Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 191 sonuç

Konu: TSL 2. Hafta | Kasımpaşa - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rico'nun pozisyonu penaltıydı doğru ama 1 önceki pozisyonda da kırmızı kart vardı. Penaltı diyen arkadaşlardan bu pozisyonu da söylemelerini beklerdim.

Kasımpaşaspor'un gol atabileceğini hiç sanmıyordum ama 1 tane attılar. Beşiktaşlı oyuncular kalitesini gösterip maçı kazanmasını bildiler. 2 Serdar'ı da beğendim. Delgado'nun sakatlığı yoksa oyuna girmesini beklerdim belki maç daha erken dönebilirdi. Ama sonuçta BJK kazandı ve kazanan her zaman haklıdır, Ertuğrul Hoca'nın Delgado'yu almamasını eleştiremyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bobo'nun ne kadar önemli olduğunu da kavradık böylece..Sadece kazanmamıza sevinebildim...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Kasımpaşa'nın bu kdr dayanabiLeceğini sanmıordum

bu yuzdende uzuLdum adamLara

ama liqde işLeri zor

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kadir Özcan Beşiktaş karşısında yenilgiyi haketmediklerini söyledi.

Özcan, ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını savunarak, "Ligin yeni ekibiyiz. Eski oyuncularla yeni oyuncuları kaynaştırmaya çalışıyoruz. 3-4 hafta sonra ligin iyi takımlarından biri olacağız. Beşiktaş, Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Biz ilk yarıda çok daha iyi oynadık. İkinci yarıda da bir iki pozisyonumuz vardı" diye konuştu.

Özcan, maçın hakemine de değinerek, "Oyunun geneline bakıldığında hakemler takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Kasımpaşa lige ağırlığını koyacaktır ve istediği yer
    e gelecektir" dedi.
    Adam şaka yapıyor heralde! Yenilgiyi hakketmedinizde galibiyeti mi hakkettiniz? Birde ilk yarı biz oynadık demiş! Kör müsün be!? Birde T.D olacan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben Fıratcan'a söylemiştim alırısınız bu maçı diye (1-0 iken dakika55-60 civarları)
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ligin en zayıf takımı kasımpaşa şuan büyük bir sürpriz olmazsa ben düşecekerini düşünüyorum..Bjk ise puan kaybetse kötü olurdu çünkü çok kaçırdılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Kasımpaşa'yı çok amatör gördüm.Bende düşeceği kanaatindeyim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

E tabii, başbakan desteğiyle bu kadar ancak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kasımpaşa nın aLdığı iki oyuncu iyi asLında.Moritz ve savunma da ki DanimarkaLı.Ama orta saha sıfır.İLeri hücum da da çok zayıfLar.Küme yoLu gözüküyor ama beLLi de oLmaz kaza feLan yapıp kaLabiLirLerde.Bir de hocaLarı kafayı yemiş bence.Maçı kendiLerinin hakettiğini en kötü beraberLik oLması gerektiğini söyLemiş.FarkLı maçLarı izLedik biz sanırım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben İbrahim akın ve Burağa inanmıyorum.Beşiktaşa yakışmıyorlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbrahim Akın sanki bişeyLer yapmaya çaLışıyor ama birisi engeL oLuyormuşçasına oynuyor.Bir türLü kendine güvenini sağLayamadı.Bi tane şöyLe 30-35 metre den goL atsa kendine geLecek gibi ama.Burak ise bırakın kiraLık gönderiLmeyi direk takımdan yoLLanmaLı.GeLecek dediğimiz adamLarın düştükLeri haLLere bak.Gökhan güLeç,İbrahim Akın,Burak.Sırada da acaba Aydın,Serdar Özkan ve Batuhan mı var.Hayır artık bunLarda böyLe oLursa dayanamam ben

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bence Burak yerine Gökhan Güleç oynamalı. Yani Gökhan Güleç'in ölüsü bile daha iyidir Burak'tan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onları bırakında Aydın çok istekliydi.Savunmaya gelip 4-5 top çaldı.Çok hırslı ve süratli.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ama acemice yaptığı fauL döndü goL oLdu kaLemizde.Biraz daha deneyime ihtiyacı var ama ara ara şans buLarak bu açığını da kapatabiLir.

I.Akin gercektende istekli gozukuyor ama bir turlu adam gibi oynayamiyor. Tigana ilk geldigi sezon onu forvette oynatmisti ve sanki o zamanlar daha ne yaptigini bilir gibi oynuyordu. Herseye ragmen iyi bir oyuncu bence, hic olmadi iyi bir yedek.

Burak icin ayni seyleri soylemek zor. Adamin tipi bana nedense cok antipatik geliyor. Elle gol atmalar, kendini her pozisyonda yere birakmalar, olmadik yerde calima girmeler...Besiktasa yakismiyor.

Aydin 19 yasindaymis ama dun aksam oynadigi futbolla pek goz doldurmadi acikcasi. Istekliydi, mucadele etti tamam ama top kontrolu, top surusu ve paslari pek iyi degildi. Umarim kendisini Ertugrul hocanin ona verdigi firsatlarla kisa surede gelistirebilir.

Batuhan icin birsey soylemiyorum. Adam daha 16 yasinda ve yasitlariyla oynadigi musabakalarda dagitiyor(mus). Simdilik o yeter bana.

Bu arada Ertugrul hoca M.Sedef'i neden begenmiyor ben onu anlamiyorum. Teknigi yuksek, sutlari isabetli bir sol kanat oyuncusu. Dun aksam onu sahada gormek isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok güzel oynadık.Ben şahsen beğendim ama maçtan sonra Kasımpaşa teknik direktörünün atak oynadık demesi şaşırttı beni.Tek ortaları vardı o da gol oldu.Maçı gene de kazandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yaklaşık 50 tane orta yapıp 20 tane şut çektik.Rakip bi kez geldi o da gol oldu.Maçı hakederek kazandık.İbrahim Akın ve Burak Yılmaz yine saç baş yoldurdular bize.Bir an önce adam olsunlar.Taşıdıkları formanın farkına varsınlar.Tello ve Cisse ne kadar yararlı transferler olduklarını bir kez daha gösterdiler.Santrafor eksikliğini dün de hissettik ama Sinan Engin müjdeyi verdi.Higuain 2-3 gün içinde İstanbul'da olacak.Serdar Özkan yine harikaydı.Aydın'a biraz güvenilirse İ.Akın'dan çok daha doğru bir tercih olacağı kanaatindeyim.Serdar Kurtuluş da ondan sağ bek olmaz diyenleri utandırmaya devam ediyor...Rüştü yediği golde hatalıydı.Bence Hakan çok daha doğru bir tercih olur...
    Ayrıca gözünün önünde olan pozisyonda %100'lük penaltımızı vermeyen hakemi kınıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbrahim Akın'ın kendine güveni çok düşmüş.Kendini kanıtlamak için oynuyor bu da onun hata yapmasına neden oluyor.Eğer gerçek oyununu oynasa bence çok iyi bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bence İbrahim Akın kariyerinin sonuna kadar Beşiktaş'ta kalabilir. Belki artık beklediğimiz İbrahim Akın olamaz ama en azından bir Tuncay gibi, oyuna girdiğinde oyunu çok hareketlendiriyor.

Ama Burak acilen yollanmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

burakin duzelecegine inanmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Burak'a bende güveniyordum ama artık bende ondan ümidi kestim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben Burak'a hala güveniyorum...

Biraz sabredin ya sakatlıktan çıktıktan sonraki ilk 11'de çıktıgı ilk maç...

Şöle 4-5 maç sabredin ve görün derim ben...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz böyle diyoruz ama zaten Ertuğrul hoca onu bir kalemde silmez.Ona gerektiğinde şans verir.İnşallah hepimizi yanıltır.

Burak Yılmaz ın en iyi yaptığı şey rakibin ayağına takılıp kendini yere bırakıp faul almasıdır...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ibrahim toraman gollerine hep ihtiyacimiz oldu zaman attiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Burak geçen sene başı çok iyiydi.Nolduysa geçen sezonun 2. yarısında oldu.Birden kötüleşti.Umarım eski formuna döner.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ben Burak Yılmaz'ın yeteneklerine çok güveniyorum.Taraftar bu genç adamı fazla baskı altına alıyor bence,maçı izlediğim yerde adamın yaptığı iyi hareketlere bile laf söyleyenler vardı,öyle bir psikoloji oluşmuş insanlarda.Stad da böyleyse bu durum,Burak'ın işi zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Kasımpaşa maçında son kez bir şans vereyim iyi niyetimle izleyeyim dedim ama yok abi.Adam ya kendini Beşiktaş'da bulamadı yada iyi bir oyuncu değil :/
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Kasımpaşada bir çakma Kone var gördünüz mü?Keşke biz GSye alsaydık?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Kasımpaşada bir çakma Kone var gördünüz mü?Keşke biz GSye alsaydık?
    O adam çok hızlı ama çok da beceriksiz

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri