1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: TSL 2. Hafta | Kasımpaşa - Beşiktaş

Hybrid View

Hakemler konusunda haklisiniz. Baska bir konuya degimke gerekirse Tello tam yerinde transfermis ya. Ilk alindiginda ben yine uyduruk bir adam aldik diyordum ama adam 90 dakika hem hucumda hem defansta cok iyi isler yapiyor. Bir de kaliteli bir forvetimiz olsa kim tutar bizi?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by remake View Post
    Hakemler konusunda haklisiniz. Baska bir konuya degimke gerekirse Tello tam yerinde transfermis ya. Ilk alindiginda ben yine uyduruk bir adam aldik diyordum ama adam 90 dakika hem hucumda hem defansta cok iyi isler yapiyor. Bir de kaliteli bir forvetimiz olsa kim tutar bizi?
    Biz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Biz..
    Tabi, tabi... sizin bugunki maci izleyemedim ama lincoln olmadigi zaman sizde takiliyorsunuz gibi geldi bana son avrupa macinda.

Bizim her mevkide oynayacak yedegimiz var...forvet disinda.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tabi, tabi... sizin bugunki maci izleyemedim ama lincoln olmadigi zaman sizde takiliyorsunuz gibi geldi bana son avrupa macinda.

Bizim her mevkide oynayacak yedegimiz var...forvet disinda.
    Yavaş yavaş tüm dengeler sağlanacak.Arda Turan geliyor..

Ayrıca bakınız Kasımpaşa maçı, Bobo'nun eksikliği..(:

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Yavaş yavaş tüm dengeler sağlanacak.Arda Turan geliyor..

Ayrıca bakınız Kasımpaşa maçı, Bobo'nun eksikliği..(:
    Arda bugun ilk onbirde basladi mi? Lincoln'le ayni anda oynatmiyor kalli Arda'yi cok sinir oluyorum. Hayir oynatmiycaksaniz bize verin bari adamin onu acilsin. Tello ile birlikte soldan dagitirlar onlerine geleni.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Arda bugun ilk onbirde basladi mi? Lincoln'le ayni anda oynatmiyor kalli Arda'yi cok sinir oluyorum. Hayir oynatmiycaksaniz bize verin bari adamin onu acilsin. Tello ile birlikte soldan dagitirlar onlerine geleni.
    Biraz yavaş gel istersen..

Arda ofansif orta saha olarak tüm bölgelerde oynayabiliyor ancak Kalli oyun sistemini oturtmaya çalıştığı için değişik taktiklerde Arda'yı deniyor..

Söylediğim gibi dengeler sağlandığında Arda, bildiğimiz eski Arda olacak..

Evet maca ilk 11de basladi Arda.10 numara olarak oynadi macta

Arda cok genc bir futbolcu ve sakatligini halen üzerinden atamamis.Kalli onu bu yüzden fazla yormak istemiyor.Arda tabiki Lincoln ile beraber oynayacak ama zamani geldiginde,simdi onu cok sIkipta yeniden sakatlanmasini istemiyor Kalli.

Mesaj Yetkileri