Sayfa 12 / 191 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Penaltıyı niye Del Piero vurmadı
    60.dakikada Del Piero'nun yerine I a q u i n t a oyuna girdi.

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    goller kaçıncı dakikalarda geldi? çünkü dakika 60 a kadar felan izledim 1-0 gidiyordu maç
    30,88,90 Trezeguet
    71,86 I a q u i n t a

Juventus'un her zamanki gibi kazanması dışında bir fark vardı.Capello döneminde 1 gol attıktan sonra takım dururdu.Şimdi 2-0 olduktan sonra bile 3 dakikada 3 gol atacak kadar hırslılar.Juventus'un Capello zamanında bir maçta 5 gol attığını hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla açıkcası Juve'li oyuncular çok hırslılar.Ben şampiyon olabileceklerine pek şans vermiyordum ama demekki öyle değilmiş.Aslında daha güçlü taımlara karşı performanslarınıda görmek lazım.
    So what?
    Saike

Başarıya aç oyuncular v intikam peşinde hırslı oyuncular birleşince ortaya muazzam bir Juve çıktı... Belki 1maçla sınamak ne kadar doğru olur bilinmez ama bence süper Juventus... Bu sene ilk 4e hatta 6'ya giremez diyenlere gzl bir cvp oldu skor...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Resimler için teşekkürler Şemsi ve Özgür abi.Bilgisayarım tamirde olduğundan son birkaç gündür siteye çok giremiyorum.Bende resim koymak isterdim açıkçası Şuan bile başka bir pcden giriyorum.Maç hakkındaki görüşüm ise çok olumlu.Denilen gibi çok hırslıydık.Bu hırsı kaybetmememiz gerek.Kadro cidden güzel.Bazı takımlar şimdiden düşünmeye başlasınlar şampiyon olmalarının çok zor olduğuna.

Bu arada Özgür abi bir sorum olacaktı?Juventus Member olmak paralı mı yoksa bazı sitelerde olduğu gibi ücretsiz mi?Olununca ne avantajları var?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Resimler için teşekkürler Şemsi ve Özgür abi.Bilgisayarım tamirde olduğundan son birkaç gündür siteye çok giremiyorum.Bende resim koymak isterdim açıkçası Şuan bile başka bir pcden giriyorum.Maç hakkındaki görüşüm ise çok olumlu.Denilen gibi çok hırslıydık.Bu hırsı kaybetmememiz gerek.Kadro cidden güzel.Bazı takımlar şimdiden düşünmeye başlasınlar şampiyon olmalarının çok zor olduğuna.

Bu arada Özgür abi bir sorum olacaktı?Juventus Member olmak paralı mı yoksa bazı sitelerde olduğu gibi ücretsiz mi?Olununca ne avantajları var?
    Sanırım 36 euro.Evine bir çanta,futbolculardan imzalı fotoğraflar,taraftar kartı ve rozeti gönderiyorlar.Başka şeylerde var ama bilgim yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Sanırım 36 euro.Evine bir çanta,futbolculardan imzalı fotoğraflar,taraftar kartı ve rozeti gönderiyorlar.Başka şeylerde var ama bilgim yok.
    Bilgi için teşekkürler Özgür abi

--------------------------

Maçtan sonra Zanetti ve I a q u i n t a'nın yorumu;

I a q u i n t a:"It was really important for me to do well, I'm extremely happy for myself and for the whole team. I dedicate these two goals to my children and to my family who always support me. We played well today, we have to carry on like this, and now let's think about the Italian Cup. A victory like this boosts our morale, we're on the right track. The booking? The ref did right, I'll pay the fine and I promise not to do it again, but scoring the first goal for Juventus deserved such a celebration”.

Türkçe:
    "Bu akşam güzel oynamak benim için gerçekten önemliydi.Takımım ve kendi adıma çok mutluyum.Attığım iki golü beni her zaman destekleyen çocuklarıma ve aileme hediye ediyorum.Bugün güzel oynadık ve böyle devam etmek istiyoruz.Şimdi İtalya Kupası maçını düşünnüyoruz.Böyle galibiyetler bize moral kazandırıyor.Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum.Karta gelince hakem doğru karar verdi.Bedelini sarı kartla ödedim ve bir daha yapmayacağıma söz veriyorum.Fakat Juventus adına attığım ilk gol için böyle kutladım."

Zanetti:“We'd been dreaming about this match for a year, so we're really happy with how it went. We were very motivated and eager to play in Serie A again. It took us about twenty minutes to get past the first impact, after that we did great. In the middle we did fine too, now we have to keep working to improve even more. For now let's think about Wednesday's game at Parma”.

Türkçe:"Biz bu maçıbir yıldır hayal ediyorduk ve böyle geçtiği için çok mutluyuz.Çok iyi motive olduk ve Serie A'da tekrar oynamak için çok hevesliyiz.İlk çarpışmayı atlatmak yirmi dakikamızı aldı,ardından iyi iş başardık.Ortada iyiydik ve kendimizi geliştirmemiz için çalışmaya devam etmeliyiz.Şimdide Çarşamba günü Parma'daki maçı düşünüyoruz."

NOT:Alıntı değildir.Kendi çevirimdir.

Del Piero_10 Misafir

Senin gibi takımı için birşey yapmaya aç taraftarlar olduktan sonra daha çok yıldız takarız biz

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok teşekkürler Özgür abi.Sen benim tanıdığım en büyük Juve taraftarısın.Senin kadar olamam heralde

e2 palermo-roma maçını veriyor.Sampdoria-siena macını da vermiş.
    Nası iş bu kanal24 le ortaklaşa mı veriyorlar yoksa.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İnşallah mesut olacağız..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    e2 palermo-roma maçını veriyor.Sampdoria-siena macını da vermiş.
    Nası iş bu kanal24 le ortaklaşa mı veriyorlar yoksa.
    Juventus ve çoğu takımın yayın hakkı Kanal 24 te.Juventus'un kendi sahasında yaptığı tüm maçları yayınlayabilirler.Bazı takımlarınkini de e2 almış olmalı.

Ememğin için teşekkürler,uğraşmışsın baya

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    İnşallah mesut olacağız..
    İNŞALLAH

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ememğin için teşekkürler,uğraşmışsın baya
    Abi kinaye mi anlamadım ama salağa yatcam öyleyse
    uğraşmadım direkt resmi siteden kopyaladım
    sadece merak ettiydim kadroyu buraya da yazayım dedim

ben de teşekkur ederim, sen sagol

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Abi kinaye mi anlamadım ama salağa yatcam öyleyse
    uğraşmadım direkt resmi siteden kopyaladım
    sadece merak ettiydim kadroyu buraya da yazayım dedim

ben de teşekkur ederim, sen sagol

Yok yahu ne kinayesi üşenmeden herkesi yazmışsın hemde bir Milan taraftarı olunca daha anlamlı,sonuçta zaman harcamaya değer görmüşsün

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hııım sağol
    Ne bilim ilk maçı 5-1 görünce kadroyu merak ettim aslında serie B felan işin içine girince daha kötü bir kadro bekliyordum ama bu kadro iş yapar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    rakipleri de iyi bilmek lazım sonucta

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Seni gidi casus seni

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

serie a nın tek sahibi geldi..ilk maçımızda rakiplerimize göz dağımızı vermişizdir inşallah

Juvestore u gezerken gördüm. Üçüncü formamızı merak eden arkadaşlar vardı paylaşmak istedim. Nedense sadece kış forması var mağazada ilginç gerçekten. Umarım kaleci forması değildir

Büyük görmek isteyenler.. http://www.juvestore.com/img/prodotti/big/J7004.jpg
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İtalyanca sözlük buldum kaleci formasıymış arkadaşlar. Ama olsun yinede güzel dimi Kusura bakmayın rahatsızlık için.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    Juvestore u gezerken gördüm. Üçüncü formamızı merak eden arkadaşlar vardı paylaşmak istedim. Nedense sadece kış forması var mağazada ilginç gerçekten. Umarım kaleci forması değildir

Büyük görmek isteyenler.. http://www.juvestore.com/img/prodotti/big/J7004.jpg
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İtalyanca sözlük buldum kaleci formasıymış arkadaşlar. Ama olsun yinede güzel dimi Kusura bakmayın rahatsızlık için.
    Yok yahu ne rahatsızlığı

Burada Buffon'un giydiği formanın resmi var

Del Piero_10 Misafir

Del Piero Sevinçten Uçuyor

Ufak bir sakatlık problemi nedeniyle Pazar günkü antrranmandaki yerini alamayan Juventus’un simge oyuncusu Alessandro Del Piero, tekrar takıma katıldı.

Haftasonu oynanan Serie A'nın açılış maçında Livorno’yu 5-1’le geçen Juventus’ta gol atamayan; ancak David Trezeguet’nin attığı ilk goldeki şık asisti yapan Del Piero, sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Konuşurken mutluluğu gözlerinden okunan emektar golcü, "İnanın daha iyi başlayamazdık. Farklı bir galibiyet aldık. Skor belki hakettiğimizden fazlaydı ama, ilk maçı kazanmayı çok istedik ve kazandık" dedi.

Juventus’ta 520.maçına çıkan ünlü yıldız, Gaetano Scirea'nin 552 maçlık rekoruna da gözünü dikti.

Büyük ihtimalle rekoru geçicek Del Piero v çoktan unutulmazlar arasında olduğu Juventus da rakamsal olarak ta unutulmazlar arasına giricek

Nesil
    2006
    Yer
    -

Buffun'un Forması şanına yakışırmış.

DeL Piero.
    İtalyan’lar onu 17. yüzyılın en iyi ressamlarından Pinturicchio’ya benzetiyorlar.Ne yönden mi?Tabii ki çizdikleri resimler yönünden değil.Onun fırçasındaki ustalığı,Del Piero’nun saha içindeki yetenklerine benziyor.Ayrıca bir frikik ustası olan Del Piero bu yeteneğini çocukken evlerinin garajında bir teneke kutunun üstüne koyduğu tenis topuna borçlu olduğunu söylüyor.
    forza forza alessandro

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    DeL Piero.
    İtalyan’lar onu 17. yüzyılın en iyi ressamlarından Pinturicchio’ya benzetiyorlar.Ne yönden mi?Tabii ki çizdikleri resimler yönünden değil.Onun fırçasındaki ustalığı,Del Piero’nun saha içindeki yetenklerine benziyor.Ayrıca bir frikik ustası olan Del Piero bu yeteneğini çocukken evlerinin garajında bir teneke kutunun üstüne koyduğu tenis topuna borçlu olduğunu söylüyor.
    forza forza alessandro
    Evet tenis topuyla garajın ışık düğmesini vururmuş.

2002 yılında Goal dergisinde okumuştum.

Biraz daha anlatmak gerekirse

Çocukluğunda kolay hastalanıyormuş ve bu yüzden annesi top oynayıp terlemesine izin vermiyormuş.Sadece kalede oynamasına izin varmış.

''Kalede kötüydüm ama annem pencereden gittiğinde forvete gidip gollerimi atardım'' diyerek anlatıyor.

Sakatlığı yüzünden genç yaşta futbolu bırakan abisininde desteğiyle kenidini bir futbolcu olarak ailesine kabul ettirmiş.

Evet tenis topuyla garajın ışık düğmesini vururmuş.

2002 yılında Goal dergisinde okumuştum.

Biraz daha anlatmak gerekirse

Çocukluğunda kolay hastalanıyormuş ve bu yüzden annesi top oynayıp terlemesine izin vermiyormuş.Sadece kalede oynamasına izin varmış.

''Kalede kötüydüm ama annem pencereden gittiğinde forvete gidip gollerimi atardım'' diyerek anlatıyor.

Sakatlığı yüzünden genç yaşta futbolu bırakan abisininde desteğiyle kenidini bir futbolcu olarak ailesine kabul ettirmiş.
    pinturicchio yu biliyordum ama diğerlerini bilmiyordum sağolun beyler.Del Piero bırakınca ne yapacaz bidaha gelmez böyle 4/4 lük bir ADAM dünya üzerine.o bir FENOMEN

Nesil
    2007
    Yer
    34

Del piero sadece juventus için deil italyan futbolu için büyük bir şans
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
    pinturicchio yu biliyordum ama diğerlerini bilmiyordum sağolun beyler.Del Piero bırakınca ne yapacaz bidaha gelmez böyle 4/4 lük bir ADAM dünya üzerine.o bir FENOMEN
    Platini ile Roberto Baggio bıraktığında nasıl olduysa yine öyle olacak.Maalesef hiçbirşey sonsuza kadar kalmıyor.En azından kulüpten kopmayacağını bilmek bizi sevindiriyor.Büyük ihtimalle Juventus tarihinin en çok forma giyen oyuncusu rekorunuda alacak,her zaman hatırlanacak belki ilerde başkan olacak

Giovinco yada tahmin edemeyeceğimiz bir 10 numara onun eksikliğini hafifletmekte bize yardım edebilir.

Futbolu futbolun içinden gelenlerin yönetmesi en güzeli... Umarım Del Piero Başkan olur...Olmadı Teknik Direktör (-ki ben buna kesin gözüyle bakıyorum)

Platini ile Roberto Baggio bıraktığında nasıl olduysa yine öyle olacak.Maalesef hiçbirşey sonsuza kadar kalmıyor.En azından kulüpten kopmayacağını bilmek bizi sevindiriyor.Büyük ihtimalle Juventus tarihinin en çok forma giyen oyuncusu rekorunuda alacak,her zaman hatırlanacak belki ilerde başkan olacak

Giovinco yada tahmin edemeyeceğimiz bir 10 numara onun eksikliğini hafifletmekte bize yardım edebilir.
    belki haklısın ama benim kalbimde Del Piero'nun yeri asla dolmaz bundan eminim.Giovinco dan da çok şeyler bekliyorum fiorentina - empoli maçını seyretttim ne Marchisio nede Giovinco as oynadı.son 15 dakika oyuna girdi Giovinco kalitesini belli etti ama maç çoktan 3-0 olmuştu.yazık keşke daha rahat oynatılabileceği bir takıma kiralasaydık.Balzaretti yide görmedim o da yoktu.inşallah harcanmaz oralarda bize çok büyük faydaları oldu asistleri mükemmeldi gönül isterdi satılmasın ama istemekle olmuyor molinaro diye bir adam onun yerini aldı hiç memnun değilim.

Del Piero_10 Misafir

Camoranesi: "Artık Daha İyiyim"

Yaz boyunca kasığındaki sakatlıkla boğuşan Mauro German Camoranesi, sahalara bomba gibi döneceğini belirtti.

Artık iyileştiğini dile getiren tecrübeli oyuncu, "Eskisinden çok daha iyiyim. 90 dakika olmasa da 45 dakika oynayabilecek düzeye geldiğimi düşünüyorum" dedi.

Juve'nin Livorno'yu 5-1'le geçtiği karşılaşmada takımının çok iyi bir performans gösterdiğine dikkat çeken Camoranesi, "Kolay maç olmadı ama farklı kazanmasını bildik. Takımda herkes çok mutlu. İtalya Kupası’na daha iyi hazırlanmamız için bu maç bize büyük moral oldu. Bu sene lig daha çekişmeli olacağa benziyor. Zira 5-6 takım kendini şimdiden şampiyonluk adayı ilan etti. Ama son gülen tabii ki biz olacağız" şeklinde konuştu.

30 yaşındaki ortasaha oyuncusu, Juventus formasıyla 6. sezonuna girdi.

Sayfa 12 / 191 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri