1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli Premiership] Ada'yı Sallayın!!

Hybrid View

Çok sagol kardeşim işte taktiginin sonuçları

Buda kadrom

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    oNceLikle bilgiler icin saoL simdi atak oyuncu sadece sol fc ya atak oyuncumuzun kafasi ziplamasi 18 ama hizi az atak oyuncuya pasi kafasina yapsak ne derece verim aliriz az mi cok mu atak oyuncuya pasi karisik yaptigimiz zaman sag fc yide 2. siraya koyabilirmiyiz sag sol kanatlar amr aml seklindemi mr ml dha verimLi bnm sikintim hep sol mc den amc Koyuyorum olmuyo ozellikler burda pas teknik yaraticilik degiLmi mc seklinde bi oyuncu koyabiLirmiyiz defansi derin yapsak nasil olur onde yapip ofsayt taktigyle dc ler hizli oLmalidir dmi ..
    Şimdi taktikte offsayt taktiği açık değil, açık olunca defans hata yapabiliyor. Atatk oyuncuya pası mixed yapın. Oyuncunuzun jumping yanında topsuz alan özelliği de iyiyse harika olur, yerden de iyi pas alır. Sadece sol fc oyuncusunu atak oyuncu listesine koyuyorsunuz. Kanat adamlarınızın MR ve ML oynama özelliği de olmalı, AMR ve AML özellikleri de olursa daha iyi olur. Defansı derin yapmayın, taktiğin orjinal halkini bozmayın, sadece dediklerimi yapın ve takımı oynatın. Sol MC oyuncunuz MC de oynayabilmeli ve dediğin özellikler olmalı.

Quote Originally Posted by anaka View Post
    ilhan abi
    sağol.terimleri açıkladığı için mesala şampiyonlar liginde barcelona ile oynuyorsun
    senin takımında aston villa gibi orta derecede takım onların stadında oynuyorsun
    böyle büyük takımlara defans çizgisi, anlayış vb. terimleri nasıl yapmalıyız?
    Öncelikle şu anda Villans olarak büyük ekiplerle yarışacak bir ekip oluşturduğumuzu belirteyim.

Ama orta derecede bir takım olsam, ve Barca gibi büyük bir ekiple atıyorum deplasman maçına çıkmış olsam, defansif çizgiyi azaltırım, 6/20'ye çekerim.

Width'i normal düzeye çekerim, 10/20 yaparım. Kontra atağı açarım. Tempoyu biraz artırırım ve dua ederim

Quote Originally Posted by Erci09 View Post
    Çok sagol kardeşim işte taktiginin sonuçları

Buda kadrom

Başarıların harika.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

hMm saoLasin peki kontraatak ise yaramazmi peki ben kuLlandigimda verim aliyorum kontraatak acik olmasi demek defansif bir oyun kurgusu demek degildir dmi sonucta daha hizli hucum yapmazmisin ..

Mesaj Yetkileri