Penaltımızı vermeselerde kazanmayı bildik... 2/2 gidiyoruz...
Penaltımızı vermeselerde kazanmayı bildik... 2/2 gidiyoruz...
Sprinter forvete ihtiyacımız var bu açıkca görüLüyor.Transfer sezonu bitmeden bu işi bitirmeLiyiz artık.Eğer bu akşam o tip bir forvetimiz oLsaydı farka koşardık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence 2 serdarımızda mükemmel gelişiyor.Cisse'ye zaten kimse bişey diyemez.Çabucak ısındı.
FM Gazetesi
Evet işimizi şansa bırakamayız iyi bir forvet lazım takıma.Bu görüldü bu akşam.
Hakemler konusunda haklisiniz. Baska bir konuya degimke gerekirse Tello tam yerinde transfermis ya. Ilk alindiginda ben yine uyduruk bir adam aldik diyordum ama adam 90 dakika hem hucumda hem defansta cok iyi isler yapiyor. Bir de kaliteli bir forvetimiz olsa kim tutar bizi?
Tello zaten iyiydi.Normal yeri orası olmamasına rağmen bence çok iyi oynadı.
FM Gazetesi
TeLLo görüşLerine bende katıLıyorum.Hem defansta hem hücumda çok iyi oynuyor.Çok dengeLi ve oyundan kopmuyor pek.Umarım bu formu devam eder
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Evet maca ilk 11de basladi Arda.10 numara olarak oynadi macta
Arda cok genc bir futbolcu ve sakatligini halen üzerinden atamamis.Kalli onu bu yüzden fazla yormak istemiyor.Arda tabiki Lincoln ile beraber oynayacak ama zamani geldiginde,simdi onu cok sIkipta yeniden sakatlanmasini istemiyor Kalli.![]()
Evet tek bir atakları oldu neredeyse.Zaten ikinci yarı 35-40 metrede oynandı.
FM Gazetesi
Pozisyonu görmeden tam yorum yapmak istemiyordu ama az önce de izLeyince penaLtı pozisyonu ciddi anLamda penaLtı.Bu pozisyona penaLtı vermemek için acaba hakemin nasıL bir gayesi oLabiLir.BöyLe bir pozisyonu nasıL görmedim göremedim der.Bu gün bu penaLtıya ihtiyacımız oLmadı kazandık.Ya ihtiyacımız oLsaydı bunu teLafisini nasıL yapıcakLardı.YıLLardır bu böyLe artık bunLara kesin bir çözüm buLunmaLı.
Hakemlerimiz korkak oldukça böyle devam edecek.
FM Gazetesi
Penaltı pozisyonu bence çok açık bir penaltıydı yani tartışalacak bir şeyi yok ama neyse ki Rico Paşa affetmedi..
Serdar'lar o kulvarda çok iyiler.Tello müthiş.Rico her zamanki bizim paşamız olduğunu gösterdi.Her şey çok güzel gidiyor.Takımımız iyi.Bu sene gerçek manada Futbol oynuyoruz.Zevk veriyor.Bugün yenilsek bile maçı hak ederek yenilmiş olacaktık.İnşşallah bu güzel form aynen devam eder.
Bu arada 2. golde Serdar'ın çalımı çok güzeldi.Penaltı pozisyonuda %100 penaltıydı.Rico hem arkadan çekiliyor hemde önden engelleniyor.Bu böyle gitmez.Buna çözümde bulunamıyor yıllardır.Artık ne yapacağımızı şaşırdık.
Serdar Özkanı da unutmamak gerek.Sağ kanatta çok iyi işLer yaptı.ÖzeLLikLe hızını çok dengeLi kuLLanıyor.KavisLi ALtı pasLa penaLtı arasına iyi ortaLarda açıyor.Umarım onun sonuda İ.Akın ve Burak gibi oLmaz.Performansını katLayarak daha iLeriLere götürür.
Tebrikler Kasımpaşa..
Bravo Kasımpaşa..![]()
1 gol attı ya belki ondan demiştir...
"Yenilgiyi hak etmedik"
Kasımpaşa Teknik Direktörü Kadir Özcan Beşiktaş karşısında yenilgiyi haketmediklerini söyledi.
Özcan, ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını savunarak, "Ligin yeni ekibiyiz. Eski oyuncularla yeni oyuncuları kaynaştırmaya çalışıyoruz. 3-4 hafta sonra ligin iyi takımlarından biri olacağız. Beşiktaş, Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Biz ilk yarıda çok daha iyi oynadık. İkinci yarıda da bir iki pozisyonumuz vardı" diye konuştu.
Özcan, maçın hakemine de değinerek, "Oyunun geneline bakıldığında hakemler takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Kasımpaşa lige ağırlığını koyacaktır ve istediği yere gelecektir" dedi.
Kasımpaşa hiç bir yere gelemez bence.Özette seyrettiğim kadarı ile çok zayıf bir kadroları var.İşleriz zor yani.
Bu arada Toraman Antep'deki günlerine geri döndü.Antep'te yaptığı gibi duran toplarda etkili olmaya başladı.Bizim için ayrı bir silah.Sıkışan maçı açıyor.Acaba Ertuğrul hocanın bir etkisi var mı? Bence vardır.