Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 349 sonuç

Konu: TSL 3. Hafta | G.Antepspor - Beşiktaş

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    bjkye demedim rahat ol sen

2-3 sayfa geriye git anlarsın..
    yahu ne bileyim surekli bir giydirme telasidir sure geliyor...
    onun icin lafi uzerimize aldik

-----

mac hakkinda;

kotu oynadik ama kazandik, ilahi guclerin eseri ile kazandik...
    buda bizim icin iyi bir sey bizde sans ile kazanalim yahu, ozlemistim
    (kasimpasa macini tek kale oynadigimiz icin sans eseri bir galibiyet olarak gormuyorum)
    hic bir sey degilde "lay lay bjk olamazsin sampiyon" sloganina 16 yasindaki yildizimiz gerekli cevabi verdi, ona sevinirim
    ertugrul hoca hakkinda bir iki sey kelam etmek gerekirse
    ilk defa ertugrul hocanin Besiktasi hakkinda gelecek kaygim olustu...
    pozisyon uretemiyoruz atak gozuken taraf biz olmamiza ragmen ve bu uretkensizlik ertugrul hocanin besikastinda surekli oluyor
    bence bunu aldigimiz forvet ilede cozemeyiz
    nasil desem taktigimizin degismesi gerekir

macta gozume takilan oyuncular serdar ozkan ve antepten deumi
    bu iki futbolcu bence macin en iyi futbolculariydi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş çok şişirdi, pas yapamıyorlar Ricardinho çok geride sürekli (bir çok maçta da aynısı), solda dribbling yapan adam yok defans maalesef sezonu tamamlayamaz.

Zan ağır, Toraman pozisyonu çözemiyor, fizik olarak zayıf kalıyor birebirde.Üzülmez zaten yıllardır sıkıntı..

Koray oynadığı sürede hep verim verir az çok, iş orta sahada bitiyor, Beşiktaş'ın hala bir taktiği yok..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Şimdi SHOW TV'de özeti var arkadaşlar. 1 dk içinde başlayacak yazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    yahu ne bileyim surekli bir giydirme telasidir sure geliyor...
    onun icin lafi uzerimize aldik
    o giydirenler önce kendi çöplerini toplayacaklar..

bize de giydiriyorlar birilerini aşağılamışız

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Golü izledimde olmaz böyle birşey.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Golü izledimde olmaz böyle birşey.
    Neden
    Ne güzel çaktı be aslanım Batu!...

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Beşiktaş çok şişirdi, pas yapamıyorlar Ricardinho çok geride sürekli (bir çok maçta da aynısı), solda dribbling yapan adam yok defans maalesef sezonu tamamlayamaz.

Zan ağır, Toraman pozisyonu çözemiyor, fizik olarak zayıf kalıyor birebirde.Üzülmez zaten yıllardır sıkıntı..

Koray oynadığı sürede hep verim verir az çok, iş orta sahada bitiyor, Beşiktaş'ın hala bir taktiği yok..
    ilk paragrafa katiliyorum cok top sisiriyoruz bu bana riza hocanin taktigini hatirlatti

ertugrul hocanin sonuda riza hoca gibi olmasa bari..
    solda dribling adam tello var ,ben bu macta ibo akinida begendim gayet iyiydi nitekim golun pasinida o verdi ve ilk yarinin baslarinda cok guzel bir pozisyon hazirlatti ama nafile

defans ise en guvendigim mevki diyebilrim...
    gecen maclarda(pasa,zurich,konya) zan cok kotu performans sergilemisti ama bu macta iyiydi, gecen yilki zani gorduk

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

cezalı adam içinde maç yorumu yapanı ilk defa gördüm..
    demek oynasa Allah muhafaza

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Golü izledim. Mükemmel düşünmüş İ.Akın, Batuhan'da kırık yıllık topçular kadar harika bitirmiş. Gole denecek tek kelime yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayagına çarptı be

Toraman ile Gokhan'i cogu kisi bu sitede begenmiyor nedense ama ben tekrardan soylemek istiyorum; su an turkiyedeki en iyi yerli DC Zan ve Toramandir.

Koray yorumuna katiliyorum. Oynadigi surece faideli olan bir oyuncu. Gerek ataklari pas keserek mani olmasi, gerek ilerdi yaptigi kritik paslar olsun takimin degismez isimlerinden biri olmasi gerek. Delgado'dan daha faideli mesela...

I.Uzulmez'i neden elestirme ihtiyaci duydun simdi onu cozemedim. Bu macta forma giymemisti cunku.

Bir kac sayfadir takip ediyorum yazdiklarini ABOO, bazen cok kontrolsuz gereksiz tahrik edici yorumlarin oldu. Konuyu uzatmamak icin detaya girmiyorum ama beni ve diger Besiktasli arkadaslarimizi rencide etmeye gerek yok. Diger BJK'li olmayan arkadaslari da gaza getirmeye gerek yok. Bir arastirmaci olarak senden daha olgun hareket etmeni rica ediyorum.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Ayagına çarptı be
    Hala devam ediyorsunuz abukluga...

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Ayagına çarptı be
    Ciddi değilsin umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

internet üzerinden nerden izliyebilicez beyler bilen avr mı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by remake View Post
    Toraman ile Gokhan'i cogu kisi bu sitede begenmiyor nedense ama ben tekrardan soylemek istiyorum; su an turkiyedeki en iyi yerli DC Zan ve Toramandir.

Koray yorumuna katiliyorum. Oynadigi surece faideli olan bir oyuncu. Gerek ataklari pas keserek mani olmasi, gerek ilerdi yaptigi kritik paslar olsun takimin degismez isimlerinden biri olmasi gerek. Delgado'dan daha faideli mesela...

I.Uzulmez'i neden elestirme ihtiyaci duydun simdi onu cozemedim. Bu macta forma giymemisti cunku.

Bir kac sayfadir takip ediyorum yazdiklarini ABOO, bazen cok kontrolsuz gereksiz tahrik edici yorumlarin oludu. Konuyu uzatmamak icin detaya girmiyorum ama beni ve sanirsam diger Besiktasli arkadaslarimizi rencide etmeye gerekyok. Bir arastirmaci olarak senden daha olgun hareket etmeni rica ediyorum.
    genel eleştirdim defansı maçı değil, zaten cezalı
    Tr'nin en iyisi demek iyi defans demek değil, Tr'de defans yok ki zaten özellikle yabancı stoperi olanlar şampiyon oluyor yıllardır.Alpay-Bülent ikilisinden beri stoper göremedim ben henüz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    internet üzerinden nerden izliyebilicez beyler bilen avr mı
    http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2019&h=3#maclar

buradan izleyebilirsiniz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Batugol ve kazandık.

Şans da olsa kazandık.Sonuç 3 puan,şampiyon olduğumuz zaman, hiçkimse ANTEP-BJK maçı 90+5'de Batuhan attı öyle kazandı şansdı demeyecek

Kazanmak güzel duygudur.Boşverin siz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

golu gordum dayeni i. akin iy dusunmus.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

denedim ama çok geç açılıyo

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Ne yapalım futbol bu 90 dakka ve top yuvarlak..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ayagına çarptı be
    Yaaa ne demezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Neyse artık olay bitmiştir.Beşiktaş 3 puanı aldı..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ayagına çarptı be
    GoLü izLe geL ondan sonra yorum yaz..

Bir takım 10 kişi iLe savunma yaparsa o takıma anca şişirerek goL atabiLirsin.Ne yapıcaktı Beşiktaş ? 10 kişi iLe savunma yapan bir takıma pas yapıp oyun kurmayı mı bekLiyecekti.En mantıkLısını yaptı atması gerekeni atamadı ve gitti en oLmicak şans deniLen goLü attı.Savunmada Türkiye de ki en sağLam savunmadır.Bunun farkına Fatih hoca da vardı sonunda kanıt oLarak ta Romanya maçını koymazsın umarım.

GeLeLim maça.Hakettik ve kazandık şans`a da oLsa.Ne kadar iyi oynanabiLirse o kadar oynadık işte.AkLı fikri savunma yapmakta iLeri çıkınca hocaLarı tarafından azarLanan geri koşun diye bağıran bir takıma karşı bu kadar oynanır.Tek sıkıntımız topu ayağına aLdığında gidicek adam eksiLtecek oyuncumuz oLmaması idi.Bobo yu aradığımız maç asıL bu maçtır.

3 te 3 gidiyoruz.Çok iyi de gidiyoruz.Üzerimizde ki gereksiz stersi de atarsak ondan sonra daha da iyi gidicez.

TebrikLer KartaL..

Not:Batuhan Karadeniz..Eğer İstanbuL geceLerine kızLarına takıLmazsan, at yarışı oynamaz kendine adam gibi bakarsan ve ben futboLcu oLucam Beşiktaş ve Türk futboLuna emek vericem yetmedi Avrupa da adımdan söz ettiricem diyorsan yoLun açık kardeşim devam et.Ama şımarmadan ve sana ne deniLiyorsa onu yaparak.Ne yıLdız adayLarı gördük söndüLer.Bravo Batuhan Karadeniz...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Not:Batuhan Karadeniz..Eğer İstanbuL geceLerine kızLarına takıLmazsan, at yarışı oynamaz kendine adam gibi bakarsan ve ben futboLcu oLucam Beşiktaş ve Türk futboLuna emek vericem yetmedi Avrupa da adımdan söz ettiricem diyorsan yoLun açık kardeşim devam et.Ama şımarmadan ve sana ne deniLiyorsa onu yaparak.Ne yıLdız adayLarı gördük söndüLer.Bravo Batuhan Karadeniz...
    Kendisi daha yolun başında.İleride ne yapacağı belli olmaz.Dikkat çekelim, Yaş : 17..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Kendisi daha yolun başında.İleride ne yapacağı belli olmaz.Dikkat çekelim, Yaş : 17..
    Benim demek istediğim sadece potansiyeL var o potansiyeLi de kuLLanıp kuLLanmamak ona kaLmış.Burak gibi oLmak var Hakan Şükür gibi oLmak var işin sonunda..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Batuhan 16 yaşında.4 sene sonra böyle devam ederse çok iyi olur herkes açısından..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Batuhan 16 yaşında.4 sene sonra böyle devam ederse çok iyi olur herkes açısından..
    Burak'a özenmez inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hangi Burak bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kazandık çok mutluyum.İyi oynamayarak kazanmakta önemli şampiyonluk yolunda.Ama gönül isterdiki bu maçı daha rahat oynayarak kazansaydık.Malum diğer takım taraftarlarının ağzına sakız oluyoruz.Bu da hiç hoş değil açıkcası.

Maç hakkındaki düşüncelerime gelirsek.Bugün bal yapmayan arıyı oynadık.Top bizdeydi ama pozisyon üretmekte zorlandık.Bunda Antep'in savunma ağırlıklı oynamasıda etkiliydi.Zaten bizim en büyük sorunumuz bu.Kapanan takımları açamıyoruz.Şöyle ceza sahasının önünde topu alıp şık bir vuruşla gol atan oyuncumuzda yok.Kapanan takımları açmanın en kolay yolu.Ne Delgado ne Rico bunu yapmıyor.Tello'dan umutluyduk ondanda böyle şutlar daha göremedik.Belki bu sorunumuzu Higuain çözer.Zira Youtube'de gördüğümüz gollerinden bir kaç tanesi böyleydi.

Bugün İbrahim Akın'ı özellikle çok beğendim.Ayağı eskisine göre yere daha sağlam basıyor.Kendine güveni yerine gelmeye başlamış.Bu çok iyi.Çünkü İ.Akın gibi joker oyunculara her takımın ihtiyacı vardır.Serdar Özkan iyiydi.Çok koşuyor.İyi orta açıyor.Nobre'ye çok güzel bir orta açtı bugün mesela.

Birde ben şunu söylemek istiyorum.Önceden orta açamazdık.Beşiktaş'ın kanatları çalışmıyor denirdi.Şimdi kanatlardan ortalar gelmeye başladı.Bunun adı top şişirme oldu.Her orta hedefi bulacak değil ya.Heleki kapanan takımlara karşı çoğu orta hedef bulmaz.Zira takımımızda bir Beckham'da yok.Her açtığı orta tehlike oluştursun.

Lafın özü bu gol takımımızı moral olarak çok güçlendirdi Zürich maçı öncesi.Golü Batu'nun atmasıda ayrı bir güzel bir olay.Golde Akın'ın katkısıda unutulmazdı.Baktı ve topu Batu ile buluşturdu.Bence şişirme amacıyla atılmış bir top değildi.Batu'da çok iyi hareketlendi ve iyi vurdu.Maçı dinlerken gol olunca o kadar çok sevindimki neredeyse ağlayacaktım.Batu inşallah şımarmaz,büyük bir saktlık geçirmezse geleceğe damgasını vuracak inşAllah.

Bu haftayıda firesiz geçtik.Umarım ilerki haftalarda performansımız artırarak şampiyonluğa giden yolda sonuna kadar ilerleriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GoLü izLe geL ondan sonra yorum yaz..

Bir takım 10 kişi iLe savunma yaparsa o takıma anca şişirerek goL atabiLirsin.Ne yapıcaktı Beşiktaş ? 10 kişi iLe savunma yapan bir takıma pas yapıp oyun kurmayı mı bekLiyecekti.En mantıkLısını yaptı atması gerekeni atamadı ve gitti en oLmicak şans deniLen goLü attı.Savunmada Türkiye de ki en sağLam savunmadır.Bunun farkına Fatih hoca da vardı sonunda kanıt oLarak ta Romanya maçını koymazsın umarım.

GeLeLim maça.Hakettik ve kazandık şans`a da oLsa.Ne kadar iyi oynanabiLirse o kadar oynadık işte.AkLı fikri savunma yapmakta iLeri çıkınca hocaLarı tarafından azarLanan geri koşun diye bağıran bir takıma karşı bu kadar oynanır.Tek sıkıntımız topu ayağına aLdığında gidicek adam eksiLtecek oyuncumuz oLmaması idi.Bobo yu aradığımız maç asıL bu maçtır.

3 te 3 gidiyoruz.Çok iyi de gidiyoruz.Üzerimizde ki gereksiz stersi de atarsak ondan sonra daha da iyi gidicez.

TebrikLer KartaL..

10 kişi ile savunma?!...
    arkadaşım sen bu maçı izlediğine emin misin?.. ben ordaydım ve 10 kişi ile savunma yapan bir takım da, ileri çıkınca oyuncularını azarlayan bir hoca da göremedim!...

bakkal, maçtan önce diyodu, yeni bir oyun stiliyle oynucaz diye; oyun sitili buysa, pek de dahiyane ve içacıcı olmadığı ortada. ama 10 kişiyle savunma olmadığı da ortada...

sahada (iki takım için de), kanatlara top çıkaramayan, haliyle kanatların çalışmadığı, savunmada beceriksizlik yarışında olan ve (nedense) sanki kazanmayı istemeyen iki takım vardı...

ilk yarı pozisyon bulamasa da oyunun hakimi antep'ti, ikinci yarı ibrahim akın'ın girmesiyle beşiktaş biraz canlandı... zurita'nın beraberliğe yatması neticesi ise gol geldi ve beşiktaş kazandı...

ama beşiktaş böyle oynayacaksa, kusura bakmayın ama, daha çok bocalar... burası bjk-fb-gs tartışma yerine döndüğü için, antep hakkında fikrimi buraya yazmaktan vazgeçiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Size Kazım Kanat'ın yazısını gösteriyim dedigi gibi 3 büyükler Anadolu takımlarını yeniyo ama ezemiyo...

BÜYÜKLER KÜÇÜKLERİ YENECEK AMA EZEMEYECEK
    20.08.2007

Ligin ikinci haftasını da devirdik.
    Değişen nedir?
    Şunu keyifle yazıyorum ki; artık üç büyükler öyle sahaya çıkınca rakiplerini paramparça etmiyorlar.
    Yeniyorlar ama ezemiyorlar.
    Değişen nedir?
    O da şudur:
    Küçük takımlar, büyük hedefleri cesurca kovalıyorlar.
    İşte bu nedenledir ki; geçen yıl şampiyonluk değil, kümede kalma savaşında heyecan vardı.
    Bu sene de böyle olacak.
    Her neyse efendim, konuyu Beşiktaş’a getireyim;
    Bir kere Beşiktaş geçen yıldan çok iyi.
    İyi olmasının nedeni, Ertuğrul Sağlam’ın varlığı değil. Tigana’nın olmayışı.
    Şu anlaşıldı ki Tigana kalsaydı, Beşiktaş bugün bu noktada olmazdı.
    Elbette canım Sağlam’ın hakkını yemedim.
    Durum tespiti yaptım, o kadar.
    Tigana gençlere sahip çıkmakla övünürdü ya...
    Bugün sahaya baksa ne kadar çaylak oyuncu varsa hepsini sahada görse susardı.
    Bir daha ben gençlere önem veren antrenörüm demezdi.
    İşte bu nedenle sadece bu yönden Sağlam’ı övüyorum.
    İçtenlikle de tebrik ediyorum.
    Bu gençlerden kim adam olur derseniz hepsi derim...
    Bunları yazarken de şunu bir kenara not edin:
    Bu genç oyuncuları bulan Sinan Vardar’dır.
    Yöneticilik kimliğinin yanına, araştırıcılık yönünü de kattı.
    Bu kadar çalışkan ve yararlı biri nasıl olurda yönetimde görev almaz, alamaz derseniz cevabım şudur;
    - Bu soruyu başkan Sayın Yıldırım Demirören’e sorun?
    Benim yorumum şudur;
    - İşi bilen insanları Türkiye’de yaşatmazlar!...

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri