Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..
Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..
Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..
Lugano Sevet'ten beter??Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar
![]()
Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..
Sabri Fatih Terim'in Gs de 2. döneminde parlamıştı.Diyorum acaba bundan dolayımı hep onu seçiyor.
Tamam Sabri kötü değil ama şu an çok formsuz ve yerine oynayabilecek daha formda oyuncular var.Koy Topuz'u oraya sallasın 30 metreden coştursun bizi.Sabri bir vuruyor dağlara taşlara zaten dökülmekte olan saçları yola yola saç kalmıyor sonra.Koy Serdar'ı oraya.Sabri'nin ön libero olmadığını bilmeyen mi var? Hadi elinde iyi adam olmaz koyarsın oraya ama iyi adamlar varken Sabiri'yi orada oynatmak hak yemekten başka bir şey değildir.
attilla ben sana katılmıyorum.Türkiye'nin en iyi defansı Servet falan değildir.En iyi olsa o her insan hata yapabilir diye geçiştirilen hataları yapmaz.Bir birini tanıyan Zan-Toraman ikilisi daha faydalı olur.Ayrıca Toraman'dan gol bile gelebilir bu maçta.
So what?
Saike