Geçen sene buna benzer bir olay yine Sevilla da Mareseca nın başına gelmişti..
Üzücü bir durum umarım bir an önce iyileşir...
Geçen sene buna benzer bir olay yine Sevilla da Mareseca nın başına gelmişti..
Üzücü bir durum umarım bir an önce iyileşir...
çok yazık....
Yukarda söledim..Biliyorum anlıyorum öyle konuşuyorum..Yorumları anlada KONUŞ!..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bunu sokaktan geçen çocuğa sorsan bilir Forlanın Torresin yerini asla dolduramayacağını..Agüeronun yanına sırık adam koyacaksın..Raul Garcia Valenica ya mı giti yoksa Atletico mu aldı?Eğer onu Atletico almışsa onada yazık oldu..Benim anlatmak istediğimi hucüm hattında birbirinden farkı olmayan aynı tip oyuncuların bolluğuydu..saygılar..
Bu maçta Atletico'ya çok güveniyordum ama olmadı.Bu mağlubiyete fazla takılmadan devam etmeli Atletico..
[SIGPIC][/SIGPIC]
inşallah iyileşir..
Geçmiş olsun . Bir an önce iyileşmesini diliyorum.
sene sonunda görürüz kime yazık kime kazık olduğunu.çok gülüyorumsanki henry ile gudjhonsen'i kıyaslar gibi adam kıyaslamışsın.yok sokakatan gelen çocuğa sorsan... dediğim gibi ya forlanı mahalle topçusu sanıyorsun ya da torres'i dünyanın en iyi futbolcusu sanıyorsun.sene sonunda görüşürüz forlan torres'in yerini doldurabilirmiymiş.ayrıca transfer konusuna gelecek olursak:sana göre atleticonun transfer yapması anlamsız zaten atleticonun 5 tane alternatifli kadrosu varmış gibi konuşuyorsun kaldı ki raul garcia ilk 11 oyuncusu defansif orta saha oynuyor.bu transferlerden bir tanesinin bile gereksiz olduğunu düşünüyorsan söyleyecek sözüm yok.
18 yaşındaki genç oyuncu diego costa celta vigo ya kiralandı.
Gerçekten çok üzüldüm.Umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...
Acaba bayılmasının sebebi ne?
Ne diyelim.Allah acil şifalar versin.
So what?
Saike
yazik ya gencecik cocuk...
Acil şifalar diliyorum.
bence Barca''ya alınması gereksizdi
Bu akşam.22:00'da Valencia-Villareal maçı var.Bir Valencialı olarak 2-0 alırız diye düşünüyorum.Goller :Villa ve Jo**uin(yazılışını bilmiyorum Jo**uin heralde)
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
formalara ve transfer mükemmel. Bügün La Ligaya farkli galibiyetle basliyacagiz
Allah acil şifalar versin kendisine..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
dk. 25 villareal karşısında 1-0 geriye düştüler... ( bu arada nihat da ısınıyor )
Barca-Racing Resimler
![]()
So what?
Saike
Tebrikler Santander..
Barca'dan müthiş başlangıç..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Gayet kötü bir ilk yarıydı.1-0 yeniğiz ve Villa atıldı.Flores birşeyler yapmazsa maç elden gidiyor...
valencia ya yazık oldu 3-0 ve 2 kırmızı kart.zor durumda kaldılar.
2 kırmızıyla 3-0 mağlup olduk.Takımın kadrosu süper o kadar transfer yapılıyor ve bu transferlerden bir tanesini bile oynatmıyorsun.Flores'e ne desem bilemiyorum.Tabi tek suçlu o değil.Hakem bu kadar saçma kırmızı kartları nasıl gösterebildi şaştım kaldım.Bir dahaki maçta Villa ve Jo**uin oynayamayacak.Bu durumda söylenebilecek en iyimser söz derbiydi diğer maçlarda daha iyi oluruz olabilir...
Geçmiş olsun Valencia'ya.Ligin daha ilk haftası.İyi bir takım Valencia.Toparlar kendini.2 kırmızı kötü oldu ama.
evet arkadaslar bu arada valencia fm den de tanıdığımız portekizli genç orta saha oyuncusu manuel fernandes ile 6 yıllık sözleşme imzaladı...
villareale fena carpıldılar