1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: FM ile ilk tanıştığınız an ve bugün...

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

2005 yılında CDcilik yapan kuzenimden CM istememe karşılık onun bana "Al bunu oyna" dierekten FM yi vermesi ile tanıştım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugün zaman zaman zamanm çaldn düünsemde bu oyundan kopamyorum
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Cool

Bu oyunların / Managerlik / hayatıma girişi CM 01/02 ile başladı .Arkadaşın evine oynamaya giderdik. Ben Deportivo,arkadaş FC Bayern,diğer arkadaşta Lazio'yu seçerdi çok iyi hatırlıyorum.Sonraları bunu net cafede yapmaya başladık hala CM 01/02 oynuyorduk ..Bu seferki takımın AS Roma'ydı heleki biraz kasıp Shevchenko'yu alınca durdurabilene aşk olsun zaten o oyunun en iyi takımı AS ROMA'ydı..

Sonra Cm 03/04 çıktı.Fakat ben bu oyuna hiç alışamadım çünkü CM 01/02 DEKİ O 1 Gecede sezon bitirme bunda olmuyordu ayrıca ortada koşan minik toplar bana saçmalık geldi..ta ki FM 2006 ' ya kadar..

Fm 2006 bilgisayar aldığım zaman kurduğum ilk oyunlardan oldu , saatlerimi emeklerimi harcadım, şimdi ise 2007-2008-2009 takipçisi olacağımı ve oynayacağımı biliyorum..

Güzel oyun şu FM..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    2005 yılında CDcilik yapan kuzenimden CM istememe karşılık onun bana "Al bunu oyna" dierekten FM yi vermesi ile tanıştım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugün zaman zaman zamanm çaldn düünsemde bu oyundan kopamyorum

cok muhterem bi kuzenin varmıs gercekten fm cmden cok daha guzel

Mesaj Yetkileri