Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nereden biliyorsunuz bittiğini? Uygun bir adam bulunursa alınacak demişti Sinan Engin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sezon bitti neredeyse haLa aLınacak bizim santrafor.Bu saatten sonra geLecek oyuncu da ne kadar hayırLı oLur onu da herkes biLiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kara Kartallar River Plate'in golcüsü Higuain'ı da renklerine bağladı.

Forvet hattına alternatif ve ucuz bir golcü arayan Beşiktaş, Real Madrid'li Gonzalo Higuain'in ağabeyi Federico Higuain'iRiver Plate'den transfer etti... 23 yaşındaki yıldız imzaya İstanbul'a geliyor...

Siyah-Beyazlı yönetimin River Plate'de oynayan oyuncunun bonservisini 1 milyon 650 bin Euro karşılığında aldığı belirtilirken, 23 yaşındaki oyuncunun bugün Arjantin'den ayrılacağı ve yarın İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Bonservisi River Plate kulübünde bulunan 1.72 metre boyunda 75 kilogram ağırlığındaki ağabey Higuain, iki yıl boyunca kiralık olarak oynadığı Nueva Chicago takımında adeta sembol isim oldu ve birçok gole imza attı.

River Plate'de teknik direktör Daniel Passarella'nın takımda düşünmediği ve "Gidebilir" dediği Higuain, tekniği ve bitiriciliğiyle tanınıyor.

Kaynak : Ntv Spor Servisi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Eğer alındıysa Beşiktaşımız hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Buradada Arjantin basınından bir haber konu ile ilgili

http://ar.news.yahoo.com/s/16082007/...o-higua-n.html

Bu da Federico'nun attığı bir gollerden bir kaçının videosu.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hYkKCB2GJZo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NmQmMBfATyM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=v38RuWqYidw[/YOUTUBE]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu ne ya şaka mı yoksa.Ne aLaka yönetim ne yapmaya çaLışıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ilginc bir transfer politikasi..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

İyi, güzel eyvallah ama bu ne yahu! Öyle ahım şahım biri değil ki!

Besiktas yönetimi Youtube`den izleyerek begenmis bunu galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Youtube'den adam alacak teknik direktör değil Ertuğrul Sağlam. Bu videoları ben buldum.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Youtube'den adam alacak teknik direktör değil Ertuğrul Sağlam. Bu videoları ben buldum.
    Yahu hemen aliniyon ha Takilmaya gelmiyo

Nueva Chicago formasini giydigi 2 sezonda ciktigi 36 macta 14 gol kaydetmis.

Senin verdigin linklerdeki gollleri muhtesem,teknigi iyi oldugu buradan belli.Ama kapali kutu kendisi.Hicbir sitede kendisi hakkinda tam bir bilgiye ulasamadim.

Hayirli olsun diyelim.Zamanla daha iyi anlariz Bjk yönetiminin nasil bir transfer yaptigini

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Belki bakarız hiç transferde yapmazlar.Olmayacak şey değil.

ben adam istanbula gelmeden alındığına inanmam günde 100 tane adam beşiktaşa gelip gidiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İnşallah gelmiştir ve kardeşi gibi oynar umarım.İMKB'ye bildirirlerse gelmiş demektir.Bakalım daha %100 birşey yok anlaşılan.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu adamın yapacağı işi İbrahim akın ve Burak ta yapabiLir.Yani adam diye transfer diye aLacakLarı kişi bu mu şimdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kalbur üstü oyunculara para vermekten bıkmadı gitti bizim yöneticiler inş. doğru değildir haber burak batuhan'da yapar bu adamın yapabileceklerini bence

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu adamın yapacağı işi İbrahim akın ve Burak ta yapabiLir.Yani adam diye transfer diye aLacakLarı kişi bu mu şimdi ?

Aynı Burak'tan mı bahsediyoruz? Beşiktaş-Fenerbahçe maçında bizi delirten, Ligde ilk 4 maç iyi oynadıktan sonra ortalıklarda görünmeyen Burak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepiniz yıldız sevdasına kapılmıs gidiyorsunuz...Yazıkk !
    Higuain'ı begenmiyorsunuz yazık...
    İnşallah bitmiştir transfer...

Quote Originally Posted by welet View Post
    Higuain`i kac kere izledin?Ben izlemedim de,biraz bilgi verirsin belki bize?

Yoksa Semsi`nin verdigi linkten attigi gollere bakarak mi iyi futbolcu diyosun?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by welet View Post
    Real Madrid'deki Higuain değil bu yalnız
    Ben yine de alınmasına karşı değilim ama neyse...

Beşiktaş da Cisse, Higuain gibi isimleri nereden buluyorsa Bunları alacağına orijinal olanlarını alsa, Marsilyalı Cisse, R.Madridli Higuain gibi Daha önce de Ronaldo vardı, yakında Ronaldinho, Kaka isimli futbolcu varsa onları da alabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam arkadaslar bizim aldıgımız bütün topcular zaten cok kötü tartısmaya gerek yok...

Egemen Mantıgın cok sacma ayrıca nasıl oluyo futbolcunun orjinali ? Aynı isimden baska futbolcular olunca kolpamı oluyo ?

Bizim öyle bi kompleksimiz yok orjinal veya kolpa diye ayırmıyoruz futbolcuları.Sen arastırma yaparken ayırıyosun galiba ?

İlginç olan birşey var ben Real Madrid'li Higuain'i hiç duymadım .Şu gelmeden önce futbolculara yorum yapma sevdasını bırakın,futboluna bakıp karar verin..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Aynı Burak'tan mı bahsediyoruz? Beşiktaş-Fenerbahçe maçında bizi delirten, Ligde ilk 4 maç iyi oynadıktan sonra ortalıklarda görünmeyen Burak?
    Bütün gün Arjantin Ligi izLiyorsun sanırım.Çok biLgin varsa Higuain hakkında bizimLe de payLaşta bizde biLeLim.Bırakın aLLah aşkına ya Higuain kim o geLiceğine o geLdikten sonra da kendimiz yemeye devam ediceğimize BurakLa İbrahim akınLa BatunhanLa kafayı yerim daha iyi.ALacaksaLar adam gibi adam aLsınLar aLmıcakLarsada hic aLmasınLar.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş da Cisse, Higuain gibi isimleri nereden buluyorsa Bunları alacağına orijinal olanlarını alsa, Marsilyalı Cisse, R.Madridli Higuain gibi Daha önce de Ronaldo vardı, yakında Ronaldinho, Kaka isimli futbolcu varsa onları da alabilirler
    Besiktas Cin politikasini uyguluyor diyorsun yani

Ama gercekten iyi bir yere deginmissin Iclerinden de bjk adina cok basarili olanlari vardi.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bütün gün Arjantin Ligi izLiyorsun sanırım.Çok biLgin varsa Higuain hakkında bizimLe de payLaşta bizde biLeLim.Bırakın aLLah aşkına ya Higuain kim o geLiceğine o geLdikten sonra da kendimiz yemeye devam ediceğimize BurakLa İbrahim akınLa BatunhanLa kafayı yerim daha iyi.ALacaksaLar adam gibi adam aLsınLar aLmıcakLarsada hic aLmasınLar.
    Bir bak bakalım hangi mesajımda, higuain ile ilgili bir şey demişim! O zaman ben sana aynı soruyu sorarım. Arjantin ligini çok mu iyi biliyorsunda bu adamın Burak'tan farkı olmadığını söyleyebiliyorsun? Ayrıca Burak'ı bu akşamki maçta yine gördük. 2.lig topçusu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Arjantin Ligini biLiyorum.Çok iyi oLmasada takip ediyorum.Burak ikinci Lig topçusu ise Higuain de ikinci Lig topcusudur.Benim demek istediğim gerek yok böyLe bir adama.Bu adam bizim aradığımız adam değiL.NasıL oLsa onun sınıfında adam var bizde.ALıcaksak bizim sınıfımızdan daha yüksek seviyeLerde adam aLmamız gerek.Ayrıca ben burağı hiç bir zaman savunmamışımdır.Hatta sezon başLamadan gönderiLsin diyen kişiLerden biriyimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Arjantin Ligini biLiyorum.Çok iyi oLmasada takip ediyorum.Burak ikinci Lig topçusu ise Higuain de ikinci Lig topcusudur.Benim demek istediğim gerek yok böyLe bir adama.Bu adam bizim aradığımız adam değiL.NasıL oLsa onun sınıfında adam var bizde.ALıcaksak bizim sınıfımızdan daha yüksek seviyeLerde adam aLmamız gerek.Ayrıca ben burağı hiç bir zaman savunmamışımdır.Hatta sezon başLamadan gönderiLsin diyen kişiLerden biriyimdir.
    Ben mesajımda zaten higuain hakkında hiç birşey demedim ancak sen benim öyle bir sözüm varmış gibi davrandın.

neyse mutlu haberi vereyim

Sağlam: "Birkaç Gün Sonra Yeni Bir Forvetimiz Olacak" Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, zorlu Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada ilk yarıda oynadıkları oyunu beğenmediklerini söyledi. Sağlam, yeni bir santraforla anlaştıklarını, transferin birkaç gün içerisinde gerçekleşmiş olacağını söyledi.

Sağlam: "Birkaç Gün Sonra Yeni Bir Forvetimiz Olacak"

Maçın çok zor geçeceğini öngördüklerinin altını çizen Sağlam, "Bu, ancak üst düzey mücadele verirsek çevirebileceğimiz bir maçtı. İlk yarıda kalemize gelen tek top gol oldu. Bu yarıda pozisyon üretmekte zorlandık. İkinci yarıda tempolu ama sakin oynayarak, telaşsız bir futbolla pozisyon ürettik. İkinci yarıdaki oyunumuzla maçı hakettiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Henüz çok eksikleri olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, bu karşılaşmanın ilk yarısında oynadıklarını oyunu tekrar etmemeleri gerektiğini söyledi. 18 günde 6 maç yapan futbolcuları olduğunu hatırlatan Ertuğrul Sağlam, "18 günde 6. maçını oynayan oyuncularımız var. Bu hafta içi maç yapmıyoruz. Oyuncularımız biraz olsun dinlenecekler" dedi.

Her maçta farklı bir 11'le çıkması hakkındaki bir soruyu da yanıtlayan Sağlam, "Çünkü yorulan futbolcuları dinlendirmemiz gerekiyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak benim en az 17-18 hazır futbolcuya ihtiyacım olacak. Baktığınız zaman bu kadar değişiklik yapmanın birkaç sebebi var. Bunu bundan sonraki dönemlerde de sık sık yapacağız" diye konuştu. Savunmada daha az oyuncu değişikliğine gittiklerini, 4lü savunma kurgusunun kendileri için önemli olduğunu belirten Beşiktaşlı çalıştırıcı, "Ama ortasaha ve forvette değişik dizilişler ve oyuncular deneyebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Sağlam, yabancı bir santraforla anlaştıklarını doğrulayarak, bu transferin birkaç gün içerisinde gerçekleşeceğini duyurdu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu da büyük ihtimaL Higuain herhaLde.Çünkü bu haberi sanırsam veren NTV di ve onLar pek yaLan haber yapmazLar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu forvet kim bakalım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri