Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..
Lugano Sevet'ten beter??Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar
![]()
Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..
size attiklari goller serbest vurustandi bunu unutma..
kazmalik yapmis he, adam 1,2 hata yapti ya artik koca bi sezon onlari söyler durursunuz Villarreal ilgileniyordu zaten kendisi ile bilmiyorum ne oldu galiba reddedildi. Ayrica Lugano sadece Copa Amerika'da kazmalik yapmis Servet Fenerde oynadigi 3 sezon boyunca ne kazmaliklar yapti onlardan haberin varmiLuganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..
Vallahi burdaki kimse sana katilmiyor, anlasilan böyle düsünen birtek sen varsin..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
Hala katılmayan var mı diyorsun ya?Şaka mısın sen?Var tabi?Ben de soruyorum katılan var mı bu arkadaşa?Toraman çabuk değilmişPehhhEmre Aşık Puyol'dan bile çabuk zaten.Vallahi ben hayatımda böyle bişey görmedim.İnsan istese bu kadar fanatiklik yapamaz.Bir daha sana cevap vermiyeceğim.Sen de sus artık!.Servet diye diye kafamızı şişirdin sabahtan beri