arkadaslar kusura bakmayn ama cildircam oyuncu resimleri neden gozukmyo ben futbolcularin tiplerini de de gormek istiyorum. yanlis yere yaziroum ama cok osur
arkadaslar kusura bakmayn ama cildircam oyuncu resimleri neden gozukmyo ben futbolcularin tiplerini de de gormek istiyorum. yanlis yere yaziroum ama cok osur
Oyunu internetten indirdiysen oyuncu resimleri olmayabilir . Cunku FM in boyutu buyuk internetten rahat indirmek icin oyun icindeki resimleri silmis olabilirler . Eger CD ile yuklediysen dosyalarin icinde bir sorun vardir ama ben tam olarak yardimci olamam sana malesef ama hata duzeltilebilir![]()
Arkadaslar benimde bir sorum olacak . Oyunda oyuncularimin yarisi takimda daha cok forma sansi vermemi istiyor . yedek oyuncular disinda as takimdaki oyuncularim bile her mac oynadigi halde forma sansi istiyor . Lig basladigindan beri as oynattigim ve hic cikarmadigim kalecim bile forma sansi istiyor . omrumde her mac oynayip daha cok sans ve forma istiyen oyuncu gormedimSizde de boyle bisey olduysa bana yardimci olabilir misiniz napmaliyim ?