Bende defter arkaLarini Lig oLarak kuLlanirdim 18 takimLi sampiyonLar Ligi yapardim takimLari esLestirirdim ve 0-1-2-3 oLmak uzere skorLari kucucuK kagitLara yazip TombaLa ceker gibi isi sansa birakirdiM Puan durumu oLusurdu tabe hersey isIn sansindaydi Ahh o eski gunLeri cok ariyorum cocukLugumu ne kda zevkLiydi simdi zaman buLamiosun hicbirsey iCIn Fm de de son yiLim yakInda is GuC Sahibi oLacam KesKe HaLa 12-13 yasLarinda oLabiLseydiM !!

Ya bende böyleydim be. Hatta çok şey yaptım öyle yaa kendi aklımdan kendi ligi mi kuruyordum CL şampiyonun hep fener yaprdım Neler yapmazdım ki İnanın FM den daha zevli idi..

Eeee benim hikayem...

Ben İnternette gezerken daha yeni İnternet sahibi idik. Zaten 2006'nın başları ya da öncesiydi. Neyse indirdim kurdum falan orda %25 tr vardı ouda indirdim ve kurdum. Sonra Arsenal'i aldım ve oynadım ama malsef transfer yapamıyodum nasıl olduysa taktik yaptım ve oynadım işte. Ama hiç unutamam Aston villa'ya tam 9-1 yenildim Sonra bende Şampiyon olmak için hile yaptım ama buna rağmen olamadım.

Bir anım daha var anlatmasam çatarım ya şimdi ben Daha yeni TSI üyeydim ve o zaman FM2005 te Yeni menejer hilesi vardı tabi ben yeni öğrenmiştim. Herkes biliyordu bende kimse bilemez diye konu açtım. Bi alay ettiler herkes bi güzel alay etti. Bende içimden küfür ettim.