1 ile 30 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by bjkmete View Post
    Klasik bir Inter görüntüsü.Takım olamıyorlar.Birbirlerini çekemiyorlar zaten ikiside ahlak açısından sınıfta kalan futbolcular.Bunlara 2-3 sene önce olsaydı Mihajlovic ,Di Canio,Peruzzi şimdi ise Milan Baros,Alex(Chelsea),Edgar Davids i katabilirsiniz
    Edgar Davids'in ne cirkefligini gördün kardesim?
    Alex'in futbol stili digerlerinden farkli fakat bu onun cirkef oldugu anlamina gelmez.
    Ayrica Vieira'yi sevmeyenler Vieira dünyanin en iyi ön liberosu bu tartisilamaz, efendi adam bu zamana kadarda bir cirkefligini görmedim sirf juventus'tan ayrildi diye adami yerden yere vurmayin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Edgar Davids'in ne cirkefligini gördün kardesim?
    Alex'in futbol stili digerlerinden farkli fakat bu onun cirkef oldugu anlamina gelmez.
    Ayrica Vieira'yi sevmeyenler Vieira dünyanin en iyi ön liberosu bu tartisilamaz, efendi adam bu zamana kadarda bir cirkefligini görmedim sirf juventus'tan ayrildi diye adami yerden yere vurmayin.
    sana katılıyorum kişiliği hakkında bişiy diyemem ama Gerrard ve Vieira dünyanın en iyi liberoları bencede
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Del Piero_10 Misafir

Materazzi'den nefret edenler,ondan kurtuldunuz.4 aylık bir sakatlık geçirmiş.

Ben yinede sahada rezil olmasını sakatlanmasına tercih ederdim.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Materazzi'den nefret edenler,ondan kurtuldunuz.4 aylık bir sakatlık geçirmiş.

Ben yinede sahada rezil olmasını sakatlanmasına tercih ederdim.
    Katılıyorum..

Mesaj Yetkileri