Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende HaLiL in oynamayışına epey takmış durumdayım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hakan Şükür kadroda değil..

Bazı arkadaşlar için sevindirici haber bu..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Hazırlık maçı ondan resmi maçlarda olmazsa olmazıdır H.Şükür F.Terim in...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla şu kadroda bir Sabri olmasa lokum gibi bence.Tabii bu benim düşüncem.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hakan-Sabri-İ.Toraman-G.Zan-Volkan Yaman-Hamit-S.Kurtuluş-M.Topuz-Tuncay-Nihat-G.Ünal olurdu benim tercihim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sabri yerine Serdar olsa tam süper olur.Diğerleri çok doğru tercih bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şükür'ün gözü başka bir rekorda

A Milli Futbol Takımı forması altında birçok başarıya imza atan Hakan Şükür, şimdi de gözünü ay-yıldızlı forma altındaki kaptanlık rekoruna dikti.

Türk Milli Futbol Takımı'nda şimdiye dek 32 kez kaptanlık pazubandını takan Hakan Şükür, yarınki Romanya maçında da kaptanlık yaparsa, aynı sayıda bu gururu yaşayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcı antrenör Oğuz Çetin'i geride bırakacak.

(A) Milli Futbol Takımı'nın 84 yıllık tarihinde sahaya en çok kaptan olarak çıkan futbolcu, 35 kezle Turgay Şeren. Hakan Şükür, 5 Haziran 1999'da Helsinki'de Finlandiya ile yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 4-2 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ilk kez kaptanlık pazubandını takmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Hakan, Hamit, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Sabri, Tuncay, Tümer, Arda, Nihat ve Gökhan Ünal"

Muhtemel 11 böyle galiba, Hamit'in yerine SERDAR KURTULUŞ da oynasa, kaleci dahil defans bizim olacak

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Durun bakalım belki bir bildiği vardır Fatih Hoca'nın

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..
    Servet mi?Fanatiklik yapmadan düşün bi bakalım.Servet İ.Toraman veya G.Zan'dan iyi mi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Servet mi?Fanatiklik yapmadan düşün bi bakalım.Servet İ.Toraman veya G.Zan'dan iyi mi.
    Fanatiklik yapmıyorum doğrular bu Servet şu anda en iyi stoper Türkiyede Edu ve Luganodan da iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fanatiklik yapmıyorum doğrular bu Servet şu anda en iyi stoper Türkiyede Edu ve Luganodan da iyi...
    Hehe evet öyle.Sen kendini kandırmaya devam et o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Hehe evet öyle.Sen kendini kandırmaya devam et o zaman
    Bak sende kabullendin...Servetin tek eksiği hızı..Hızı olsaydı şu anda Chelsea ,Arsenal,Manu dan birisimdeydi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bak sende kabullendin...Servetin tek eksiği hızı..Hızı olsaydı şu anda Chelsea ,Arsenal,Manu dan birisimdeydi...
    Bilemedin R.Madrid,Barcelona,Milan değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bilemedin R.Madrid,Barcelona,Milan değil mi?
    İngiltere futbolu hızlı olduğu için söylemiştim..Ama şu bir gerçek Servet şu ana kadar Türkiyede gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri...Şu anda da en iyisi...Herkes bana katılıyordur umarım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

servet cok yavas.ayrica topu uzaklastirsa bile kime gidecegine bakmadan vuruyo ve donen toplardan gol olma olasiligi artiyo.Servetin hizi bile olsa su anda sunderland gibi bi takimda oynuyo olurdu.tuncay boro da ise servete sunderland bile fazla.ayrica chelsea,arsenal veya manuda herhangi bi defans eksikligi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İngiltere futbolu hızlı olduğu için söylemiştim..Ama şu bir gerçek Servet şu ana kadar Türkiyede gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri...Şu anda da en iyisi...Herkes bana katılıyordur umarım..
    Gelmiş geçmiş bir de.Eee yuh artık.Bu kadar da olmaz.Bi daha sana cevap vermicem uzamasın.Sen öyle sanmaya devam et.Sana katılmalarını bekliyorsun bir de.Belki senin gibi fanatiklik yapıp sana katılacak gs'liler çıkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Servet deyince aklıma Bosna-Hersek - Shevchenko ve Ukrayna geliyor bunları Koprivnica'yıda ekleyebiliriz..Kusura bakma sana katılmıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by magirus View Post
    servet cok yavas.ayrica topu uzaklastirsa bile kime gidecegine bakmadan vuruyo ve donen toplardan gol olma olasiligi artiyo.Servetin hizi bile olsa su anda sunderland gibi bi takimda oynuyo olurdu.tuncay boro da ise servete sunderland bile fazla.ayrica chelsea,arsenal veya manuda herhangi bi defans eksikligi yok.
    Yapma yahu Servet gibisi var mı şu anda ?Pepeyi gördük 30 milyon avroluk adam geçen maç yapmadığı hata kalmadı...Orda Servet olsaydı öle hatalar olurmuydu...Ben tam aksine Servertin hamlelerine bayılıyorum çok yerinde ve harika müdahaleler yapıyor..dediğim gibi bu hamleler ne Vidic,Terry,Ferdinand,Carvalho da bile yok hızı olsa bu tkaımlarda rahat rahat forma giyerdi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Servet deyince aklıma Bosna-Hersek - Shevchenko ve Ukrayna geliyor bunları Koprivnica'yıda ekleyebiliriz..Kusura bakma sana katılmıyorum..
    Ama bu Servetin hatası değilki gittiler Serveti Shevayı tut dediler..Servette tutamayınca olanlar oldu..Bu tamamen bir teknik hata Servetin bir hatası yoktu..Eminim Galatasaryda kendine yapılan eleştirelere gereken cevabı verecektir..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ama bu Servetin hatası değilki gittiler Serveti Shevayı tut dediler..Servette tutamayınca olanlar oldu..Bu tamamen bir teknik hata Servetin bir hatası yoktu..Eminim Galatasaryda kendine yapılan eleştirelere gereken cevabı verecektir..

bak agzınla diyosun tut dediler tutamadı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tutamaz da zaten.Servet Türkiye Ligi için yeterli ama avrupada bu adamı perişan ederler.Hele de yanında onun açıklarını kapatacak Song olmasa

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Ama teknik hata hızlı oyuncuya hızlı savunmacı verilir pivot santrofra Servet verilir...Daum gitti Shevaya Serverti verdi..Gilardinoyu verseydi maın kahramanı olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhan Zan çok hızlı sanki, Servet'ten fazla bir farkı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ama teknik hata hızlı oyuncuya hızlı savunmacı verilir pivot santrofra Servet verilir...Daum gitti Shevaya Serverti verdi..Gilardinoyu verseydi maın kahramanı olurdu...
    bence Gilardino'yu tutabilecek kadarda iyi değil ama senin fikrin saygı duyarım

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

bence Gilardino'yu tutabilecek kadarda iyi değil ama senin fikrin saygı duyarım
    Ama dikkatini çekerim Gilardino Sheva gibi 5-6 kişiyi geçip gol atacak bir oyuncu değil Gilardino kaleye sırtı dönük oynayan bir oyuncu ve Servet böyle pozisyonlarda gayet başarılı...Bir belçika maçı vardı hazırlık maçıydı Toramanın yapmadığı hata kalmamıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bencede Servet Türkiye'nin şuan en iyi stoperi.Rıdvan Dilmen söylüyor uzun mesafede çok hızlı ama kısa mesafede yavaş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gökhan ZAN,Servet ikiside bana göre vasatın altında defans bı ikisi oynayınca defansımız agır oluyor ikisininde en önemli avantajı hava hakimiyeti.....

Zico şu yasini harcamasada adam gibi bir defansımız olsa

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Gökhan Zan Servete göre biraz yavaş kalıyor..Milli takımda Emre-Servet ikilisi oynamalı..Toraman ve Zan yedekte tuutlmalı yada çağırılmamalı..

Gökhan Zan Servete göre biraz yavaş kalıyor..Milli takımda Emre-Servet ikilisi oynamalı..Toraman ve Zan yedekte tuutlmalı yada çağırılmamalı..
    Gectigimiz sezonun en basarili 2 defans oyuncusu milli takimda yedek kalicak veya cagirilmayacak ama 34'luk Emre ve hantalin hantali Servet ilk onbir oyniyacak...Baska bir arzun var miydi?

Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri