Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 191 sonuç

Konu: TSL 2. Hafta | Kasımpaşa - Beşiktaş

Penaltımızı vermeselerde kazanmayı bildik... 2/2 gidiyoruz...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sprinter forvete ihtiyacımız var bu açıkca görüLüyor.Transfer sezonu bitmeden bu işi bitirmeLiyiz artık.Eğer bu akşam o tip bir forvetimiz oLsaydı farka koşardık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence 2 serdarımızda mükemmel gelişiyor.Cisse'ye zaten kimse bişey diyemez.Çabucak ısındı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet işimizi şansa bırakamayız iyi bir forvet lazım takıma.Bu görüldü bu akşam.

Hakemler konusunda haklisiniz. Baska bir konuya degimke gerekirse Tello tam yerinde transfermis ya. Ilk alindiginda ben yine uyduruk bir adam aldik diyordum ama adam 90 dakika hem hucumda hem defansta cok iyi isler yapiyor. Bir de kaliteli bir forvetimiz olsa kim tutar bizi?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by remake View Post
    Hakemler konusunda haklisiniz. Baska bir konuya degimke gerekirse Tello tam yerinde transfermis ya. Ilk alindiginda ben yine uyduruk bir adam aldik diyordum ama adam 90 dakika hem hucumda hem defansta cok iyi isler yapiyor. Bir de kaliteli bir forvetimiz olsa kim tutar bizi?
    Biz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tello zaten iyiydi.Normal yeri orası olmamasına rağmen bence çok iyi oynadı.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Biz..
    Tabi, tabi... sizin bugunki maci izleyemedim ama lincoln olmadigi zaman sizde takiliyorsunuz gibi geldi bana son avrupa macinda.

Bizim her mevkide oynayacak yedegimiz var...forvet disinda.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tabi, tabi... sizin bugunki maci izleyemedim ama lincoln olmadigi zaman sizde takiliyorsunuz gibi geldi bana son avrupa macinda.

Bizim her mevkide oynayacak yedegimiz var...forvet disinda.
    Yavaş yavaş tüm dengeler sağlanacak.Arda Turan geliyor..

Ayrıca bakınız Kasımpaşa maçı, Bobo'nun eksikliği..(:

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TeLLo görüşLerine bende katıLıyorum.Hem defansta hem hücumda çok iyi oynuyor.Çok dengeLi ve oyundan kopmuyor pek.Umarım bu formu devam eder

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Yavaş yavaş tüm dengeler sağlanacak.Arda Turan geliyor..

Ayrıca bakınız Kasımpaşa maçı, Bobo'nun eksikliği..(:
    Arda bugun ilk onbirde basladi mi? Lincoln'le ayni anda oynatmiyor kalli Arda'yi cok sinir oluyorum. Hayir oynatmiycaksaniz bize verin bari adamin onu acilsin. Tello ile birlikte soldan dagitirlar onlerine geleni.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Arda bugun ilk onbirde basladi mi? Lincoln'le ayni anda oynatmiyor kalli Arda'yi cok sinir oluyorum. Hayir oynatmiycaksaniz bize verin bari adamin onu acilsin. Tello ile birlikte soldan dagitirlar onlerine geleni.
    Biraz yavaş gel istersen..

Arda ofansif orta saha olarak tüm bölgelerde oynayabiliyor ancak Kalli oyun sistemini oturtmaya çalıştığı için değişik taktiklerde Arda'yı deniyor..

Söylediğim gibi dengeler sağlandığında Arda, bildiğimiz eski Arda olacak..

Evet maca ilk 11de basladi Arda.10 numara olarak oynadi macta

Arda cok genc bir futbolcu ve sakatligini halen üzerinden atamamis.Kalli onu bu yüzden fazla yormak istemiyor.Arda tabiki Lincoln ile beraber oynayacak ama zamani geldiginde,simdi onu cok sIkipta yeniden sakatlanmasini istemiyor Kalli.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    TeLLo görüşLerine bende katıLıyorum.Hem defansta hem hücumda çok iyi oynuyor.Çok dengeLi ve oyundan kopmuyor pek.Umarım bu formu devam eder

Aynen Hayrettin Abi katılıyorum... Tello çok faydalı bir oyuncu...

Serdar Kurtuluş gün geçtikçe daha iyi oynuyor...

E.Sağlam gençlere de şans veriyor...

Kısacası her şey çok iyi...

Özeti izliyorumda Kasımpaşa 1kere gelmiş gol olmuş yahu sürekli biz atak yapmışız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet tek bir atakları oldu neredeyse.Zaten ikinci yarı 35-40 metrede oynandı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Pozisyonu görmeden tam yorum yapmak istemiyordu ama az önce de izLeyince penaLtı pozisyonu ciddi anLamda penaLtı.Bu pozisyona penaLtı vermemek için acaba hakemin nasıL bir gayesi oLabiLir.BöyLe bir pozisyonu nasıL görmedim göremedim der.Bu gün bu penaLtıya ihtiyacımız oLmadı kazandık.Ya ihtiyacımız oLsaydı bunu teLafisini nasıL yapıcakLardı.YıLLardır bu böyLe artık bunLara kesin bir çözüm buLunmaLı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakemlerimiz korkak oldukça böyle devam edecek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Penaltı pozisyonu bence çok açık bir penaltıydı yani tartışalacak bir şeyi yok ama neyse ki Rico Paşa affetmedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdar'lar o kulvarda çok iyiler.Tello müthiş.Rico her zamanki bizim paşamız olduğunu gösterdi.Her şey çok güzel gidiyor.Takımımız iyi.Bu sene gerçek manada Futbol oynuyoruz.Zevk veriyor.Bugün yenilsek bile maçı hak ederek yenilmiş olacaktık.İnşşallah bu güzel form aynen devam eder.

Bu arada 2. golde Serdar'ın çalımı çok güzeldi.Penaltı pozisyonuda %100 penaltıydı.Rico hem arkadan çekiliyor hemde önden engelleniyor.Bu böyle gitmez.Buna çözümde bulunamıyor yıllardır.Artık ne yapacağımızı şaşırdık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serdar Özkanı da unutmamak gerek.Sağ kanatta çok iyi işLer yaptı.ÖzeLLikLe hızını çok dengeLi kuLLanıyor.KavisLi ALtı pasLa penaLtı arasına iyi ortaLarda açıyor.Umarım onun sonuda İ.Akın ve Burak gibi oLmaz.Performansını katLayarak daha iLeriLere götürür.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrikler Kasımpaşa..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bravo Kasımpaşa..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Tebrikler Kasımpaşa..
    Derken?.....

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Derken?.....
    1 gol attı ya belki ondan demiştir...

"Yenilgiyi hak etmedik"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kadir Özcan Beşiktaş karşısında yenilgiyi haketmediklerini söyledi.

Özcan, ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını savunarak, "Ligin yeni ekibiyiz. Eski oyuncularla yeni oyuncuları kaynaştırmaya çalışıyoruz. 3-4 hafta sonra ligin iyi takımlarından biri olacağız. Beşiktaş, Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Biz ilk yarıda çok daha iyi oynadık. İkinci yarıda da bir iki pozisyonumuz vardı" diye konuştu.

Özcan, maçın hakemine de değinerek, "Oyunun geneline bakıldığında hakemler takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Kasımpaşa lige ağırlığını koyacaktır ve istediği yer
    e gelecektir" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kasımpaşa hiç bir yere gelemez bence.Özette seyrettiğim kadarı ile çok zayıf bir kadroları var.İşleriz zor yani.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Derken?.....
    Beşiktaş'a gol atıp yenilmesini kutluyorum.Yıllar sonra TSL yüzü görmüş bir kulüp 2.Haftada BJK ile oynuyor ve gollü yenilgi alıyor.Onlar için iyi bir skor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Beşiktaş'a gol atıp yenilmesini kutluyorum.Yıllar sonra TSL yüzü görmüş bir kulüp 2.Haftada BJK ile oynuyor ve gollü yenilgi alıyor.Onlar için iyi bir skor..
    İlginç bir yaklaşım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlginç bir yaklaşım..
    Doğru bir yaklaşımdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Toraman Antep'deki günlerine geri döndü.Antep'te yaptığı gibi duran toplarda etkili olmaya başladı.Bizim için ayrı bir silah.Sıkışan maçı açıyor.Acaba Ertuğrul hocanın bir etkisi var mı? Bence vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Toraman Antep'deki günlerine geri döndü.Antep'te yaptığı gibi duran toplarda etkili olmaya başladı.Bizim için ayrı bir silah.Sıkışan maçı açıyor.Acaba Ertuğrul hocanın bir etkisi var mı? Bence vardır.
    2 sene önce falan da böyleydi gol atıyordu yine.Bece hocanın pek bi etkisi yok.s

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri