1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    sen benim ne demek istedigimi anlamadan konuşuyosun ama boş yere konuşuyosn...

milyonlarca taraftarı olan bir klübün yönetimi almayacagını bile bile basına isim verirmi ??

biraz mantıklı düşünelim...alamayacagını bilse neden ilgileniyorz desin...

çocuk oyuncagı degil bu işler

ha ben alves kesin gelir demiyorum ama yönetim kesin olarak alamayacagını bilse ilgileniyoruz demezdi...

grafitenin bile gelmesi öyle çok kolay bişey degil daha dogrusu transfer başlı başına zor bir olay ..klüple anlaş oyuncuyla anlaş oyuncunun eşi , babası bilmem başka bi akrabası yani öyle çocuk oyuncagı degil bu işler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

çok dogruk konuşuyorsun...ayrıca madem yönetim alamayacagını biliyor neden basına açıklama yapsın ilgileniyoruz diye ??

milyonlarca taraftarı olan bir klüpten bahsediyorz ..biraz mantıklı düşünsün bazı arkadaşlar..

seninde dedigin gibi sabredip görmeliyiz...
    Haklısın, yine getirirler bir İnamoto(kesin demiyorum, dediğinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Haklısın, yine getirirler bir İnamoto(kesin demiyorum, dediğinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum)

arkadasım ben kalkıp da yönetimi övmüyorum geçmişte yaptıkları hatalar ortada ama hiçbi yönetici heleki milyonlarca taraftarı olan bir klübün

yöneticisi kalkıp da alamayacagını bile bile şu şu isimlerle ilgileniyoruz falan demez..demekki bizim bilmedigimiz birşeyler var..

o yüzden bekleyip görelim..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadasım ben kalkıp da yönetimi övmüyorum geçmişte yaptıkları hatalar ortada ama hiçbi yönetici heleki milyonlarca taraftarı olan bir klübün

yöneticisi kalkıp da alamayacagını bile bile şu şu isimlerle ilgileniyoruz falan demez..demekki bizim bilmedigimiz birşeyler var..

o yüzden bekleyip görelim..
    İnsua'lar Pires'ler Gallardo'lar... Yönetim bunlar hakkında da "ilgileniyoruz" demişti.. Sonuç? Ortada!...

Mesaj Yetkileri