Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhan Zan daha yavaş, hantalın hantalı Gökhan oluyor senin tabirinle.. Emre'nin oynaması da saçma olur, en iyi ikili İbrahim Toraman - Servet ikilisidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Romanya kazanir.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gökhan Zan daha yavaş, hantalın hantalı Gökhan oluyor senin tabirinle.. Emre'nin oynaması da saçma olur, en iyi ikili İbrahim Toraman - Servet ikilisidir..
    Gokhan Servetin yaptigi komik hatalari yapmiyor en azindan.

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..
    Servet bir dünya hata yapıyor yahu Türkiye Ukrayna maçındada gördük... Türkiye nin en iyi stoperi felan olamaz... Gökhan Zan daha iyi bir savunmacı...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by remake View Post
    Gokhan Servetin yaptigi komik hatalari yapmiyor en azindan.
    Herkes hata yapabilir, Servet'e bayılmıyorum bende ama mevcut şartlarda Gökhan'dan daha iyi geliyor bana.. Gökhan'ın sakatlık problemi de oluyor sıklıkla, bir var bir yok.. İstikrar açısından Servet - İ. Toroman ikilisi daha mantıklı bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fanatiklik yapmıyorum doğrular bu Servet şu anda en iyi stoper Türkiyede Edu ve Luganodan da iyi...
    Abarttikca abartiyorsun
    bence israr etmekten vaz gec senin söylediklerini dikkate almiyorlar cünkü

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Abarttikca abartiyorsun
    bence israr etmekten vaz gec senin söylediklerini dikkate almiyorlar cünkü

Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..
    Lugano Sevet'ten beter?? Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Turkıyede BuLent Korkmazdan Sonra Defans Oyuncusu Cıkmadı
    N İbrahim Toraman N Gökhan Zan Nede Yasin Çakmak
    Servete Topcu Dien Adamın AkLından Suphe Ederim Ztn
    Turkıyenın En Dandik BöLqesi Defans

Bıde Sabri DüşmanLığı BasLadı Hakandan Sonra Bjk'LiLer Serdar Demiş Paso N GuzeL Dvm BoLe GaLatasarayLıLar Ayhan Desin FenerLiLerde Deniz Barış Desin Sabri Yerine
    Bence Sabride Bıraksın MiLLi Takımı Totti Motti 30 Yasında Bıraktı Ztn

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sabri milli takımda oynar, ama şu anda form düşüklüğü yaşıyor.. Mehmet Topuz'un oynaması lazım.. İbrahim Üzülmez'in yerine de, Volkan Yaman oynamalı.. İsimlere değil, performanslara göre 11 belirlemeli Fatih Hoca..

yahu Servet mi yoksa Gökhan mı daha hızlı Lugano mu daha iyi adam döver yoksa Servet mi Edu mu milli takıma seçilir yoksa Servet mi gibi tartışmalarınızı burada konuyu dağıtarak değilde arkadaşlar BAKIN! KAFE FUTBOL'da konuyu konuşabilirsiniz benim güzel arkadaşlarım

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=47466&page=3

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Onu o yorumu yapan arkadasa söyleyin ozaman tek yorumu bu degil ayrica 2,3 sayfa boyunca sürekli ayni seyleri söylemis.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fatih hocanın fün açıkladığı kadroda hakan şükür yok sevindim.Yalnız orta saha çok ofansif olmuş

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Fatih hocanın fün açıkladığı kadroda hakan şükür yok sevindim.Yalnız orta saha çok ofansif olmuş

Demekki kafasinda Romanya'yi ezmek var.

Sabri/Serdar sorusuna gelince...ikiside yedege cekilsin bir de su Mehmet Topuz'u izleyelim milli forma altinda.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hakan ilk 11'de yok.İyi futbol bekliyor bizleri..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bu Topuz'a yazik yahu GS'de olsaydi banko oynatirdi, Sabri'den neyi eksik ?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gökhan Zan Servete göre biraz yavaş kalıyor..Milli takımda Emre-Servet ikilisi oynamalı..Toraman ve Zan yedekte tuutlmalı yada çağırılmamalı..
    Puhahaha.Konuştukça batıyorsun.Bu kadar fanatiklik olmaz.Emre Aşık ve Servet demek.Toraman ve Zan da çağırlmıycakmış.Başka bir isteğin var mı?İstersen Bouzid de Türk yapılsın bu iki oyuncunun yedeği de o olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Katılıyorum adam 2 senedir belirli bir formu devam ettiriyor ilk 11'de bulamıyor kendini.Büyük takımda olsaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eksiği yok fazlası var

Sabri kötü oyuncu değil ama MC de v Sağ bekte oynayamıyor bence... Ztn sağ bekte Hamit var ama M.Topuz daha iyi oynar sağ kanatta Hamit ile sağ tarafta süper ikili olur... Hamit i orta Alana çekip Serdar ı beke kaydırılsada olur...Serdar v M.Topuz bence oynatılmalı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Lugano Sevet'ten beter?? Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar
    Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Puhahaha.Konuştukça batıyorsun.Bu kadar fanatiklik olmaz.Emre Aşık ve Servet demek.Toraman ve Zan da çağırlmıycakmış.Başka bir isteğin var mı?İstersen Bouzid de Türk yapılsın bu iki oyuncunun yedeği de o olur
    Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sabri Fatih Terim'in Gs de 2. döneminde parlamıştı.Diyorum acaba bundan dolayımı hep onu seçiyor.

Tamam Sabri kötü değil ama şu an çok formsuz ve yerine oynayabilecek daha formda oyuncular var.Koy Topuz'u oraya sallasın 30 metreden coştursun bizi.Sabri bir vuruyor dağlara taşlara zaten dökülmekte olan saçları yola yola saç kalmıyor sonra.Koy Serdar'ı oraya.Sabri'nin ön libero olmadığını bilmeyen mi var? Hadi elinde iyi adam olmaz koyarsın oraya ama iyi adamlar varken Sabiri'yi orada oynatmak hak yemekten başka bir şey değildir.

attilla ben sana katılmıyorum.Türkiye'nin en iyi defansı Servet falan değildir.En iyi olsa o her insan hata yapabilir diye geçiştirilen hataları yapmaz.Bir birini tanıyan Zan-Toraman ikilisi daha faydalı olur.Ayrıca Toraman'dan gol bile gelebilir bu maçta.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...
    size attiklari goller serbest vurustandi bunu unutma..
    Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..
    kazmalik yapmis he, adam 1,2 hata yapti ya artik koca bi sezon onlari söyler durursunuz Villarreal ilgileniyordu zaten kendisi ile bilmiyorum ne oldu galiba reddedildi. Ayrica Lugano sadece Copa Amerika'da kazmalik yapmis Servet Fenerde oynadigi 3 sezon boyunca ne kazmaliklar yapti onlardan haberin varmi
    Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
    Vallahi burdaki kimse sana katilmiyor, anlasilan böyle düsünen birtek sen varsin..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..
    Hala katılmayan var mı diyorsun ya?Şaka mısın sen?Var tabi?Ben de soruyorum katılan var mı bu arkadaşa?Toraman çabuk değilmişPehhhEmre Aşık Puyol'dan bile çabuk zaten.Vallahi ben hayatımda böyle bişey görmedim.İnsan istese bu kadar fanatiklik yapamaz.Bir daha sana cevap vermiyeceğim.Sen de sus artık!.Servet diye diye kafamızı şişirdin sabahtan beri

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Gökhan Zan Servete göre biraz yavaş kalıyor..Milli takımda Emre-Servet ikilisi oynamalı..Toraman ve Zan yedekte tuutlmalı yada çağırılmamalı..
    zan la toraman cagirilmasin ha kimi cagirsinlar seni mi

bu ne demek şimdi değil fatih terim'in ayırım mı yaptığını zannediyorsunsanki 11 kişi de galatasaraylı kadroda .....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Noz View Post
    zan la toraman cagirilmasin ha kimi cagirsinlar seni mi
    Benden alıntı yapmış gibi gözüküyor ama bunları ben demedimAttilla dedi ve demeye devam edio

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

pardon ya bi karisiklik oldu ondan direk alinti yapmadim dolayli yaptim ama senin ismin kalmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan,Toraman,Servet,Yasin bunlar Milli Takım'a yakışan stoperler... Zaten Türkiye'de stoper kıtlığı var bunlarda çağrılmazsa artık ne olur bilemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

İşte o Fatih Terim'in çifte standartı.

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri