1 ile 30 arası toplam 427 sonuç

Konu: [TSL]Fenerbahçe Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Konu disina kayiyoruz. Ancak benim o yazimdaki amaci okumadigin icin boyle bir cevap ile karsi karsiya kaliyorum.

Yaziniza bakarak boyle bir elestiri yapmam dogru olmaz mesajini vermeye calisirken, bunu elestiri olarak kabul etmenizin yazdiklarimi dikkatli okumamanizdan kaynaklandigini dusunuyorum. Tipki bizim yaptigimiz calismaya bakip, bir takimi ozellikle kayirdigimizi veya baska bir takimi kasitli olarak dusurdugumuzu vehmetmenin yanlis oldugu gibi. Sorun bize neyi, neden yapmisiz, biz de memnuniyetle cevaplariz. Farkli bir sekilde dusunuyorsaniz, saygi gosteririz ve bizim dusunmedigimiz bir seyi ortaya koymussaniz fikrimizi degistirebiliriz. Tartisma da bu sekilde yapilir. Karsinizdakinin yaptiklarini veya yapmadiklarini varsayarak ve buna gore suclamalar atarak degil.
    1- Siz onu bana daha önceden yazmıştınız imla kurallarına dikkat etmem gerektiğini
    2-yazınızı iyi okudum demem doğru olmaz derken bile bir alay söz konusu idi okulda öğretmedilermi vs
    3-Ben sizin ve bütün araştırmacıların tarafsız olduğundan hiç şüphe etmedim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    fenerbahçe fatih tekkeyi almış neresine sokacak merak ettim herhalde çift forvete dönecek alex onamayacak yada 4-3-1-2 yapacak uğur boral ali bilgin colin kazım hiç kimse oynamayacak ya anlamıyorum bakın avrupada her kulube bakın bir mevkiiye iki futbolcu vardır ondan fazla asla olmaz hatta kaliteli yedekleri 2 mevkiininden banko yedeği yaparlar 20 kişillik kadro kurarlar sakatlık olduğu zaman paftan futbolcu alırlar bunu en iyi lucescu yapıyoırdu onunda kalietsi tartışılmaz bakın şimdi fenerbahçeye
    serdar volkan (kale iyi)
    sağ bek önder gökhan (iyi)
    sol bek(carlos vederson) iyi
    stoper lugano can edu yasin) iyi
    ön libero aurelıo deniz appiah selçuk (kemal fazla oynayabileceği bir takıma gitsin)
    amr colin kazım ali bilgin
    aml uğur boral tümer metin
    amc alex ilhan parlak (gürhan gürsoy fazlalık oynayamayacak kiralanmalı o kiralanamıyorsa ilhan parlak liralanmalı)
    forvete baklın şimdi tek forvet
    kezman deivid semih fatih tekke hadi seç beğen hangilerini yedek bırakacaksın

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    3-Ben sizin ve bütün araştırmacıların tarafsız olduğundan hiç şüphe etmedim
    Ben yaziyi ortaya yaziyorum zaten. Tarafsiz olmadigimizi imaa edenlerin ustune alinmasi gerekirdi yazdigimi. O verilen ornekteki isimler degil, elestirilen dusunce bicimi esas onemli olan.

perpetua, belkide benim belcika dogumlu oldugumu bilmen gerekli, hatta sasirman gerekli ki bu arkadasimiz nasilda iyi turkce biliyor diye...
    Ben de 15 yildir yurt disinda oturuyorum ve Turkce bilgimi kaybetmemegelistirme amacli ozellikle yazdiklarima dikkat ediyorum. Hatta extensor arkadasimiz gibi edebiyat konusunda uzman olmamama ve Turkiye'de okudugum surece Turkce dersinden zar zor gecmeme ragmen (matematik her zaman icin daha kuvvetli oldugum konu oldu).

ben size hem inaniyor yinede diger belcikali arastirmaci arkadaslara bi basvuracam, yabanci arkadaslara...
    -bu sorunlari
    -oyuncu CA(current ability) hakkinda, ligine gore degisiyor mu? belli kriterlere gore oyuncuyu dusurme haklarini soracagim.
    Istedigin gibi sor. Eger Fabrice ile de konusursan selamlarimi yolla.

-appiah gibi ve lugano gibi oyuncular hakkinda bilgi alsam iyi olacak...
    Ne gibi bilgi?

zaten toraman ve gokhan MARICA ve Mutu'ile cay icitler son milli macta,
    gokhan Zan da cok abarti, nasil olurda LUGANO KADAR OLABILIR!!!
    Bir mac ile hic bir oyuncuyu goklere cikarmanin dogru olmadigi gibi yerin dibine sokmak da yanlis. Ozellikle bu oyuncu yeni sakatliktan cikmis ve formu dusuk ise. Ayrica Lugano ile Gokhan Zan'in kalitesi arasinda oldukca onemli bir fark var en azindan CA olarak.

Mesaj Yetkileri