1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..
    Servet mi?Fanatiklik yapmadan düşün bi bakalım.Servet İ.Toraman veya G.Zan'dan iyi mi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Servet mi?Fanatiklik yapmadan düşün bi bakalım.Servet İ.Toraman veya G.Zan'dan iyi mi.
    Fanatiklik yapmıyorum doğrular bu Servet şu anda en iyi stoper Türkiyede Edu ve Luganodan da iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fanatiklik yapmıyorum doğrular bu Servet şu anda en iyi stoper Türkiyede Edu ve Luganodan da iyi...
    Hehe evet öyle.Sen kendini kandırmaya devam et o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Hehe evet öyle.Sen kendini kandırmaya devam et o zaman
    Bak sende kabullendin...Servetin tek eksiği hızı..Hızı olsaydı şu anda Chelsea ,Arsenal,Manu dan birisimdeydi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bak sende kabullendin...Servetin tek eksiği hızı..Hızı olsaydı şu anda Chelsea ,Arsenal,Manu dan birisimdeydi...
    Bilemedin R.Madrid,Barcelona,Milan değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bilemedin R.Madrid,Barcelona,Milan değil mi?
    İngiltere futbolu hızlı olduğu için söylemiştim..Ama şu bir gerçek Servet şu ana kadar Türkiyede gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri...Şu anda da en iyisi...Herkes bana katılıyordur umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Abarttikca abartiyorsun
    bence israr etmekten vaz gec senin söylediklerini dikkate almiyorlar cünkü

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Abarttikca abartiyorsun
    bence israr etmekten vaz gec senin söylediklerini dikkate almiyorlar cünkü

Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..
    Lugano Sevet'ten beter?? Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Lugano Sevet'ten beter?? Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar
    Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Puhahaha.Konuştukça batıyorsun.Bu kadar fanatiklik olmaz.Emre Aşık ve Servet demek.Toraman ve Zan da çağırlmıycakmış.Başka bir isteğin var mı?İstersen Bouzid de Türk yapılsın bu iki oyuncunun yedeği de o olur
    Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sabri Fatih Terim'in Gs de 2. döneminde parlamıştı.Diyorum acaba bundan dolayımı hep onu seçiyor.

Tamam Sabri kötü değil ama şu an çok formsuz ve yerine oynayabilecek daha formda oyuncular var.Koy Topuz'u oraya sallasın 30 metreden coştursun bizi.Sabri bir vuruyor dağlara taşlara zaten dökülmekte olan saçları yola yola saç kalmıyor sonra.Koy Serdar'ı oraya.Sabri'nin ön libero olmadığını bilmeyen mi var? Hadi elinde iyi adam olmaz koyarsın oraya ama iyi adamlar varken Sabiri'yi orada oynatmak hak yemekten başka bir şey değildir.

attilla ben sana katılmıyorum.Türkiye'nin en iyi defansı Servet falan değildir.En iyi olsa o her insan hata yapabilir diye geçiştirilen hataları yapmaz.Bir birini tanıyan Zan-Toraman ikilisi daha faydalı olur.Ayrıca Toraman'dan gol bile gelebilir bu maçta.
    So what?
    Saike

Servet bir dünya hata yapıyor yahu Türkiye Ukrayna maçındada gördük... Türkiye nin en iyi stoperi felan olamaz... Gökhan Zan daha iyi bir savunmacı...

Mesaj Yetkileri