1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Durmak yok yola devam

Hybrid View

Sol Campbell'i alternatif olarak aldin heralde yoksa ciddi ciddi bomba dedigin emelilik yasina gelmis adammi?

Bu arada nasil bir sistem kullanacaksin

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    Sol Campbell'i alternatif olarak aldin heralde yoksa ciddi ciddi bomba dedigin emelilik yasina gelmis adammi?

Bu arada nasil bir sistem kullanacaksin
    ben campbelli bomba olarak yorumladım çünkü defansımda uzun boylu oyuncu yoktu sorun yaratabilirdi bu yüzden sol campbelli aldım bombalara devam

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Andrea Barzagli gibi 25 yaşında ve çok iyi sıçrayabilen aynı zamanda inanılmaz savunma yetenekleri olan ve de oldukça ucuz bir paraya palermodan alabileceğin bi adam yerine 2 yıl sonra emekliliğe ayrılıcak , hantal bi adamı alman ve bomba diyerek tanıtman bana garip geldi.

juan fernando arango takviye olarak alındı ihtiyaç annda oyuna alınıcak

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omercip3208 View Post
    Andrea Barzagli gibi 25 yaşında ve çok iyi sıçrayabilen aynı zamanda inanılmaz savunma yetenekleri olan ve de oldukça ucuz bir paraya palermodan alabileceğin bi adam yerine 2 yıl sonra emekliliğe ayrılıcak , hantal bi adamı alman ve bomba diyerek tanıtman bana garip geldi.
    ama oyunun en başında milan kaptı onu bende sonradan aklıma geldiğinden alamadım ama olsun campbellda çok iyi bir oyuncu

Akinfeev yaslanan cudicini yerine kadroya takviye edildi

Mesaj Yetkileri