Quote Originally Posted by perpetua View Post
Konu disina kayiyoruz. Ancak benim o yazimdaki amaci okumadigin icin boyle bir cevap ile karsi karsiya kaliyorum.

Yaziniza bakarak boyle bir elestiri yapmam dogru olmaz mesajini vermeye calisirken, bunu elestiri olarak kabul etmenizin yazdiklarimi dikkatli okumamanizdan kaynaklandigini dusunuyorum. Tipki bizim yaptigimiz calismaya bakip, bir takimi ozellikle kayirdigimizi veya baska bir takimi kasitli olarak dusurdugumuzu vehmetmenin yanlis oldugu gibi. Sorun bize neyi, neden yapmisiz, biz de memnuniyetle cevaplariz. Farkli bir sekilde dusunuyorsaniz, saygi gosteririz ve bizim dusunmedigimiz bir seyi ortaya koymussaniz fikrimizi degistirebiliriz. Tartisma da bu sekilde yapilir. Karsinizdakinin yaptiklarini veya yapmadiklarini varsayarak ve buna gore suclamalar atarak degil.
1- Siz onu bana daha önceden yazmıştınız imla kurallarına dikkat etmem gerektiğini
2-yazınızı iyi okudum demem doğru olmaz derken bile bir alay söz konusu idi okulda öğretmedilermi vs
3-Ben sizin ve bütün araştırmacıların tarafsız olduğundan hiç şüphe etmedim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe fatih tekkeyi almış neresine sokacak merak ettim herhalde çift forvete dönecek alex onamayacak yada 4-3-1-2 yapacak uğur boral ali bilgin colin kazım hiç kimse oynamayacak ya anlamıyorum bakın avrupada her kulube bakın bir mevkiiye iki futbolcu vardır ondan fazla asla olmaz hatta kaliteli yedekleri 2 mevkiininden banko yedeği yaparlar 20 kişillik kadro kurarlar sakatlık olduğu zaman paftan futbolcu alırlar bunu en iyi lucescu yapıyoırdu onunda kalietsi tartışılmaz bakın şimdi fenerbahçeye
serdar volkan (kale iyi)
sağ bek önder gökhan (iyi)
sol bek(carlos vederson) iyi
stoper lugano can edu yasin) iyi
ön libero aurelıo deniz appiah selçuk (kemal fazla oynayabileceği bir takıma gitsin)
amr colin kazım ali bilgin
aml uğur boral tümer metin
amc alex ilhan parlak (gürhan gürsoy fazlalık oynayamayacak kiralanmalı o kiralanamıyorsa ilhan parlak liralanmalı)
forvete baklın şimdi tek forvet
kezman deivid semih fatih tekke hadi seç beğen hangilerini yedek bırakacaksın