1956-2007 arası daha ne olsun neyse son 5 yılıda koyuyorum bekleyin işiniz uzatamakİnsallah konu kilitlenmez...Tobiaslan sen konusma bosver...
1956-2007 arası daha ne olsun neyse son 5 yılıda koyuyorum bekleyin işiniz uzatamakİnsallah konu kilitlenmez...Tobiaslan sen konusma bosver...
son 5 yıl yok son 7 yıl var ama tek tek de var...İşinize gelince genel bakıyorsunuz örnek türkiye ligi puan tablosu..uzamasın bu konuda kilitlenmesin daha cevap yazmıcam....
Sevgili Ömer,
Fenerbahçe tabiiki çok büyük bir klup. Ancak Dünya ve Avrupa çapında su ana kadar ki en buyuk basarıları yasayan ve buna mukabili genelde puanı en yuksek olan takım Galatasaray. Bu gercek. Aancak son 7 yılda cok basarısız olduk. Buda doğru.
Senden ricam, son 7 yada 5 seney deil, Türk Futbol tarihine gore degerlendirme yapman.
7 veya 5 yıl..
Onlara göre de yorum yap diyoruz, onu da beğenmiyor..![]()
![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Diger arkadaslardan ricam cevap yazmayalım butonla bildirelim..konu zarar görmesin..
TUR1 Q3 Fenerbahçe SK 36.791
TUR2 Q2 Beşiktaş JK 43.791
UEFA son 5 yıla göre değerlendirme yapılıyor. Galatasaray da sanırım 26.000 puanlarda. Bu UEFA'nın eşleşmelerde kullandığı sistem.
Tüm zamanlara baktığımızda Galatasaray'ın üstün olduğu görülüyor. Bunu tartışmak bile yersiz. Son 5 yıla bakarsak da BJK 1., FB 2. GS 3. sırada gözüküyor...
"YÜCE ATATÜRK"
SerkaN Abi sağol Abi net sonuçları söledin...![]()
http://www.european-football-statistics.co.uk/ecr.htm buradan baktim.
Select a year kismindan 2007 yi secersen sende bakabilirsin.
Serkan cok dogru yazmıs uzatmaya gerek her zaman gelip konuyu karıstırmayın.......
Serkan Abi net bir şekilde açıklamışsın konuyu.Bundan sonra tartışmak yersiz bence.
Tebrikler Galatasaray'a ama ben böyle bir tablo yerine ilk 50'de üç takım yada 100'de 6 takım falan olmasını tercih ederdim.
TUR Q2 Galatasaray SK 26.791
Galatasaray'ın da puanını buldum. Bunlar UEFA'nın son 5 yıla bakıp hesapladığı ve bu sene başında açıkladığı puanlar.
Artık Türk takımlarını değil de genel olarak sıralamayı tartışsak diyorum. Nereden nereye gelmiş takımları falan...
"YÜCE ATATÜRK"
ROU 1st AFC Rapid Bucuresti 40.255
BEL 1st Club Brugge KV * 45.594
TUR Q2 Galatasaray 26.791
Son 5 yıldaki puanlarda bizim puanlar çok düşük kalıyor diğer takımları incelediğimizde.
Beyler kim işine gelirse o puanı kaale alır. fbliler son 5 yılı gözönünde bulundurur neden? çünkü işlerine öyle geliyor. gsliler son 20-30 yılı bulundurur. neden? çünkü işlerine öyle geliyor.
onun için kısırdöngü tartışmayı uzatmayın.
konu gs nin fb nin bjk nin 50 yıllık başarısını konuşmak için açılmıştır. eğer çamur atmak isteyen varsa son 5 yılda avrupadaki türk takımları diye bir konu açarsınız, feneri de orada översiniz.
son nokta gelmiş yahu
50 yıllık geçmiş önemlidir tabii ama asıl bakılması gereken de şu ajnki durum bence..