Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 454 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İbrahim Toraman ve Gökhan Zan ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum ,Bir defansın önünde ön libero olmaz ise o defans hiç birşey yapamaz.Örnek dünkü maç.Ön libero olmadıgı için Gökhan ve İbrahim öne çıkmak zorunda kaldı mecburen Romanya'da uyanık başladılar uzun toplar atmaya Mutu çok hızlı ve kaliteli futbolcu kaç kere Uzun toptan pozisyona girdi ama değerlendiremedi.Benim anlamadıgım Emre sakatlandı ve oyundan çıktı neden Nihat Kahveci tercihin ? Yedekte bekleyen Hüseyin ve Serdar gibi oyuncun elinde mevcutken.Fatih Terim bu maç hatalıydı.

Futbol takım oyunu ile oynanır potansiyel yeteneği yüksek olan futbolcu sizi sırtlayabilir hiç ummadıgınız anda gol atıp takıma Galibiyeti getirebilir Bkz: 2002 Dünya kupası Senegal maçı İlhan Mansız takımı sırtladı.İbrahim Toraman ve Gökhan Zan'ın yapacağı hiç birşey yok.Oraya Servet'i , Yasin'i , Can'ı koysan aynı tas aynı hamam ön libero olmadıktan sonra

Grup maçlarında böyle olacağını sanmıyorum Fatih Terim bu maçtan ders çıkarmıştır umarım bu maçın telafisi var ama grup maçlarının telafisi yok bir anlık hata ve yanlışlar bizi Euro 2008'den edebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Mehmet sana katılıyorum.Eğer takım olarak iyi olsaydık Zan-Toraman ikilisi bu kadar zor duruma düşmezdi.İleriden savunmaya destek "0" dı.Gollere baktığımızda bireysel hatalardan doğan goller gibi gözüküyor ama orada takım olarak savunma yapmamanın verdiği dezavantaj gollere sebebiyet verdi.Bir defans 2 lisine bu kadar yüklenilirse onlarda doğal olarak hata yaparlar.Önde hiç baskı yapmadık.Adamlar topu aldıkları gibi bizim defansa istedikleri gibi rahtaç pas atabildiler.Ama onlara bakınca biz atak yaptığımız zaman çok iyi kapandılar ve hiç pozisyon vermediler.Bir pozisyonumuz var o da Arda'nın kişisel çabaları.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Anilto kardeşim Aydını bu sezon gs istemiş bunu kendisi söyledi servetten önce ama buna hem kayserispor izin vermemiş hemde kendisi daha gitmem diyor ayrıca aydın 25 yaşında

Servet lig bitmeden aylar öncesinde anlaştı gs ile.Nasıl oluyorda Aydın'ı bu sene gs istiyor.Hem ben arkadaşın bidahaki sezon 4 büyüklerde oynar sözüne karşılık verdim bu cevabı.Geçmişle ilgili değil yani.Birde Kayseri'li olacaksın Aydın Toscalı 1980 doğumludur.Buda 27 yaşına tekabül etmektedir...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

eğer bir önlibero ile oynasaydık işte 2. golden sonra gördük ataklarımız sıklaşır ve gerimiz daha kuvvetli olurdu

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri