1 ile 30 arası toplam 255 sonuç

Konu: Total Dominasyon [Taktik ve Antreman Paketi]

Hybrid View

ben bu paketi indirdimde nasil kullanacam fm de

Quote Originally Posted by bossboss View Post
    ben bu paketi indirdimde nasil kullanacam fm de
    16 sayfa boyunca bu taktik için sürekli bir övgü var ve herkes başarılarını anlatıyor Ancak biz acemiler sadece okuyup geçiyoruz. "bossboss" arkadaşın da dediği gibi; dosyaları indidik ama bu dosyaları nasıl kullanacağız? Nereye ekleyeceğiz? Eklemeyi yapınca taktik tahtasında otomatik olarak o taktik mi geçerli olacak?Bilemiyorum sorduğum sorular saçma yada komik mi? Ancak oyunu henüz kurup oynamaya başlayan birinin acemiliklerini mazur görürsünüz umarım Velhasılı kelam; bu taktikleri kendi oyunumuzda nasıl kullanabiliriz? Teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

[B] Dosyayi indirdikten sora beLgelerim/sports interactive/football Manager 2007/tactics Icine aticaksin dosyayi aynen verdigim bu sekilde B]

sora oyun actiktan sora taktik boLumune geleceksin uste taktik ac var ordan import u tikLiyacaksin indirdigin taktik orda mevcut onu seciyorsun

öncelikle emek verdiğiniz için teşekkür ederim Galatasarayı yönetiyorum ilk sezonumda kendi taktiğimle süper kupayı aldım ligde de namağlup gidiyorum ama avrupa da başarı için taktiğinizi denemeye karar verdim kadrom şu sizce nasıl olur

(gk)mondragon
    (dr)uğur uçar
    (dl)ergün penbe
    (dc)song
    (dc)w.ponce
    (mc/sağ)h.maduro
    (mc/sol)j.sosa
    (mr)hasan şaş
    (ml)carrusca
    (st/sağ)necati
    (st/sol)gökhan ünal

şimdiden teşekkürler

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Dosyayi indirdikten sora beLgelerim/sports interactive/football Manager 2007/tactics Icine aticaksin dosyayi aynen verdigim bu sekilde B]

[b] sora oyun actiktan sora taktik boLumune geleceksin uste taktik ac var ordan import u tikLiyacaksin indirdigin taktik orda mevcut onu seciyorsun
    Ilgin icin sana, emekleri icin "Peluk"a tesekkurler.

Mesaj Yetkileri