-
22.Ağustos.2006, 23:15
1-yazdığın yazı kavarms a değil extensora hitaben olacak
2- ben 41 yaşındaki costacurtanın guly i bütün maç dövdüğünü bilirim costacurtanın hızı 5 tır guly nın 15 guly hızlı dıye geçsin bir zahmet denmez kademe diye bir şey vardır önene geçersin koşu yolunu kapatırsın vs savunma tuttuğun adama yapışıpta onu yıpratmak değildir yeri gelir ters kademeye girersin yeri gelir hava topu alırsın lugano çağ dışı bir markaj yapmak ve bunu sertlikle birleştirmekten başka bişey yapmıyordur açık yüreklilikle söylüyorum emre aşık aynı oyun stilini oynar ve emre aşık hava topu top tekniği olarak luganodan daha iyidir ama emre aşığın adı emilliano değil olsa 10 milyon dolara fenerbahçedeydi
neyse birde bana özelden mesaj atmışsın
sen de ne kadar ezilmissin su appiah ve lugano konusunda, yoksa bursa macindaki gsli taraftar senmiydin, hani su besiktas otobusune aglayan
"ayip beeeee, bir gol atin, bir beahhh"
neyse gelelim konuya
isine gelince bak dunya konusuyor, isine gelmeyince ibrahim daha iyi!!!
ibrahim daha iyi ise kezmani tuncayi niye tutamadilar 3 mactir, romanya niye fenerbahceden gordugu taktigi ibrahim zan uzulmez defansina uyguladi ve %90 barasili oldu?
kardesim birak su bende kendi takimimi korurum kotu olsa bile mantigini!!!
lugano yakinda yabanci bir lige gidince ben seni ozaman gorurum!!!!!!!
isine gelince real madridin aldigi oyuncu superdir cogu zaman, ama soz konusu tartisdmamiz icindeki luganoysa her aldigi oyuncu iyi olacak diye bi konu mu var diyosun!!!
evet var BU REAL MADRID tmm mi gsye benzemez,,,
aldigi oyuncu mutlaka bi degerde ve kalitede yetenekte olacaktir!!! DRENTHE mesela SEN TANIMIYORDUN AMA BEN TANIYORDUM!!!
not: attigi golu gormussundur kendince simdi ooo super oyuncu dedin, fenerde olsaydi siradan bi zenci saci uzun derdin!!!
KUSURA BAKMA AMA APPIAH VE LUGANO, turkiyede mevkilerinin ACIK ARA EN IYISI!!!!!
iste arastirmacilar duzgun yapinca senin gibiler de cikiyor ve itiraz ediyor, o yuzden herseyi kivaminda ayarinda balansta tutyorlar!!!
hizli dediign songuda anelka sumuklu cocuga cevirmisti, sonra tomasiniz yildiz gormemis gibi birde ona sarilmisti 4-0 macta hatirla!!
balili ozelligi hizli diye gecemez mi? balili nestayida maldiniyide gecer!!!
goz onune bi getir luganon yaptiklarini her topu alacak degil ya acik ara en iyi performansi gosterdi ligde defans adami olarak hamleleri olarak,,, kotu maclar mi tabi olacak herkesin oldugu gibi ama gokhan zan gibi o boya ragmen kafa vurmama ihtimali yok
MESELA ALEX gokhan zandan daha iyi kafa teknigi var!!!! fatih tekkeninde oldugu gibi,, boy onemli degil topa kafan ile nasil hamle yaptigin onemli ki buda GOKHAN ZANDA
HICCCC MI HICCCCC YOK!!! ben bir kere bile gormedin kafa vurdugunu sen? ama alexi gordum bjkye de gsyede gol atti hehe daha coook var dogruyum demi
yani herkesin i ozeligi ve karsidakini o ozelligini kullanirsa belki ustunlugu olur!!!
yabanci kanallar, yabanci forumlar, yabanci kisile bile diyor APPIAH VE LUGANO turkiyede mevkisini en iyisi sen daha nicin agliyrosun?
konuşmalarına dikkat et seni uyarıyorum bana klavyeden laf atma gel yüz yüze görüşelim yüzüme karşı kullanamayacağın üslübu sanal alemdede kullanma
Mesaj Yetkileri