1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Aileniz TSİ'yi görünce ne diyor?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Babam her içeri girdiğinde eğer pc başındaysam; "kazık çaktın koltuğa çıkta 2 okey atak" der. Eğer PC başında değilsem; "Olum sende karı gibi ne oturuyon öyle git bilgisaysayar açsana Allah ,Allah. Bilgisayar istiyor alıyorsun sonrada kullanmıyor" der.. Dışardan yeni geldiğimde evdeyse; "Bu saatten sonra geçme bilgisayar başına ben gidip okey oynıycam." der.. Yani anlıcağınız aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Babam her içeri girdiğinde eğer pc başındaysam; "kazık çaktın koltuğa çıkta 2 okey atak" der. Eğer PC başında değilsem; "Olum sende karı gibi ne oturuyon öyle git bilgisaysayar açsana Allah ,Allah. Bilgisayar istiyor alıyorsun sonrada kullanmıyor" der.. Dışardan yeni geldiğimde evdeyse; "Bu saatten sonra geçme bilgisayar başına ben gidip okey oynıycam." der.. Yani anlıcağınız aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
    Seninki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık işini geçmiş. Yana tükürsen kulak da eklenmiş işin içine
    Beni bir tek babam görüyor sitede. Onun tek tepkisi "Kalk da azıcık Freecell oynayım"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post

Üstte belirttiğim siyah yazının aynısını babamda bana diyor
    (/s)

Mesaj Yetkileri