ben bu paketi indirdimde nasil kullanacam fm de
ben bu paketi indirdimde nasil kullanacam fm de
16 sayfa boyunca bu taktik için sürekli bir övgü var ve herkes başarılarını anlatıyorAncak biz acemiler sadece okuyup geçiyoruz. "bossboss" arkadaşın da dediği gibi; dosyaları indidik ama bu dosyaları nasıl kullanacağız? Nereye ekleyeceğiz? Eklemeyi yapınca taktik tahtasında otomatik olarak o taktik mi geçerli olacak?Bilemiyorum sorduğum sorular saçma yada komik mi? Ancak oyunu henüz kurup oynamaya başlayan birinin acemiliklerini mazur görürsünüz umarım
Velhasılı kelam; bu taktikleri kendi oyunumuzda nasıl kullanabiliriz? Teşekkürler...
[B] Dosyayi indirdikten sora beLgelerim/sports interactive/football Manager 2007/tactics Icine aticaksin dosyayi aynen verdigim bu sekilde B]
sora oyun actiktan sora taktik boLumune geleceksin uste taktik ac var ordan import u tikLiyacaksin indirdigin taktik orda mevcut onu seciyorsun
öncelikle emek verdiğiniz için teşekkür ederim Galatasarayı yönetiyorum ilk sezonumda kendi taktiğimle süper kupayı aldım ligde de namağlup gidiyorum ama avrupa da başarı için taktiğinizi denemeye karar verdim kadrom şu sizce nasıl olur
(gk)mondragon
(dr)uğur uçar
(dl)ergün penbe
(dc)song
(dc)w.ponce
(mc/sağ)h.maduro
(mc/sol)j.sosa
(mr)hasan şaş
(ml)carrusca
(st/sağ)necati
(st/sol)gökhan ünal
şimdiden teşekkürler