Ve birsey daha diyecegim bu konu hakkinda son kez
Romanya - Turkiye macinda Tribundeki oLaylari gorduk usteLik burda kavga cikaran oLay cikaranlar Fener ve GaLatasarayLi TaraftarLar . DusunebiLiyormusunuz bIR MiLli macta Fener Galatasaray Taraftarlari oLay cikariyor Tribunde Ve usteLik romanyaLi seyirceler Bu taraftarLara tepki gosterioLar reziL bi duruma dustuk yani sen miLli mactasin Butun takimlarn taraftarlari kardesce Turkiyeyi desteKLemek varken hoLiganLik pesindesin !!
EVet Simdi oLayin can aLici noktasi ! Peki bu uLuslararasi ayabimizi Hangi gazete manset yapti Hangisi oLayin ustune gitti sucLuLara teK bir Laf etti TvLerden aLt yazidan siddet yanLisi bir yazi gectimi !! Yada Bu oLayla iLgiLi program yapiLdimi tV de !! oLaylari cikaran Iki takIm taraftari haKkinda Bisey dendimiii !! yOk yok yoK denmez kardesm Burasi Turkiye !!!
Hep 3-5 Dengesiz oLuyor sIKILdIm artik Insan hayati kaybediLir 3-5 dengesiz Kahve basiLir 3-5 dengesiz yabanci Taraftarlar ÖLur 3-5 dengesiz Stada SiLah bicak sokuLur 3-5 dengesiz ama Trabzonda en ufak Bi oLay oLunca hemen manset TRABZONDA YINE OLAYLAR !! bizlere medeniyet dersleri vermeye kaLkarlar TeLler yeniden takiLsin ve elektrik veriLsin gibi komik ve guLunc seyler !!
Uefa biLe isvicre macinda 5 mac verirken hemde kat kat fazLa oLaylardan sora Bizim akiLLiLari 5 macta kesmedi Niye IstanbuL medyasi ne der soraa !! aa Bak haLuk uLusuy TrabzonLu ya esit davranmiyor !! of sIKILDim artk bu uLkedeki FutboLdan bu oLaylar degismicek Masa basinda oynandiktan sora da Ne uLkede basari oLcak avrupada iiyi isLer yapabiLcez Ne de miLli takiMimiz bir sey yapabiLcek dunya 3.su senoL gunesi biLe harcadi bu uLke nefret ettim artk turkiyedeki FutboLdan !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim hangi Konudan bahsettigimi yanLis anLadin heraLde ben bu oLaydan bahsetmedim tabiki avrupada ciksa yine ceza veriLcekti bnm ustunde durdugum oLay turkiyenin Gercekleri Avrupadaki basarisizLigimiz Umarm anLatabiLmisimdir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya aLlah askina artik Birseyleri anLayin Lutfen ! Trabzondaki miLli macta Turkiye - Gurcistan 1-1 bitti die suc Trabzon Taraftarinin oLdu neden cunku macta Turkiye bayragi yoqmus cok birincisi yeterince bayrak vardi ve hem turkiyemiz yenemedi diye bayrakla ne alakasi var anLamiyorum nedir Bu tarafsizLik bu yaLakaci sistem Al Ukraynaya 3-0 yeniLmedikmi kadikoyde 50 bin Kisinin gozu onunde Burda neden bi suc buLunmadi suc yine her zmnki gbi Trabzon uzerine atiLdi Basin boyLe bi taraflik tutumu izLemeye devam ettigi zaman sen hangi basariyi bekLicen bu uLkeden bi dunya ornek veririm ben aMa fazla yer kaplar okUmak istemezseniz artk Lutfen duyarLi haLe geLeLim arkadasLar istanbuL basini ugrasti 3-0 sivas hukmen gaLip die kac haftadir peki sen nerden biLiosn tff nin kararini neden karari etkilemeye calisiyosun ama is sizin takimlariniz oldukca hemen oLayi kapatiosunuz artik anLayaLim bu uLkede en buyuk guc basin spor oLsun poLitika oLsun en buyuk Guc BASIN Teknik direktorde kovdururlar baskanda hersy oNLarn eLinde Lutfen duyarLi oLaLim