1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

arkadaslar kusura bakmayn ama cildircam oyuncu resimleri neden gozukmyo ben futbolcularin tiplerini de de gormek istiyorum. yanlis yere yaziroum ama cok osur

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ironkhan View Post
    arkadaslar kusura bakmayn ama cildircam oyuncu resimleri neden gozukmyo ben futbolcularin tiplerini de de gormek istiyorum. yanlis yere yaziroum ama cok osur

NasıL göremiyorsun.PaketLeri yaLnış yere yükLemiş oLabiLirmisin ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Oyunu internetten indirdiysen oyuncu resimleri olmayabilir . Cunku FM in boyutu buyuk internetten rahat indirmek icin oyun icindeki resimleri silmis olabilirler . Eger CD ile yuklediysen dosyalarin icinde bir sorun vardir ama ben tam olarak yardimci olamam sana malesef ama hata duzeltilebilir

Arkadaslar benimde bir sorum olacak . Oyunda oyuncularimin yarisi takimda daha cok forma sansi vermemi istiyor . yedek oyuncular disinda as takimdaki oyuncularim bile her mac oynadigi halde forma sansi istiyor . Lig basladigindan beri as oynattigim ve hic cikarmadigim kalecim bile forma sansi istiyor . omrumde her mac oynayip daha cok sans ve forma istiyen oyuncu gormedim Sizde de boyle bisey olduysa bana yardimci olabilir misiniz napmaliyim ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by amasyali View Post
    Arkadaslar benimde bir sorum olacak . Oyunda oyuncularimin yarisi takimda daha cok forma sansi vermemi istiyor . yedek oyuncular disinda as takimdaki oyuncularim bile her mac oynadigi halde forma sansi istiyor . Lig basladigindan beri as oynattigim ve hic cikarmadigim kalecim bile forma sansi istiyor . omrumde her mac oynayip daha cok sans ve forma istiyen oyuncu gormedim Sizde de boyle bisey olduysa bana yardimci olabilir misiniz napmaliyim ?
    Senin sorun garip vaLLa.Ben hiç öyLe bişeye rastLamadım şu ana kadar.Oynayan oyuncu neden formak şansı istiyor.Oyundan kaynakLanan bir hata oLma ihtimaLi yüksek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri