1 ile 30 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zionnais View Post
    Katılmıyorum.Sonuçta futbol tarzı sert olabilir ama defansif anlamda da kalitesini tartışmak yersiz.Defans babında çok iyi bir oyuncu, sertliğini bir kenara bırakırsak.Yani Inter'in oturup böyle komplo oluşturduğunu sanmıyorum, Materazzi'yi Materazzi olduğu için oynatıyorlardır

sonuçta adam 35 yaşına gelmiş.artık ne kadar defansif işlevlerini yerine getirebilirki.ben olsam tartışmasız samuel i oynatırdım.samuel defansın kral adamlarındandır.interde harcanıyor ama.tabikide öyle oturup düşünüp komplo kurmazlar.ama materazzi bunları hep yapıyor.ayrıca rakibi de tahrik ediyor bkz. zidane,delvecchio(sampdoria) vs...

Quote Originally Posted by lucho View Post
    sonuçta adam 35 yaşına gelmiş.artık ne kadar defansif işlevlerini yerine getirebilirki.ben olsam tartışmasız samuel i oynatırdım.samuel defansın kral adamlarındandır.interde harcanıyor ama.tabikide öyle oturup düşünüp komplo kurmazlar.ama materazzi bunları hep yapıyor.ayrıca rakibi de tahrik ediyor bkz. zidane,delvecchio(sampdoria) vs...
    Tahrik konusuna tabi ki birşey diyemem, herşeyortada.Yaş konusunda da bir yerde haklısın.Ama Türkiye'de de, diğer ülkelerde de böyle.Türkiye'de nasıl insanlar isimleri ile oynuyorsa, genç potansiyeller ilk 18'e giremiyorsa; Inter'de de Materazzi'ler oynuyor, Samuel'ler yedek bekliyor.Yani yeni oyun mantalitesi ne yazık ki böyle..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    kasaplığını fazla göstermeseydi..materazzi nin m sini duyamazdık bence..sert oynaması milletin ilgisini çekti
    Yıllar önce bu denli sert değildi ve sert futbolu konuşulmuyordu, futbolu konuşuluyordu.Son yıllarda ortaya çıktı ve Zidane olayı ile de dünyaya aksedildi.Materazzi'yi İtalya futboluyla tanıdı, kasaplığıyla ezberledi..

Mesaj Yetkileri