1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: FM ile ilk tanıştığınız an ve bugün...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Ocak 2004..

Bir cuma akşamı..

Karlı bir hava var Erzurum'da.Eve doğru yürürken telefonum çaldı.Bilgisayar dükkanları olan bir arkadaşımdı arayan.Babası o akşam meşgulmüş dükkana arkadaş bakacakmış.Beni de çağırdı..

İş merkezine doğru yöneldim, içeriye girdim.Dükkan 2.kattaydı.Kapıyı araladığımda arkadaşımın ;

"Ahh ulan Owen, kaçar mıydı bu pozisyon" diye bağırdığını duydum.Futbol karşılaşması izlediğini sandım, gülerek yaklaştım.Birde ne göreyim.Ekranda pullar hareket ediyor..

O an bitmişti hayat benim için..

Kimine gore cok sacma kImine gore zevksiz birsey aMa Insani Acayip bir sekiLde bagLiyor ! MeseLa ben bazen arkLara bahane uydurup disari cikMiyorum SevgiLim suan uzakta onu aramayinca disardayiM saniyo benden supheLenio Trip yapio ama biLmioki evde Fm oYnadimI

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Kimine gore cok sacma kImine gore zevksiz birsey aMa Insani Acayip bir sekiLde bagLiyor ! MeseLa ben bazen arkLara bahane uydurup disari cikMiyorum SevgiLim suan uzakta onu aramayinca disardayiM saniyo benden supheLenio Trip yapio ama biLmioki evde Fm oYnadimI
    [Saçma ve zevksiz] Tutkumuz hakkında bu şekilde düşünenlerin hayatıda aynen söyledikleri gibi..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Simdi Sirf Peter Crouch sevdam Yuzunden LiverpooL iLe kariyere basLicam Uykusuz geceLer siskin GozLer .. Ama Herseyede degiyor !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    [Saçma ve zevksiz] Tutkumuz hakkında bu şekilde düşünenlerin hayatıda aynen söyledikleri gibi..
    BiziM en buyuk fobimiz Bu ztn Eskiden Neti Yonja Msn Mirc gibi seyLer icin kuLlanirdim Simdiyse sadece Neti Foruma girmek DosyaLara bakMa amacLi kuLlaniyoruM buNdan dha guzeL bi cvp oLamaz dimI
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet cm 01-02 de ROMA super takimdi .

ben ilk olarak cm 3 ile basladim yani cm 98-99 bi arkadasim wardi ergur diye gerci hala da war ondan gormustum butun gun ders filan calismaz bunu oynardi beni de o alistirdi zaten arada bir ole mac yaaprken bende de aliskanlik oldu hep oynadim az sabahlamadim bilgisayarin basinda neyse son bir kac senedir ise sadece fm yi online olarak oynuyorum artik eskisi kadar zamanim olmuyor is guc iste insan hep lisede olasi geliyor otur bilgisaayrin basina oyna butun gun yemisim dersleri ama sunu soliyim bana faydasi olmadi degil o oyun sayesinde ingilizceyi ogrendim desem yeridir turkce paketleri oldugu halde yuklemezdim bu sayede ogrendimm tum arkadaslarimada derim fm oynayin ingilizce ogrenirsiniz diye

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

eVet Bana da cok yarari oLmustu ingiLizce oynamanin Unide MesLeki ingiLizce sinawinda ingiLizce cumleyi turkce yapioduk BankaciLik boLumunde okudugum icinde wage ucret maas fLn Fmden akLima geLmisti Daha bi cok yararini gormustum

Mesaj Yetkileri