Daha önceki mesajlarımda Sivas'ın tehlikeli bir takım olduğunu ve nitekimde Fenere zor anlar yaşatabileceğinden bahsetmiştim.Dediğimde oldu ama Fb kendi sahasında oynamanın ve daha iyi oyunculardan kurulu olmasının verdiği avantaj ile maçı kazanmasını bildi.İyi oynayıp oynamadığını özetten pek anlayamadım ama Sivas'ın bu kadar çok net pozisyon bulması biraz düşündürücü.

Başka bir ilginç nokta ise Fenerbahçe'de kafa gollerini kısa oyuncuların atmasıydı.

Kezman'dan ayrı bahsetmek istiyorum.Daha önceki konularda çok iyi bir forvet değil dediğimizde aşırı tepkilerde karşılaşmıştık.Hollanda ligindeki istatistikleri verildi,tek forvet olması bahane edildi.. Bugün gördük boş kaleye atamadı.Bunun sebebide herhalde tek forvet olmasından değildir.Daha bir çok pozisyonuda harcayarak taraftarı çıldırttı.Ben yine söylüyorum çok üst düzey bir forvet değil.

Lafın özü Fenerbahçe zor bir maçı yıldızları ile kazanmasını bildi ama ilerisi için futbol severlerin akıllarındaki soru işaretlerini kaldıramadılar.