Gayet Trabzonspor. Staddaki o iddaa yelekli gorevliler nereden saniyorsun? Seyirci sahaya atlamissa, bu bireysel degildir, staddaki organizasyon ve bilinc eksikliginden kaynaklanir. Bu da Trabzon'un sucudur.
Taraftar falan da demis. Dikkat et. Eee emek harcadilar diye ceza hafifletilecek mi? Hukuk sistemi boyle mi isliyor nedir?burada arkadaş ne demek isteğini oku bir daha..Futbolcuların emeğinden bahsediyor..
Ben saglamiyorum bana sorma. Ama cimbizla yazdiklarimdan isine geleni alip cevap vermezsen tam super olur.orda yemedi burda yedi öylemi..e nerde adalet ?
E o zaman saha kapatmalar tamamen mantiksiz mi? Sokaktaki Trabzonlu'ya mal edemezmisim.. Bak bak. Sana gore tum cezalar mantiksiz o zaman? Atlayanlari cezalandiralim, bitsin olay degil mi?farkındaysan bu olayları çıkaran kitle aynı..bunu sokakta gezen Trabzonluya mal edemezsin..
Eger Trabzon'un galibiyeti sayilirsa, "Ooo dakika 90 oldu, ondeyiz, e 1-2 rakip futbolcu doveyim hadi" deyip sahaya inen adamlar turer. Macin atiyorum 60. dakikasinda atilsaydi o yumruk, 3 puan uzerinde hak talep edebilecek miydiniz? Acaba bilmedigimiz "Macin 1. dakikasinda olay cikarsa x, 50. dakikada cikarsa y, 90. dakikada cikarsa z yaptirimi uygulanir" diye bir kural mi var? Mac yarida kaldiysa hukmen maglubiyettir sonu. Kaldi ki gecen sene Manisa'nin basina da benzeri [daha hafifi] geldi, hukmen yenik sayildilar.