1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bekir konusunda katılıyorum...

Aydın 27 yaşında,hangi geleceği parlak...
    Bence gelecegi parlak, benim icin yasi önemli degil oynadigi oyuna bakarim ben. Seneye 4 büyüklerden birisine transfer olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Bence gelecegi parlak, benim icin yasi önemli degil oynadigi oyuna bakarim ben. Seneye 4 büyüklerden birisine transfer olabilir.
    Ne alaka ya

O zaman her iyi oynayan futbolcuya yaşına bakmaksızın geleceği parlak mı diyeceksin?Tugay Kerimoğlu'nun geleceğide çok parlak gerçekten...

Aydın Toscalı 3 büyüklere transfer olamaz.Ama Trabzonspor'u bilemem...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ne alaka ya

O zaman her iyi oynayan futbolcuya yaşına bakmaksızın geleceği parlak mı diyeceksin?Tugay Kerimoğlu'nun geleceğide çok parlak gerçekten...

Kardesim Tugay'in bir gelecegi olmadigini sende biliyorsun 38 yasina girmis Aydin daha 27 yani kafadan bi 5 senesi daha var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Kardesim Tugay'in bir gelecegi olmadigini sende biliyorsun 38 yasina girmis Aydin daha 27 yani kafadan bi 5 senesi daha var.
    27 yaşına kadar parlasa zaten çoktan parlardı.Bu saatten sonra parlasa ne olacak.Tipik bir Anadolu takımı futbolcusu.Daha ileriye gidemez.Olay bundan ibaret...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ne alaka ya

Anilto kardeşim Aydını bu sezon gs istemiş bunu kendisi söyledi servetten önce ama buna hem kayserispor izin vermemiş hemde kendisi daha gitmem diyor ayrıca aydın 25 yaşında

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Anilto kardeşim Aydını bu sezon gs istemiş bunu kendisi söyledi servetten önce ama buna hem kayserispor izin vermemiş hemde kendisi daha gitmem diyor ayrıca aydın 25 yaşında

Servet lig bitmeden aylar öncesinde anlaştı gs ile.Nasıl oluyorda Aydın'ı bu sene gs istiyor.Hem ben arkadaşın bidahaki sezon 4 büyüklerde oynar sözüne karşılık verdim bu cevabı.Geçmişle ilgili değil yani.Birde Kayseri'li olacaksın Aydın Toscalı 1980 doğumludur.Buda 27 yaşına tekabül etmektedir...

Mesaj Yetkileri