Sayfa 23 / 38 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Eger Tekke gelirse Semih hic degilse kiraya verilsin.

Semih yedek olarak elde tutulmalı bence, Frankfurt maçında sonradan girip bize turu getirmişti.

Deivid'in mutlaka takımdan gönderilmesi lazım, bizim gençlerimizin (İlhan'ın, Ali'nin, Semih'in, Colin'in vb.) önünü kapatıyor Deivid. Sırf bu yüzden gönderilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman Deivid'in yerinde oynarsa halimiz duman Zaten tek forvet oynuyor bir de mevkisinden alırsak onu hepten kaybederiz... Deivid bu saatten sonra gitmeyeceğine göre Ali ve Colin'in önünü açmak adına Semih'te kiralansın daha hayırlı olur bizim için

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Kezman Deivid'in yerinde oynarsa halimiz duman Zaten tek forvet oynuyor bir de mevkisinden alırsak onu hepten kaybederiz... Deivid bu saatten sonra gitmeyeceğine göre Ali ve Colin'in önünü açmak adına Semih'te kiralansın daha hayırlı olur bizim için
    Semih mi kiralansın?Semih şu an Fenerbahçe'de ilk 11 oynayabilecek kapasitede.İlhan kiralanabilir....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Semih mi kiralansın?Semih şu an Fenerbahçe'de ilk 11 oynayabilecek kapasitede.İlhan kiralanabilir....
    İlhan'ı ne diye aldık o zaman oynatmayacaksak ya da Kazım'ı?Komik olmaz mı?Tabii bu dediğimiz Fatih'in gelmesi durumunda

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    İlhan'ı ne diye aldık o zaman oynatmayacaksak ya da Kazım'ı?Komik olmaz mı?
    Komik olmaz.Mateus gelir gelmez kiralanmadı mı?Geleceğe dönük bir yatırım olarak düşünülebilir İlhanİlhan bu takımda şans bulamaz şimdilik.Hele ki bir de Fatih Tekke gelirse İlhan kadroya bile giremez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Komik olmaz.Mateus gelir gelmez kiralanmadı mı?Geleceğe dönük bir yatırım olarak düşünülebilir İlhanİlhan bu takımda şans bulamaz şimdilik.Hele ki bir de Fatih Tekke gelirse İlhan kadroya bile giremez
    Hadi dediğin gibi olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    sadece fatih tekke demek yerine FATIH SULTAN TEKKEdiorum bunun neresi goruntu kirliligi sadece ismine sultan i ekliyorum
    Yazdığın şekil değil, durmadan aynı şeyleri yazmandan şikayetçiler.

Seni uyarıyorum, Fatih transferi henüz gerçekleşmedi ve gelmesini istediğini yazdın. Artık bir gelişme olursa onun üzerine yorum yapalım, durmadan aynı şeyleri yazmak gereksiz yere mesaj atmak kirliliğe yol açıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tekke'nin Fener resti

Fatih Tekke rotasını kesin olarak çizdi. Yakın çevresine hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğini söylediği ve Fenerbahçe’de futbol oynamak istediği belirtilen golcü oyuncu, Zenit’in de bir önce sarı-lacivertli kulübün önerdiği 6 milyon euroluk bonservis ücretini kabul etmesini bekliyor, medyatrabzon.com adlı bir seteye göre Fatih’in abilerinden Mehmet Tekke, “Kardeşim Fenerbahçe’ye giderse oğlumun Fatih olan adını değiştiririm!” diyerek tepki göstermişti. Fatih’in en büyük destekçilerinden birisi federasyonda çalışan bir diğer abisi Salih Tekke... Tekke, kardeşi için “İstediği takıma gider. Futbolda renk ve ırk ayrımı yok” diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

adama montajla fener forması da giydirdiler artık bu transferden iice umudu keselim

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    adama montajla fener forması da giydirdiler artık bu transferden iice umudu keselim
    Artık bende olacağını sanmıyom.

fatih fenere gitmez zaten ts den baska bi takimda oynamaz turkiyede...

fatih gitmez bence de fenere

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İleri ki günler gösterecek gelecek mi gelmeyecek mi,bekleyelim bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bence bu saatten sonra gelmesi zor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Çok uzun süren transfer görüşmeleri genelde başarısız sonuçlanıyor. Gerçi bizim bir Delgado olayı vardı, Ocak ayından görüşülmeye başlanmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ortega transferide uzun sürdü ama sonunda almıştık fakat fatih tekke işi artık olmaz gibi duruyo

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ve Tekke konuştu!
    Rusya'nın Zenit Petersburg Takımı'nda forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, transferinin ancak Zenit Kulübü'nün anlaşabileceği bir kulübe gerçekleşebileceğini söyledi.

Fatih Tekke, yaptığı açıklamada, Zenit Petersburg Kulübü'nün Avrupa'nın en iyi imkanlarına sahip kulüplerinden biri olduğunu belirterek, ''Çok güzel de bir kentte yaşıyorum. Ama benim Zenit'teki problemim saha dışında değil, saha içerisinde. İstediğim futbol tarzında, yeteneklerimi göstereceğim bir takım kadrosuna sahip değil. Ben futbol oynamak istiyorum. Çünkü hedefleri olan ve milli takım forması giyen bir oyuncuyum'' dedi.

Milli takımın da önünde Avrupa ve Dünya şampiyonasının bulunduğunu ifade eden Fatih Tekke, ''Ülkeme futbol olarak en iyi hizmeti sunmak istiyorum. Bunu da iyi bir takımda, performansımı en üst düzeye çıkarabilecek bir takımda gerçekleştirebilirim. Bunun için böyle bir takımda oynamak istiyorum. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin benim transferimle ilgilendiğini biliyorum'' diye konuştu.

Rusya'da bulunduğu durumu daha önce Trabzonspor Kulübü'ne ilettiğini belirten Fatih Tekke, bu süreçte Trabzonspor Kulübü'nün de gerekli değerlendirmeleri yaptığını, ancak şu ana dek herhangi bir anlaşma gerçekleşmediğini belirtti.
    Fatih, kendisini isteyen Fenerbahçe Kulübü'nün de Zenit Petersburg Kulübü ile görüşme halinde olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: ''Şu aşamada görüşmeler sürüyor. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Transferim de Zenit Kulübü'nün anlaşacağı bir kulübe gerçekleşebilir. Benim Trabzonspor'a herhangi bir kırgınlığım yok ve olamaz da. Trabzonspor, benim futbola başladığım, uzun süre formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım bir kulüp.''

Transferde söz hakkının Zenit Petersburg Kulübü'nde olduğunu kaydeden Fatih Tekke, şunları söyledi: ''Zenit Kulübü'ndeki durumumu bütün kamuoyu biliyor. Beni isteyen kulüpler de var. Dolayısıyla Zenit Kulübü ile bonserviste anlaşan bir kulüp ile profesyonellik gereği görüşeceğim. Bazı basın organlarında ailemin ağzından çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Ailem de bugüne kadarki süreçte transferimle ilgili bana karşı söylemde bulunmamıştır. Bir açıklama da yapmamışlardır.'' 24.08.2007

Kaynak : AA
    So what?
    Saike

fatih tekke transferi oldu gibi

'Söz hakkı Zenit'te'
    Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Fatih Tekke, kulübü Zenit ile anlaşan takıma transfer olacağını söyledi.

Rusya'nın Zenit Petersburg Takımı'nda forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, transferinin ancak Zenit Kulübü'nün anlaşabileceği bir kulübe gerçekleşebileceğini söyledi.

Fatih Tekke, Zenit Petersburg Kulübü'nün Avrupa'nın en iyi imkanlarına sahip kulüplerinden biri olduğunu belirterek, ''Çok güzel de bir kentte yaşıyorum. Ama benim Zenit'teki problemim saha dışında değil, saha içerisinde. İstediğim futbol tarzında, yeteneklerimi göstereceğim bir takım kadrosuna sahip değil. Ben futbol oynamak istiyorum. Çünkü hedefleri olan ve milli takım forması giyen bir oyuncuyum'' dedi.

Milli takımın da önünde Avrupa ve Dünya şampiyonasının bulunduğunu ifade eden Fatih Tekke, ''Ülkeme futbol olarak en iyi hizmeti sunmak istiyorum. Bunu da iyi bir takımda, performansımı en üst düzeye çıkarabilecek bir takımda gerçekleştirebilirim. Bunun için böyle bir takımda oynamak istiyorum. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin benim transferimle ilgilendiğini biliyorum'' diye konuştu.

Rusya'da bulunduğu durumu daha önce Trabzonspor Kulübü'ne ilettiğini belirten Fatih Tekke, bu süreçte Trabzonspor Kulübü'nün de gerekli değerlendirmeleri yaptığını, ancak şu ana dek herhangi bir anlaşma gerçekleşmediğini belirtti.

Fatih, kendisini isteyen Fenerbahçe Kulübü'nün de Zenit Petersburg Kulübü ile görüşme halinde olduğunu ifade ederek, ''Şu aşamada görüşmeler sürüyor. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Transferim de Zenit Kulübü'nün anlaşacağı bir kulübe gerçekleşebilir. Benim Trabzonspor'a herhangi bir kırgınlığım yok ve olamaz da. Trabzonspor, benim futbola başladığım, uzun süre formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım bir kulüp'' şeklinde konuştu.

Transferde söz hakkının Zenit Petersburg Kulübü'nde olduğunu kaydeden Fatih Tekke, ''Zenit Kulübü'ndeki durumumu bütün kamuoyu biliyor. Beni isteyen kulüpler de var. Dolayısıyla Zenit Kulübü ile bonserviste anlaşan bir kulüp ile profesyonellik gereği görüşeceğim. Bazı basın organlarında ailemin ağzından çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Ailem de bugüne kadarki süreçte transferimle ilgili bana karşı söylemde bulunmamıştır. Bir açıklama da yapmamışlardır'' dedi.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anlaşılan iş Zenit'e kalmış.Zenit'te vermek istemiyor ama Fatih gitmek istediği için en iyi paraya satmaya çalışacaklardır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

adam zenitle problemleri olduğunu söylüyor olursada ilk tercihinin ts olduğunu hissettiriyor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zenit para kazanmak için satıcak bize eli mecbur Fatih gelicek bence.Zenit 4 milyon euro ya Trabzon'a vermez

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Tekkeyi alamazlarsa Fener bu sene şampiyon olmaz bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Biz Fatihsiz de şampiyon oluruz,sen merak etme 1 oyuncunun transferi bu kadar etmez

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    türkiyede şu an şampiyonluk oranları %50 fener %25 gs %25 bjk bu fatih tekke gelincede gelmeyincede değişmez

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

türkiyede şu an şampiyonluk oranları %50 fener %25 gs %25 bjk bu fatih tekke gelincede gelmeyincede değişmez

hıhı eminm öyle

bu iş yürek işidir..yürekli olan daha çok isteyen , çalışan , mücadele eden şampiyon olur..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Neye göre hangi otoriteye göre?Bana göre Fener ile Galatasarayın yerinin değişmesi lazım.....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Boşuna tartışmaya gerek yok! Her taraftar kendi takımın daha şanslı olduğunu düşünür.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gereksiz bi yorum olmuşLafla olsaydı ben de %100 Beşiktaş derdim.Diğerlerine şans vermezdim.

Sayfa 23 / 38 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri