Fanatizm yapan ben değil sensin. Beşiktaş'ta oynuyor diye ikisini de göklere çıkar istersen. Al bir daha söylüyorum, ikisi de berbat oyuncular, var mı bir itirazın? Bu iki oyuncu da çok çok vasatın altındadır. Ön libero ile ne alakası var? İlk golde İbrahim Toraman'ın yediği çalımın ön libero ile ne alakası var? İkinci golde Gökhan Zan'ın yediği çalım, veya Gökhan Zan'ın ıskaladığı top, bunların ne alakası var ön liberoyla? Ön libero daha fazla atağın gelmemesini sağlar sadece, gelen ataklarda ıska geçen Gökhan Zan suçsuz mu?
Serdar ve Volkan Yaman da kötüydü ama onların bu daha ilk milli maçları diyebiliriz. Volkan'ın 2. maçı, Serdar'ın ilk... Gökhan ve İbrahim kaç yıldır Beşiktaş'ta ve milli takımda bankolar ama kendilerini hiçbir şekilde geliştiremiyorlar.
Bana biri çıkıp da Gökhan Zan ve İbrahim Toraman çok iyi defans adamı derse ben ona sadece gülerim. Servet de çok kötü.
Ben objektifim, kim iyiyse kim kötüyse söylerim. Serdar bana göre kaleci falan değil, Fenerbahçe'de de beğenmiyorum, Tümer de çok kötü, Sabri de kötüydü. Bu isimler milli takım kalitesinde değil ve yakışmıyorlar.
Eğer Zan ile Toraman sadece bu maçlık kötü olsalar bir şey demezdim ama ikisi de her maç berbat. Kasımpaşa'dan gol yiyen savunma da bu ikili! Ertuğrul Sağlam boşuna defans adamı isteyip durmuyormuş demek, haklıymış.