Keşke...
Bence en ideal onbir Sivasspor maçı için şu olur: Volkan, Önder, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Colin Kazım (Ali Bilgin), Deniz, Selçuk, Vederson, Alex, Kezman.
Ben de anlamıyorum Tümer'deki ısrarı, koşmayan, orta açamayan, etkisiz bir oyuncu sol kanatta. Yani neden Vederson oynamıyor anlamıyorum. Kendi vatandaşlarından Deivid'i en çok seviyor ve kolluyor ama yine kendi vatandaşı olan Vederson'u hiç oynatmıyor.
Akıllara şu geliyor bence, geçen sene de aynısı olmuştu. Zico Vederson'u TC vatandaşı olduğu için oynatmıyor olabilir. Geçen sene de hatırlarsanız Aurelio'yu oynatmadığında yine bu iddia gündeme gelmiş, tepkiler üzerine Zico Aurelio'yu oynatmak zorunda kalmıştı. Bence bu iddia gerçek, bu sene Vederson'a yapılandan sonra anladım. Aurelio ve Vederson o kadar kaliteli ve uyumlu olmalarına rağmen Zico ile problem yaşıyor, ikisinin ortak noktası nedir? TC vatandaşlığı... Tümer Vederson'dan kaliteli madem, kaliteli olduğu için oynatıyor, Colin ve Ali Bilgin de Deivid'den kaliteli, onu da kessin bakalım. Bu iddianın her geçen gün gerçek olduğuna inanmaya başladım.