Ben ilk olarak tatile gittiğimde tanışmıştım.Çeşme'ye tatile gitmiştim.Sıkılmıştım kaldığımız kampın(kamp diyorum ama çadırda kalmıyoruz 256 tane ev var)internet odasına gittim.Görevli bilgisayarından sesler geliyordu.Arada sırada bağrıyordu goool diye.Herkes dönüp bakıyordu.Bende yanına gidip baktım."Acaba hangi oyunu oynuyorsunuz?"dedim.Görevlide "Şampiyon Menejer 03/04"dedi.Bende "Nasıl bir oyun o?"diye cevap verdiğimde "İşte takım alıyorsun yönetiyorsun falan.Transfeler yapıyorsun...GoOoOL!(
)"dedi."Bende oyunu merak etmiştim.Tatilden dönünce o oyunu aldım oynadım.Sonra hoşuma gitti.Bu sayede ingilizcemde gelişti.Sonra cm nin yeni oyunlarını araştırırken FM'yi gördüm.Satış görevlisine "Bu nasıl bir oyun ve alternatif oyunu var mı?"deyince görevlide "Şampiyon Menejer alternatifi ama şuanda elimizde yok.Ama bunuda tavsiye ederim dedi."Bende hemen aile büyüklerime sordum alayım mı diye?(Tabi ozamanlar daha küçüktüm her istediğimi alamıyordum).İlk hayır dediler.Karne zamanında takdir getirince aldılar.
----------------------------
İşte buda benim hikayem.