1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: İngiltere ' de Büyük Kapışma

Hybrid View

____________VE TRANSFER DOSYASI_____________

Maarten Stekelenburg

Shot with Canon EOS-1D at 2007-08-17

Bu transfer için çok uğraşdım fakat fiatı bir türlü indiremedim ama çok faydalı olacağına inanıyorum.Yaklaşık 7 Milyon Euro civarı bonservis bedili ödedim.

Javier Mascherano

Liverpool ' da kiralık olarak oynayan Mascherano ' nun transferini de yaklaşık 10 Milyon Euro ' ya bitirdim.

Fathi Malik

Fathi Malik ' de takıma yararlı olabilecek oyunculardan.Bu transferde de çok zorlandım ne kadar ısrar etsemde ücreti indirmediler.Malik ' in bonservis fiyatı yaklaşık 10 Milyon Euro ' ya kapattık.

Ve BOMBAAAA.......

Simao Sabrosa

Ve sonunda Liverpool bombayı patlattı.Benfica ' daforma giyen Simao Sabrosa ' renklerine kattı.Bonservis bedeli olarak yaklaşık 15 Milyon Euro ödedik.

YAPRAK DÖKÜMÜ

Steve Finan

Steve Finnan Aston Villa ' ya yaklaşık 5 Milyon Euro ' ya Liverpool ' dan ayrıldı.

Mohamed Sissoko

Mohamed Sissoko ' yu da Chelsea ' ye yaklaşık 6 Milyon Euro ' ya tamamladık.

Lucas

Lucas'ı da sattım.Takıma yararlı olmayacağını düşünüyordum.Lazio'ya yaklaşık 5 milyon Euro'ya sattım.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ........

Quote Originally Posted by eren45 View Post
    ____________VE TRANSFER DOSYASI_____________

Maarten Stekelenburg

Shot with Canon EOS-1D at 2007-08-17

Bu transfer için çok uğraşdım fakat fiatı bir türlü indiremedim ama çok faydalı olacağına inanıyorum.Yaklaşık 7 Milyon Euro civarı bonservis bedili ödedim.

Javier Mascherano

Liverpool ' da kiralık olarak oynayan Mascherano ' nun transferini de yaklaşık 10 Milyon Euro ' ya bitirdim.

Fathi Malik

Fathi Malik ' de takıma yararlı olabilecek oyunculardan.Bu transferde de çok zorlandım ne kadar ısrar etsemde ücreti indirmediler.Malik ' in bonservis fiyatı yaklaşık 10 Milyon Euro ' ya kapattık.

Ve BOMBAAAA.......

Simao Sabrosa

Ve sonunda Liverpool bombayı patlattı.Benfica ' daforma giyen Simao Sabrosa ' renklerine kattı.Bonservis bedeli olarak yaklaşık 15 Milyon Euro ödedik.

YAPRAK DÖKÜMÜ

Steve Finan

Steve Finnan Aston Villa ' ya yaklaşık 5 Milyon Euro ' ya Liverpool ' dan ayrıldı.

Mohamed Sissoko

Mohamed Sissoko ' yu da Chelsea ' ye yaklaşık 6 Milyon Euro ' ya tamamladık.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ........

oyunculari cok ucuza vermissin ama gelenler iyi oyuncular gelecek senelerde mascheranoyu 50 ye satarsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Cole Ashley
    la doruk bir dur acaba kim

Mesaj Yetkileri