1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Beşiktaş'ın muhteşem defans kurgusuyla övünüyordunuz? Ne oldu hüsran?

Takım genel olarak kötüydü.Arda'nın attığı çalım ve çektiği şut harikaydı..
    Aynen katılıyorum Tarık.

Quote Originally Posted by remake View Post
    Tek pozisyon olarak bakma ama. Defansin uzerindeki baski olarak bak. Diyelimki bundan bir onceki defansin karsiladigi atagi bir DM engelleyebilrdi fakat oyle bir oyuncu olmadigi icin engelleyemedi, defans mudahele yapti. Boyle 9 pozisyon olsa zaten defans oyuncusu 1/10'lik hakkini dolduruyor ve bir dahaki ilk pozisyonda hatayi yapiyor. Sonucta Toraman'da insan Zan'da.

Seni de anliyorum TSL'de iyi is yaparlar ama avrupa'da fos cikarlar diyorsun. Peki senin o saydigin oyuncular su an forma sansi bulan oyunculardan daha mi iyi? Bence degil. Yani defansin ortasinda pek bir alternatifimiz yok.
    Bence de değil ama en azından gelecek vaad ediyorlar. Yani yaşları daha genç, kendilerini gösterebilirler. Gökhan ve İbrahim'den bir şey olmayacağı kabak gibi ortada artık, diğerlerine de Gökhan ve İbrahim kadar şans verirsek belki istediğimiz defans oyuncularını buluruz, en azından hazırlık maçlarında bu şans verilebilir.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    7.5M€ v 3.5m€ luk adamlarda rezil rüsva ediyorlar... En azından bu adamlar maliyeti daha ucuz...İ.Toraman çok kere BJK yi kurtartmıştır... Ön Lberoların olmayışını geçmişsin kafayı sen stoperlere takmışsın...

Diyosunki ortayı açtırdı... Takımda DM olsa belki o adam oraya gidcemicekti bile... Bende savunmuyorum İ. Toraman-G.Zan süperler diye ama sadece gözünü kapatıp BJK li diye eleştirme...
    Yahu bu yorumunu git Güldür Bakalım yarışmasında söyle, kesin birinci olursun. 7.5 milyon Euro mu? 2.5 milyon Euro mu? Yahu bol keseden sallamak ne kadar da kolay...

Beşiktaşlı olduğu için eleştirmiyorum, ikisi de kötü futbolcu, şimdi sırf Beşiktaşlılar için iyi futbolcu mu demeliyim bu adama? Beşiktaşlılar dışında bu ikiliyi beğenen yok zaten

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Evet ben şahsen hala övünüyorum.Türkiyedeki en iyi defans oyuncuları İbrahim ve Gökhan.En iyi savunmada Beşiktaş'da.Bir maç kötü olmaları bu gerçeği değiştirmez ki takım olarak çok kötüydük.
    Bir maç kötü mü? Kötü olduğu sadece bir maç olsa iyi, her maç kötüler.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ibrahim ve Gökhan ne zaman Türkiye`nin en iyi savunmacilari oldularki,hatalarina ragmen hala bu unvanlarini koruyor diyorsunuz ?

Birakin ikiside vasatin altinda isimler,cok hata yapan isimler.Zaten biri sakatlanmaktan futbol oynamaya firsat bulamiyor,bence cagirilmamali Gökhan Zan Milli takima.Ibrahim Toraman`da cok kolay hata yapan biri,ilk goldeki hatasi tam bir komediydi.

Serdar Kulbilge`de büyük bir düsüs var,bu cok net belli.Simardigi kesin,bence vasat bir kaleci kendisi,üstüne gelen toplari kurtarir ama köselere ucamaz.Refleksleri hic iyi degil.Milli takimin kalesini Hakan Arikan veya Orkun Usak korumali.

Bu bize bir ders olsun,ve Fatih Terim artik düzgün kadroyu cikarsin!!!
    Dediklerinin her harfine, noktası virgülüne katılıyorum dostum Söylenecek her şeyi söylemişsin, altına imzamı atmaktan başka bir şey de bırakmamışsın bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bir maç kötü mü? Kötü olduğu sadece bir maç olsa iyi, her maç kötüler.
    Neden o zaman en az golü Beşiktaş yedi geçen sene?Runje mi çok iyi kaleciydi yoksa?Şimdi bana gelip en az golü Fenerbahçe yedi dersin senSon haftadaki Kayseri maçını da hesaba katarsın.Nerdeyse paf takımla çıkılmış.Kalede 16lık Erdem...

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Neden o zaman en az golü Beşiktaş yedi geçen sene?Runje mi çok iyi kaleciydi yoksa?Şimdi bana gelip en az golü Fenerbahçe yedi dersin senSon haftadaki Kayseri maçını da hesaba katarsın.Nerdeyse paf takımla çıkılmış.Kalede 16lık Erdem...

Allah askina hatirla gecen senenin 2.yarisini.8 maciniz 1-0 bitmisti.Kimin sayesinde?Stoperleriniz sayesin demi,yoksa devlesen Runje sayesinde mi ?Hepiniz burada Runje Runje diye bagiriyordunuz,muhtesem kalecilik yapiyor diyordunuz,cok formda diyordunuz.Simdi neden Runje iyi kalecilik yapmadi diyorsnuz ?Gecen sene sizin az gol yemenizdeki en büyük pay Runje`dedir!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Allah askina hatirla gecen senenin 2.yarisini.8 maciniz 1-0 bitmisti.Kimin sayesinde?Stoperleriniz sayesin demi,yoksa devlesen Runje sayesinde mi ?Hepiniz burada Runje Runje diye bagiriyordunuz,muhtesem kalecilik yapiyor diyordunuz,cok formda diyordunuz.Simdi neden Runje iyi kalecilik yapmadi diyorsnuz ?Gecen sene sizin az gol yemenizdeki en büyük pay Runje`dedir!
    Runje'nin Sivas maçı dışında kurtardığı maç yokBen maçların hepsini izledim merak etme.Bence sen de bi daha tarafsız gözle izle.Toraman'dan iyi Türk dc var diyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.G.Zan konusunda o kadar iddaalı değilim

Mesaj Yetkileri