Originally Posted by
shamur1
oNceLikle bilgiler icin saoL simdi atak oyuncu sadece sol fc ya atak oyuncumuzun kafasi ziplamasi 18 ama hizi az atak oyuncuya pasi kafasina yapsak ne derece verim aliriz az mi cok mu atak oyuncuya pasi karisik yaptigimiz zaman sag fc yide 2. siraya koyabilirmiyiz sag sol kanatlar amr aml seklindemi mr ml dha verimLi bnm sikintim hep sol mc den amc Koyuyorum olmuyo ozellikler burda pas teknik yaraticilik degiLmi mc seklinde bi oyuncu koyabiLirmiyiz defansi derin yapsak nasil olur onde yapip ofsayt taktigyle dc ler hizli oLmalidir dmi ..
Şimdi taktikte offsayt taktiği açık değil, açık olunca defans hata yapabiliyor. Atatk oyuncuya pası mixed yapın. Oyuncunuzun jumping yanında topsuz alan özelliği de iyiyse harika olur, yerden de iyi pas alır. Sadece sol fc oyuncusunu atak oyuncu listesine koyuyorsunuz. Kanat adamlarınızın MR ve ML oynama özelliği de olmalı, AMR ve AML özellikleri de olursa daha iyi olur. Defansı derin yapmayın, taktiğin orjinal halkini bozmayın, sadece dediklerimi yapın ve takımı oynatın. Sol MC oyuncunuz MC de oynayabilmeli ve dediğin özellikler olmalı.

Originally Posted by
anaka
ilhan abi
sağol.terimleri açıkladığı için mesala şampiyonlar liginde barcelona ile oynuyorsun
senin takımında aston villa gibi orta derecede takım onların stadında oynuyorsun
böyle büyük takımlara defans çizgisi, anlayış vb. terimleri nasıl yapmalıyız?
Öncelikle şu anda Villans olarak büyük ekiplerle yarışacak bir ekip oluşturduğumuzu belirteyim.
Ama orta derecede bir takım olsam, ve Barca gibi büyük bir ekiple atıyorum deplasman maçına çıkmış olsam, defansif çizgiyi azaltırım, 6/20'ye çekerim.
Width'i normal düzeye çekerim, 10/20 yaparım. Kontra atağı açarım. Tempoyu biraz artırırım ve dua ederim
Başarıların harika.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi