Simdi Sirf Peter Crouch sevdam Yuzunden LiverpooL iLe kariyere basLicam Uykusuz geceLer siskin GozLer .. Ama Herseyede degiyor !!![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BiziM en buyuk fobimiz Bu ztnEskiden Neti Yonja Msn Mirc gibi seyLer icin kuLlanirdim Simdiyse sadece Neti Foruma girmek DosyaLara bakMa amacLi kuLlaniyoruM buNdan dha guzeL bi cvp oLamaz dimI
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet cm 01-02 de ROMA super takimdi .
ben ilk olarak cm 3 ile basladim yani cm 98-99 bi arkadasim wardi ergur diye gerci hala da war ondan gormustum butun gun ders filan calismaz bunu oynardi beni de o alistirdi zaten arada bir ole mac yaaprken bende de aliskanlik oldu hep oynadim az sabahlamadim bilgisayarin basinda neyse son bir kac senedir ise sadece fm yi online olarak oynuyorum artik eskisi kadar zamanim olmuyor is guc iste insan hep lisede olasi geliyor otur bilgisaayrin basina oyna butun gun yemisim dersleri ama sunu soliyim bana faydasi olmadi degil o oyun sayesinde ingilizceyi ogrendim desem yeridir turkce paketleri oldugu halde yuklemezdim bu sayede ogrendimm tum arkadaslarimada derim fm oynayin ingilizce ogrenirsiniz diye![]()
eVet Bana da cok yarari oLmustu ingiLizce oynamaninUnide MesLeki ingiLizce sinawinda ingiLizce cumleyi turkce yapioduk BankaciLik boLumunde okudugum icinde wage ucret maas fLn Fmden akLima geLmisti
Daha bi cok yararini gormustum