Sayfa 9 / 191 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri, gerçek güçlerinin takımda oyuncuların birbirini iyice tanıdıktan sonra ortaya çıkacağını belirtti.

Serie A’nın başlamasına sadece günler kala milli takıma 9 oyuncu vermelerinin kendilerini endişelendirdiğini belirten Claudio Ranieri, konuyla ilgili olarak, "Milli Takım’da oynayacak düzeyde 9 oyuncunuzun antrenmanlarda olmaması sezon öncesi hazırlığımızı olumsuz yönde etkiliyor. Perşembe günü bütün takım toplanacağız; ama Livorno maçına hazırlanmak için takım olarak sadece birkaç günümüz kalacak" şeklinde konuştu.

Hazırlık maçları programı içerisinde oynadığı futbolla futbol kamuoyunu genel olarak tatmin edemeyen Juventus'un çalıştırıcısı, takımını savunarak, "Biliyorsunuz geçen sene maç bağlama skandalları yüzünden bu kulüp adeta bir 'tsunami' geçirdi. Şu ana kadar oturmuş takımlara karşı mücadele verdik. Biz se hâlâ bu oturmuşluğu sağlamak için çalışıyoruz. Bir anne, doğurmak için 9 ay bekliyor. Bu yüzden bize biraz zaman verin" ifadelerini kullandı.

Del piero gecen sene son anda ronaldo'ya kaptırdığı altın ayakkabıda (goldenfoot'ta) bu senede adaylar arasında.Bu sene de Yine finale kalacağa benziyor. ben alex'e aklıma her geldiginde oy atıyorum.iş yerinde tabi sabit ip oldugundan 1 kere atabıldım.

Oy vermek için http://www.goldenfoot.com/T_voting2007.cfm sayfasından free seçenegine tıklayıp oylamaya katılabilirsiniz.(Forza alex diyenler için sadece bi hatırlatmadır tabiki)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Eğer formalar bunlarsa, ben beğendim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Del Piero,Criscito,Jorge Andrade,Tiago,Trezeguet,Zebina,Boumsong,Buffon milli takımlarına çağırıldı.

Sakatlığı süren Camoranesi,Marchionni,Chiellini ise bu hafta milli takımlarında olmayacaklar.

Criscito u-21 maçında sakatlanmış,cidd olmadığı söyleniyor.

Lyon Boumsong'a talip oldu.2 milyon pound öneriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Boumsong'u bir türlü beğenemedim nedense.Gitmesine ses çıkarmam.Ancak Juve'nin zaten stopere ihtiyacı var..

Del Piero_10 Misafir

Resmi olarak duyuruldu.

Napoli'ye
    1.5m € for Zalayeta's 50%
    2.5m € for Blasi's 50%

Yahu aslında Blasi iyi oyuncu kadroda neden tutulmuyor sürekli başka takımlara veriliyor... Zalayeta ise en iyisini yapmış takımda çok forvet var... Forma şansı bulması zordu..

blasi nin de zalayeta nın da gitmesi iyi olmuş.Boumsong u da göndersinler çok ağır kalıyor.Eski boumsong deil bu boumsong

Del Piero_10 Misafir

Default Marcelo Zalayeta,Juventus'ta 10 yıl

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Teşekkürler Zalayeta..

Blasi'nin gönderilmesini bende anlamış değilim.Takım için yararlı bir oyuncu olabilirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zalayeta'nın ortak verilmesi iyi oldu.Ia quinta,Del Piero,Trezeguet'in arasında oynaması zor ama biri sakatlanırsa yedek biri olması gerekir.

Del Piero_10 Misafir

Resmi forma numaraları

1 Buffon
    2 Birindelli
    3 Chiellini
    4 Almiron
    5 Zebina
    6 Zanetti
    7 Salihamidzic
    8 Camoranesi
    9 I**uinta
    10 Del Piero
    11 Nedved
    12 Belardi
    14 Andrade
    17 Trezeguet
    18 Boumsong
    19 Criscito
    20 Palladino
    21 Grygera
    23 Nocerino
    24 Olivera
    28 Molinaro
    30 Tiago
    31 Novembre
    32 Marchionni
    33 Legrottaglie

Del Piero_10 Misafir

Yeni formalar bugün belli oluyor.

2.forma büyük ihtimalle bu olacak.İlk formada ise nike işareti kırmızı olacak gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Özgür abi ik sorum olcaktı.Alternatif forma yok mu?3. forma yani
    Birde üstte Turksportal Haberler diye yazı geçiyor ya.Orda başkan şampiyonluk hayal demiş?Ne demek şimdi bu?

formaları merakla bekliyoruz.bence baskan mantıklı konusmus.takımın zamana ve adaptasyon surecine ihtiyacı var.rakiplerimiz daha oturmus takımlar maalesef.ama hic merak etmeyin juventus zamanla eski gucune kavusur.cunku italya demek juventus demek.tekrar avrupa arenasına donmek yani sampiyonlar ligine girmek takimin eski havasına ve kaybettigi prestiji geri kazanmasını saglıyacak.ama butun bu sartlarda bir de scudetto gelirse tabiki harika olur..

Yahu Birindelli halen yaşıyomu Gzl numaralara Camoranesi 8'e geçmiŞ...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by antonio cabrini View Post
    formaları merakla bekliyoruz.bence baskan mantıklı konusmus.takımın zamana ve adaptasyon surecine ihtiyacı var.rakiplerimiz daha oturmus takımlar maalesef.ama hic merak etmeyin juventus zamanla eski gucune kavusur.cunku italya demek juventus demek.tekrar avrupa arenasına donmek yani sampiyonlar ligine girmek takimin eski havasına ve kaybettigi prestiji geri kazanmasını saglıyacak.ama butun bu sartlarda bir de scudetto gelirse tabiki harika olur..
    Bazen seni görüyordum ama hiç yazmamıştın.İlk mesajın hayırlı olsun.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Özgür abi ik sorum olcaktı.Alternatif forma yok mu?3. forma yani
    Birde üstte Turksportal Haberler diye yazı geçiyor ya.Orda başkan şampiyonluk hayal demiş?Ne demek şimdi bu?
    Her takımın 3.forması olur Juventus'un da olacaktır.Bu sezon şampiyonlar ligi olmadığı için büyük yatırım yapılmadı.Harcanan para neredeyse Türk takımlarından az,çoğu oyuncu taksitle geldi.Yiinede şampiyonluk gelirse destan olur,100 yıl konuşulur.Ama oyuncuların her maça kazanmak için çıması lazım.

Sebastian Giovnico İtalya'nın gelecekteki 10 numarası yaptığı asisti izleyin
    http://www.youtube.com/watch?v=JNHxNI9VIY8

Bu arada bu domenech kimdir ne iş yapar?

Trezeguet,Boumsong ve Zebina'yı Fransa'nın B takımına yollayarak Juventus'a hakaret etmeye çalıştı.

Bir Fransa antrenörü Juventus'u karşısına almaya çalısırsa en sonunda altında ezilir.

O çöp kutusu tadındaki kadroya Dünya Kupası yarı finali ve Avrupa Şampiyonluğu getiren Platini Juventus'ludur,babasıda İtalyandır.

1998 Dünya Kupasında Kupayı getiren Zidane Juventus'ludur,kupayı kaldıran Deschamps Juventus'ludur.

2000 Avrupa Şampiyonasında kupayı getiren Trezeguet Juventus'ludur,kupayı kaldıran Deschamps Juventus'ludur.

Merci Zizou dedikleri adam soykırım yaptıkları ülke olan Cezayirlidir.
    Deschamps'ın babası bask'tır.
    Trezeguet'nin aslı Arjantin'dir.
    En parlayan genç yetenekleri Samir Nasri Fas'lıdır.

En iyi yaptığı iş oradan buradan oyuncu araklayıp başarılarını ortak olmak olan Fransa Juventus'a hakaret edemez.Juventus Fransa'dan büyüktür.

valla sevgili arkadasım genelde yogunum okumayı tercih ediyorum forumu.fakat yazayım dedim.adım murat senle tansımıstık daha once forumda.tıp okuyorum son sınıftayım.yogunluktan pek yazamıyorum okuyorum genelde neyse onemli olan juventus.turkiyede tuttugum takımdan bile benim icin daha onemli.umarım torinoda bir avrupa kupası macı izleriz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada juventuslu oyunculara yapılan muameleyi mukemmel ozetlemissin.fransanın juventusa boyle bir sey yapmaya hakkı yok.hic bir zamanda olamaz.fransız mantalitesini hic bir zaman sevmemisimdir.cok kustah politikaları vardır.her neyse isimiz futbol,fransa milli takımının her zaman cekirdek kadrosunu yada kilit oyuncularını juventus vermistir.fransızların juventus a kesinlikle saygılı olmaları gerekirdi.yanlış yapılmış.

Del Piero_10 Misafir

Yeni formalar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok kötü dizayn edilmiş bir reklam var formada çok kötü duruyor ..

Umarım siyah-beyaz formanın arkasında kırmızı yazmıydour numaralar... Sarı yazıyodur...

Ne olursa olsun özlemişim Juventus u Seri A da görmek çok gzl olucak...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Bune ya koskoca Juveye başka sponsormu yokmuş traktör reklamı almışlar juvenin prestij kaybediceğine inanmıyordum juveden giden futbolcular kendileri kaybeder diyordum ama artık anladım ki juve artık (inşallah kısa bir dönem) İtalyanın sıradan takımlarından olmuş......
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Juve Başkanı: Şampiyonluk Sadece Hayal

Juventus Başkanı Giovanni Cobolli Gigli, Serie A´ya yeniden yükselmelerinin ilk yılında amaçlarının Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde etmekten ibaret olduğunu açıkladı.

Haberin devamı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Formaların öyle olacağını söylemiştim hatta göstermiştim Hayırlı olsun yeni sezon formalarımız.Geçen sene çubuklu formaların çubukları çok inceydi.Bu sene beğendim.Alternatif Formayı merak ediyorum gerçi.Ayrıca reklam bence gayet güzel duruyor

Evet Burak bencede geçen sene çubukar inceydi... Bu sene daha gzl...

Mavi forma hafiften Boca nın Formasına benziyor...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Bune ya koskoca Juveye başka sponsormu yokmuş traktör reklamı almışlar juvenin prestij kaybediceğine inanmıyordum juveden giden futbolcular kendileri kaybeder diyordum ama artık anladım ki juve artık (inşallah kısa bir dönem) İtalyanın sıradan takımlarından olmuş......
    Bu işler paraya bakar.Şu reklam yine İtalya'nın en çok para veren reklamı.Traktör firması değil Fiat'ın tarım araçları üreten kolu.Yani ana sponsor Fiat oluyor.Zaten İki kuruluşta aynı aileye ait.

Formanın arkasında isim ve numara kırmızı.

Del Piero_10 Misafir

Juventus - Biellese 4-0

Nedved
    Palla
    Legro
    Bottone

---------------------- Belardi ------------------------

Salihamidzic -------- Legro -----Chiellini-----------Molinaro

---------------- Nocerino ---------- ---- Zanetti ---------

---------------------------- Camo ----------------------

Olivera -------------------- --------------------- Nedved

--------------------------- Palladino ----------------------

Bu arada Giovinco arada kaynamış geçen sayfada forma muhabbetinden.
    http://www.youtube.com/watch?v=JNHxNI9VIY8

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İtalyan Serie A - 1. Hafta

Juventus-Livorno

Tarih: 25 Ağustos 2007
    Saat: 21:30(Türkiye Saati ile)
    Stadyum: Olimpico Turin
    Yayın: Kanal 24

Maç hakkındaki yorumum: Bence yeni kadromuz %100 olarak oturmamış olsa bile bu maçı alırız diyorum.Takım oturmaya başladı.Son hazırlık maçları da bunu gösteriyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçı hangi kanal veriyor ? Kanal1 mi TV8 mi ?

Kanal 24........

Bu arada maçı Juventus kazanır...

Sayfa 9 / 191 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Mesaj Yetkileri