Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Zico yaptığı bir açıklamada biz ne zaman avrupada maç yapsak sonrasında oynadığımız lig maçını kaybediyoruz dedi. Ve bu nedenle daha Anderlecht maçı oynanmadan Gaziantep maçında yedekler kendilerinin oynayacağını biliyordu, onları 1 hafta boyunca bu maç için hazır olun diye uyarmış.

O maçta yedekleri oynatmasının nedeni, as takımın avrupa maçından sonra hem bedenen hem de kafa olarak yorgun çıkacak olması. Bu hafta ligde oynanacak maçta da Gaziantep maçındaki kadroya yakın kadroyu görebilir.
Ondan bahsetmiyorum Serkan abi.Ben Gaziantep macinda cikardigi kadronun iyi oldugunu düsünüyorum zaten.Cok basarili oldu zaten o kadro.

Ama demek istedigim su;Zico sakatlik fln olmadigi taktirde hicbir futbolcuyu degistirmiyor.Kezman orada Dünyalari kaciriyor ama cikipta gecen haftanin yildizi Semih`i almiyor.Deivid sag kanatta cok kötü ama onu 2.yari cikaripta gecen haftanin yildizlarindan Ali Bilgin`i almiyor.Gidip 90.dakikada aliyor Ali Bilgin`i.Deniz kötü oynuyor,onu cikarip Wederson`u alayim,Tümer`i ortaya cekeyim diye düsünmüyor.Var mi böyle bir zihniyet ?

Eger güveniyorsan futbolcularina gecen haftanin cok iyi oyuncularindan,Semih,Ali Bilgin,Kazim,Wederson`a bu macta sans verecektin,yok vermezsen eger senin teknik direktörlügünden süphe duyulur.