1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: FM ile ilk tanıştığınız an ve bugün...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Ben daha CM serileriyle tanışmamışken bazı arkadaşlar Internet Cafe'lerde hep bu oyunu oynuyorlardı ve ben onları gördükçe "ne anlıyorlar bu oyundan,zaman kaybı bu oyun,gol attın da ne oldu" gibi laflar ediyordum bunlara.

Ardından bir gün bir arkadaş evime gelirken oyunun (CM 03/04) CD'sini getirdi.Ben de bir köşeye atıp bir ara kurar bakarım dedim ve bıraktım.Birkaç gün sonra nasıl birşeymiş bu bir bakayım dedim ve kurdum.İsteksizce GS'yi seçtim, birkaç gün ilerleyeyim dedim.Tabii o zamnlar "Space" ile ilerlendiğini bile bilmiyorum, durmadan Continue'ya falan basıyorum.Ve o gün sabaha kadar -neredeyse 8-9 saat- oynadım.Çünkü gördüğüm her ayrıntı beni daha çok içine çekiyordu.İnternete girip ipuçlarını falan öğrenmeye çalışıyordum.İşte o gün bugündür de başından kalkamadım.Tabii bir tek fark oldu, artık CM değil FM oynuyorum.Oynamayan arkadaşları da bu oyuna alıştırıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Senin basLama hikayende baya guzeLmis istemem yaN cebime koy misaLi

Bilgisayarımı aldımda özellikleri iyi değildi... İstediğim oyunları açamıyodu... Banada kuzenim çok anlatıyordu menejerlik oyunlarını ama o cm oynuyordu... Bende gittim abi dedim bana menejerlik ver dedim... adam bana fm2005 i verdi... neyse geldim kurdum pc ye nsl oluysa açtı bilgisayar daha sonra tüm dünyadaki klbüleri oyuncuları kullanma hefesi sardı beni ve günlerce fm oynamaya başladım o günden beri oynarım...

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Ben daha CM serileriyle tanışmamışken bazı arkadaşlar Internet Cafe'lerde hep bu oyunu oynuyorlardı ve ben onları gördükçe "ne anlıyorlar bu oyundan,zaman kaybı bu oyun,gol attın da ne oldu" gibi laflar ediyordum bunlara
    neredeyse banimkiyle ayni bende anlamamistim kucuk yuvarlaklara purdikkat gozleri dikmenin mantigini
    ve bende 03-04 basaladim yani ilk managerlik oyunum ilk olduu icin unutamadim hala oynayasi geliyor adamin
    eeeee bi cok seyi o oyundan orendim
    ilk kez o oyunda daha once hic gormediiim adini bile duymadiim bi adama hayran olmustum ne gunlerdi...( RICARDO MONTOLIVOYA) :-)

Mesaj Yetkileri