Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Tamam siz Alves`in gelecegine inanin,yönetim ilgilendigi her oyuncuyu alabilirmi sizce?Elimizde son Kone örnegi var.Reddetti iste adam!Okadar da umut baglamistiniz.Ben bunu diyorum,olmayacak transferler hakkinda ümitlenmeyin,sonra siz üzülürsünüz.Alves transferi hayaldan öteye ge-ce-mezzzz!

Gelecekse Grafite gelsin,hem daha mantikli bir transfer olur.Ligde cok gol atar.

Bakiyorum da arkadaslarin dedigi dogruymus,yönetim 2 transferle sizin gözünüzü boyamis.Yok yönetim ilgilendigi oyuncuyu alirmis,yok yönetimin bütcesi saglammis gibi bahaneler...

sen benim ne demek istedigimi anlamadan konuşuyosun ama boş yere konuşuyosn...

milyonlarca taraftarı olan bir klübün yönetimi almayacagını bile bile basına isim verirmi ??

biraz mantıklı düşünelim...alamayacagını bilse neden ilgileniyorz desin...

çocuk oyuncagı degil bu işler

ha ben alves kesin gelir demiyorum ama yönetim kesin olarak alamayacagını bilse ilgileniyoruz demezdi...

grafitenin bile gelmesi öyle çok kolay bişey degil daha dogrusu transfer başlı başına zor bir olay ..klüple anlaş oyuncuyla anlaş oyuncunun eşi , babası bilmem başka bi akrabası yani öyle çocuk oyuncagı degil bu işler

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by tupolew View Post
Sevgili renktaşım neden önemsiz kılsın?Biraz da bardağın dolu tarafına bakalım..neticede şu an oynayan forvet oyuncularımızdan biri tartışılsa da milli takımın vazgeçilmezi diğeri ise büyük çoğunluğun fikrine göre şu an faal futbol oynayan en iyi golcü Türk futbolcusu ve de milli takıma seçilmeyişi eleştiriliyor...aynı forvet hattıyla 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmadık mı?Bu demek değil ki forvete ihtiyaç duymuyoruz..hatta bana göre 2 forvet almalıyız kademeli olarak..ben diorum ki güvenip sabırla bekleyelim yeni transferleri ama beklenen biri alınamasa da bu yapılan doğru işleri gögelemeyecektir....Kalli'nin ilk döneminde elimzide forvet olarak henüz rüşdünü ispatlamamış Hakan,17 yaşındaki Mustafa Kocabey ve daha sonra orta alana kaydırılan Erdal keser vardı..bu koşullarda Feldkamp Boliçi gönderip Arif'i ise pafa yolladı...yapılan tüm yorumalrda golcüsü yok GS şamp. olamaz denildi ama golü herkes atar diyen Feldkamp ile aldıımız netice belli..(Arada gelen Gütschow'un katkısını unutmayalım)...yani ben diyorum ki mevcut kadrodaki golcüülere güvenelim daha iyilerini alınması için sabredelim...

çok dogruk konuşuyorsun...ayrıca madem yönetim alamayacagını biliyor neden basına açıklama yapsın ilgileniyoruz diye ??

milyonlarca taraftarı olan bir klüpten bahsediyorz ..biraz mantıklı düşünsün bazı arkadaşlar..

seninde dedigin gibi sabredip görmeliyiz...