-
26.Ağustos.2006, 18:34
ben yine farklı bir maç ilzemişim anlaşılan...
bu nasıl şovdur ki?bu oyunla ligi götürürsün belki ama avrupada bi başarı imkansız...
defans açık veriyor...uğur daha heyecanlı.atması lazım artık...songu beğendim dn.defansı toparlıyor.servet dağınık oynuyor kademe hataları oluyor...dün volkan da iyi değildi.umarım toparlanır...
sabride düşüş var.geçen sene takımın en iyi orta yapan adamıydı dün isabetli orta yapmadı.dağa taşa attı hep.futbol sadece sürat değil...ayhanı gerçekten çok beğendim.takımın en iyisiydi bence dün.çok koştu çırpındı düştü kalktı.başarılıydı.arda lincolnle çok iyi anlaştı.ama genelde vasattı.
lincolne gelince gerçekten seyir zevki çok yüksek olan bi oyuncu...ilk maçta beğenmemiştim ama dün iyiydi ilk maça nazaran.dönem dönem kayboluyo oyunda.sürekliliği olmalı...cihanla orhandan sonra son yıllardaki en yararlı transferimiz.
bu nasıl forvet?lincoln bile şaşırdı kaçan gollere.çıldırdım ya kafayı yedim.bi forvet onları atamazsa neyi atar?sana karambol mü yaratalım illa hakan?karambol golcüsü oldun zaten...ümit inanılmaz bi düşüşte zaten.kesinlikle forvet transferine ihtiyac var bu takımın.gitmez bu böyle...
Mesaj Yetkileri