Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri, gerçek güçlerinin takımda oyuncuların birbirini iyice tanıdıktan sonra ortaya çıkacağını belirtti.
Serie A’nın başlamasına sadece günler kala milli takıma 9 oyuncu vermelerinin kendilerini endişelendirdiğini belirten Claudio Ranieri, konuyla ilgili olarak, "Milli Takım’da oynayacak düzeyde 9 oyuncunuzun antrenmanlarda olmaması sezon öncesi hazırlığımızı olumsuz yönde etkiliyor. Perşembe günü bütün takım toplanacağız; ama Livorno maçına hazırlanmak için takım olarak sadece birkaç günümüz kalacak" şeklinde konuştu.
Hazırlık maçları programı içerisinde oynadığı futbolla futbol kamuoyunu genel olarak tatmin edemeyen Juventus'un çalıştırıcısı, takımını savunarak, "Biliyorsunuz geçen sene maç bağlama skandalları yüzünden bu kulüp adeta bir 'tsunami' geçirdi. Şu ana kadar oturmuş takımlara karşı mücadele verdik. Biz se hâlâ bu oturmuşluğu sağlamak için çalışıyoruz. Bir anne, doğurmak için 9 ay bekliyor. Bu yüzden bize biraz zaman verin" ifadelerini kullandı.