen

Bu Transferden sonra yüzü gülen ErB 'Bize Çok yararı olacak Ondan çok şey bekliyorum.'
    dedi.

İversen 'Liverpool'a Golüm var' deyip rakiplere gözdağı verdi.

Mesaj Yetkileri